merhaba simdi arkadaşlar ben tam hesaplayamadım ama size maaş borduromdakı gun sayısı ve fazla mesayıyı soyleyecegım fazla mesaı az yatıyor degılmı
Şimdi sabah 10 -aksam 19 çıkış saati ve öglen 45 dk yemek saat 16 da 20 dk cay molası var
haftada bir gun ise sabah 10:00 akşam 22 :00 çalışacakmısız bundada mola saatimiz öglen 45 saat 16:00 da 20 dk ve akşam 45 dk mola verilecekmiş
simdi bu yeniçalışma düzeninmiş benım ve haftada bir gün yukarıda belirtiğim gibi 12 saat çalışaçakmışım
Maaş borduromda normal 26 gün yazıyor
Hafta tatili 4 gün
Fazla mesaim 21 saat yazıyor
yukarıda yazdıgım çalışma saatlerinde göre bu maaş bordurosu bana uymuyor gibi geliyor ve mesai saatimiz eksik yatıyor doğru değilmidir

Alıntı
Yaptım 7,14tl bürüt tutar. bunuda bordroda görünen 21 saat ile çarpınca 149,94tl çıkıyor. Bu rakam brüttür. Netide aşağı yukarı 107tl ye denk geliyor. Net asgari ücret (765TL) ile mesaileri toplayınca (107tl) 872tl gibi bir rakam çıkıyor. üzerine asgari geçim indiriminide koyduğunuzdada aşağı yukarı 950tl yapıyor.

...çıkıp karşısına ben hakkımı istiyorum diyebilirsin,eğerki vermesseniz iş hukukunun maddelerinde belirtildiği gibi bende bütün haklarımı sizdn alırım dersin ��