Türkiye çek cumhuriyeti maçından sonra gece 12 de caddebostanda polis arabsnn megafonundan şu ses yükseldi kırmızııııııııııııııııııııııııııı![]()
Türkiye çek cumhuriyeti maçından sonra gece 12 de caddebostanda polis arabsnn megafonundan şu ses yükseldi kırmızııııııııııııııııııııııııııı![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim,biraz renk katabildiysem ne güzel.
Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir
süperler![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bir gün adamın biri kırmızı ışıkta geçer polis görür ve durdurur.sorar ehliyet ruhsat adam yok der. alkol varmı 10 tane içtim der. polis bunun üzerine amirini çağırır amiri der:genç adam ehliyet ruhsat adam çıkarır ehliyeti alkol'a bakar alkol sıfır. amiri memura bakar adam bu sefer amire derki bu memur simdi size kırmızı ışıka gectigimi söylerse hiç şaşırmam der![]()
hepsi çok güzlmiş![]()
pahahuaua bu süpermiş dierleride süper
ben çevirmeye arka koltukta şangır şangır bir kasa bira 2 büyük rakıyla girdimne o festivalmi var dedi.yok dedim üniversiteye yerleştim kutlama yapıcaz ewde dedim.peki tamam tutmayalım bari dedi.saolun iyi görevler dedim.bak davette etmio dio
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
geçen çamlıkta çay bahçesinde otururken acelesi olduğu belli olan bi polis arkadaş kendine yol vermeyen motorluya önce megafondan "çekilsene lan şerefsiz" sonra da kafayı camdan çıkartarak "senin a.... k.... sen dua et" biz arkadaşlarla hepimiz dumur![]()
Abi duaedelim baklava istemediler ..... Sadece tatlıyla yırttım baklava aldıran polisler gördm...
bi gün arkadasın arabasıyla karabayırın orda mitsubişi aldatmaz var.cevirme varmış.arakdasında ehliyeti yok.cevirdi evrakaları verin bakalım dedi.cıkardı ruhastı verdi.içindede babasının ehliyeti.baktı tamm gencelr devam edebilirsiniz dedi.aldım elime ehliyeti bi buıyık var ama akıllara zarar palaınında palası.yuh dedim bu bıyıgda görmedi ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)