User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 30000 - 33000 arası araç önerisi

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı btu06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabası güzel ona lafım yok hatta konuyu okuduğumda çok beğenmiştim ama fiyatıda yüksek iste biraz corsa 1.3 cdti sportlar nasıl bilgisi olan var mı yazılım ve biraz dokunuşla nasıl oluyolar
    Corsa 1.3 sport cam tavan, az km li denk gelirse kacirmayin, bizim biraderde var, yazilim ile cok keyifli oldu.

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 RC nin bitmek bilmeyen problemleri neymiş merak ettim

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her türlü corsa 1.3 cdti sport
    #RenaultSport Clio-R

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitedeki ZOR plaka 1.9 cdti astra h gtc. Yerinizde olsam koşa koşa gidip alacağım araçtır. Hem performansı ile 1.6 t araçlar 207 vs gibi mutlu eder daha bile güzel gider , hem çok daha az yakar hem GTC düşünmeyin bile başka araç derim. Yoksa herhangi marka c sınıfı 1.6 dizel araç alınır yazılım vs binilir de bunun yanından geçemezler

Araç sahibi ile herhangi bir alakam yoktur reklam sanılmasın
    Teşekkür ederim ilginiz için. Aracın sahibi benim. Eğer bu fiyat aralıgında tekrar arac alırsam gene alacagım arac 1.9 cdti astra oalcaktır. Arıza yaktı korumaya aldı gaz yemedi gitmedi vb dert tasa bugüne kadar hiç cekmedim

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim ilginiz için. Aracın sahibi benim. Eğer bu fiyat aralıgında tekrar arac alırsam gene alacagım arac 1.9 cdti astra oalcaktır. Arıza yaktı korumaya aldı gaz yemedi gitmedi vb dert tasa bugüne kadar hiç cekmedim
    Kazasız belasız sürüşler dilemiş olayım size buradan. Yarın 10 lira para gelsin , sabah akşam demeden yola çıkar almaya gelirim. Hem aracınız güzel hem de zaten başka yok şu aralar.
    Bu devirde tek araç olacaksa Astra Gtc 1.9 cdti derim. 1.9 dizeller vag grubu ön planda iyi güzel ama ibiza vs araçlarda gtc nin ne kalitesi ne yol tutuşu ne donanımı ne de görünümü yok. Tüm bunları düşününce en ideal 1.9 dizel oluyor benim açımdan. Bu arada setup ve şuanki gücüyle ilgili sakinde , gazlamalı kaç lt yakıyorsunuz pm yada buradan yazabilir misiniz arkadaşa da fikir olur buradan yazarsanız.

1.6 turbo GTC de paylaşılmış fakat fiyat aralığına 1.9 cdti olan daha yakın ve daha cazip diyorum ben
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site... bunu almayı düşünüyorum arkadaş siteden mi araç hakkında bilgisi olan var mı ?

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız sürüşler dilemiş olayım size buradan. Yarın 10 lira para gelsin , sabah akşam demeden yola çıkar almaya gelirim. Hem aracınız güzel hem de zaten başka yok şu aralar.
    Bu devirde tek araç olacaksa Astra Gtc 1.9 cdti derim. 1.9 dizeller vag grubu ön planda iyi güzel ama ibiza vs araçlarda gtc nin ne kalitesi ne yol tutuşu ne donanımı ne de görünümü yok. Tüm bunları düşününce en ideal 1.9 dizel oluyor benim açımdan. Bu arada setup ve şuanki gücüyle ilgili sakinde , gazlamalı kaç lt yakıyorsunuz pm yada buradan yazabilir misiniz arkadaşa da fikir olur buradan yazarsanız.

1.6 turbo GTC de paylaşılmış fakat fiyat aralığına 1.9 cdti olan daha yakın ve daha cazip diyorum ben
    cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Uzun yolda pompa ölçümü min 120-130 cruise 180-200 hatta 220 gibide geldim samsundan 5.4 litre ortalaması. sehir içide gazlamalı kullanarak max 7 litre. Tam 2 hafta oldu hiç düşünmeden sağa sola okula pendige, kartala gidiyorum halen bitmedi yakıt. Aracın tek satılma nedeni benim offroad yarışlarına başlamam ve aracın parasını 2 araca bölme sözü vermiş olmam babama. Corsa ile gtc çok uzak araçlar bence. Güç olarakta bilmiyorum ama şuan max 1.7 civarı basıyor. Ama çok keyifli. Bİrde unutmadan yazayım kaput acıldıgında kesilen biçilen deişen olmayan hiçbişey yok. Orjinali nasılsa öyle cooler, filtre vs boruları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada uçurum var zaten oni biliyorum müsaitseniz arayabilirmiyim araç hakknda bilgi almak için

yakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu fiyat araliginda 1,6 dizel bravo aldim gerci daha yeni ama .. bu fiyat araligina cok mantikli bir arac bence bakmalisiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)