Çok zor bir durum, denebilecek şey az, çektiğinizi en iyi siz bilirsiniz..
Allah yardım etsin, dardan tez zamanda kurtarsın inşallah..
Müjdeli haberi alana kadar konu güncel kalsın..
Çok zor bir durum, denebilecek şey az, çektiğinizi en iyi siz bilirsiniz..
Allah yardım etsin, dardan tez zamanda kurtarsın inşallah..
Müjdeli haberi alana kadar konu güncel kalsın..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Marka Park - Satış Danışmanı İst. And. Yakası iş ilanı - Kariyer.net
buraya bi başvur abi eski calıştıgım şirket maaşları herşeyi sorunsuzdur başvurun büyük ihtimal görüşmeye cagırırlar calışcak ınsan zor buluyorlar cunku. elımden geldıgınde bulup yönlendırıcem ılanları
Allah yar ve yardımcın olsun dostum. Bende bişeyler bulabilirsem hemen post yazarım buraya.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Allah yardımcın olsun ..
bu forumda en sacma sapan seylerden ,nerelerden neler bulundu. ne ilaclar yurtdısından ıvır zıvırlar neler neler bulundu işide buluruz / bulursun inşallah...
1881 - 193∞
yyapabiliyosan .bide 2003 oncesi sigortalı falansan SRC ye basvur ve (+ psikoteknik da olabilir)edinmeye calıs enazından farklı ayırıcı ozelligin olur makam yada normal arac dısında bir iş için
1881 - 193∞
kardeşim benim görüştüğüm firmalardan olumsuz yanıt aldım
umarım diğer arkadaşlar olumlu dönüşler yapar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
umarım en yakın zamanda çözüme kavuşursun allah yardımcın olsun..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Allah yardımcın olsun abi, sen içini ferah tut . İnşallah en kısa zamanda bulursun, bu dönemlerde sağlığına dikkat et o en büyük güvence..
Allah yardımcınız olsun, birkaç yere haber saldım. Olumlu dönüş olması halinde buradan haber vereceğim. Hakkında hayırlısı olsun.
Arkadaşlar abiler kardeşler hepinizden Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ederim ,özel mesaj gönderen arkadaşlar buraya yazan arkadaşlar Allah hepinizin işini gücünü rast geitrisn inşallah.Bugün bir yerle anlaştım p.tesi başlayacagımKaç gündür ne çektiğimi bir Allah bir de bnimle aynı duruma düşmüşler bilir kimseden kimseye fayda yok herkes ıyı gunde yanında ama burada bırbırını tanımayan ınsanların çabaları ve aynı derde ortak olmalırı hakikaten benı çok duygulandırdı
Allah kimseye dermansız dert vermesın inşallah Herkese tekrardan çoook teşekkür ediyorum ...bu arada Maltepe e-5'den Pendik Gülbağlara ulaşım nasıl olur toplu taşımayla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)