Kazasız belasız sürüşler dilemiş olayım size buradan. Yarın 10 lira para gelsin , sabah akşam demeden yola çıkar almaya gelirim. Hem aracınız güzel hem de zaten başka yok şu aralar.
Bu devirde tek araç olacaksa Astra Gtc 1.9 cdti derim. 1.9 dizeller vag grubu ön planda iyi güzel ama ibiza vs araçlarda gtc nin ne kalitesi ne yol tutuşu ne donanımı ne de görünümü yok. Tüm bunları düşününce en ideal 1.9 dizel oluyor benim açımdan. Bu arada setup ve şuanki gücüyle ilgili sakinde , gazlamalı kaç lt yakıyorsunuz pm yada buradan yazabilir misiniz arkadaşa da fikir olur buradan yazarsanız.
1.6 turbo GTC de paylaşılmış fakat fiyat aralığına 1.9 cdti olan daha yakın ve daha cazip diyorum ben
-Fırat
Connecting site... bunu almayı düşünüyorum arkadaş siteden mi araç hakkında bilgisi olan var mı ?
cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Uzun yolda pompa ölçümü min 120-130 cruise 180-200 hatta 220 gibide geldim samsundan 5.4 litre ortalaması. sehir içide gazlamalı kullanarak max 7 litre.Tam 2 hafta oldu hiç düşünmeden sağa sola okula pendige, kartala gidiyorum halen bitmedi yakıt. Aracın tek satılma nedeni benim offroad yarışlarına başlamam ve aracın parasını 2 araca bölme sözü vermiş olmam babama. Corsa ile gtc çok uzak araçlar bence. Güç olarakta bilmiyorum ama şuan max 1.7 civarı basıyor. Ama çok keyifli. Bİrde unutmadan yazayım kaput acıldıgında kesilen biçilen deişen olmayan hiçbişey yok. Orjinali nasılsa öyle cooler, filtre vs boruları
![]()
Arada uçurum var zaten oni biliyorummüsaitseniz arayabilirmiyim araç hakknda bilgi almak için
Ben bu fiyat araliginda 1,6 dizel bravo aldim gerci daha yeni ama .. bu fiyat araligina cok mantikli bir arac bence bakmalisiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)