seni ameliyata götütürken verecek kolundan gazı 15 e kadar sayamadan uçmuş olacaksın zaten :)
Printable View
seni ameliyata götütürken verecek kolundan gazı 15 e kadar sayamadan uçmuş olacaksın zaten :)
2 ayda bir hasta olmaktansa cilesine katlanmaya karar verdim. Olucam bu ameliyati baska yolu kalmadi. Mecburum kisaca :D tek careside ameliyatmis bu lanet hastaligin. Cok sagolun korkum pek kalmadi yorumlardan sonra. Koltuga oturunca durum nasil olacak bakalim :)
Ben 10 yaşında oldum neredeyse her hafta hastaydım ameliyat olana kadar. O zamandan beri bir sıkıntı yok. Kesin aldırın kurtulun illetten.
ben 10seneden daha önce aldırdım bademciklerimi o günden beri pek hasta olduğumu hatırlamam.
geçmiş olsun şimdiden :) gerilcek bişey yok dicek ki sana 10dan geri dogru sayıcam daha o lafı bitmeden bb :D bazıları diyo ki bademciklerini niy ealdırdın pislikleri topluyo falan. ama benden çok hasta oluyolar anlamıyorum garip :D
ben de yıllaaar önce sinüzit denen nalet hastalık yüzünden, burnumdan deviasyon ameliyatı olmuştum. lokal anestezi yapmışlardı. çekiç sesleri hala aklımdadır. :D :D
yahu ne çekiyorum bu bademciklerden.. çocukluğumdan beri aldıralım diyor ailem ama yanaşamıyorum :D
92 yazında olmuştum, 8 yaşındaydım, ameliyathaneye girdik, balonu üfle dediler, narkozu vermişler, uyandığımda sadece konuşamıyordum, ertesi gün o da geçmişti :)
korkacak durum yok, bademcik iltihabı bir süre sonra kalbi bile etkileyebiliyor
adamlar lokal anestezi dese bile bence genel yaptır en rahatı :D geçmiş olsun
Cok sagolun oyle yapicam artik bi laf vardir ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen diye benim tek carem uslubu bozmadan diyorum seve seve o masaya yatmak :D
Faydasindan cok zarari var artik. Bende gorecekmiyim acaba hic hasta olmadan gecirecegim bi kis sezonunu. Cok sagolun
Burun ameliyati farkli bisey pinokyo gibi burnum olsa cekicletmem ben.:D Iki bademcigi aldirmaya korkuyorum. Allah hepimizi korusun cok sagolun
Ben koltuk saniyordum dis doktorundaki koltuk mudaili bisey diye hayal kuruyordum acikcasi. Kotu oldu bu simdi:)
Ben cikayim da ameliyattan hayirlisiyla yazarim buraya olun veya olmayin diye :D
Aynen oyleymis bi tanidik bu yuzden anjiyo oldu. Zaten bunu duyunca karar verdim. Sonra bide o cikmasin Allah korusun. Sagolunn :)
Aynen oyle yapicam. Cok tesekkurler
Yatacaksın, narkozu alacaksın..
10 saniye sonra gözlerin kapanacak
tekrar açtığında oda olacaksın..
arada ne olduğunu hatırlamayacaksın
keyifli birşeydir genel anestezi.. imkan olsa dişçi için bile narkoz alırım
bende senin gibiydim her kış 2 hafta banko yatak hayatım vardı. Aldırdım. Yaklaşık 8 sene oldu hiç hasta olmadım. Ama aldırınca sıkıntı cekeceksin bikaç gün. Ben şekerli sütle beslendim. Karnın doymuyo ama bişeyde yiyemiyosun tamamen sıvı. Zor olan tek yanı o. Ama kesinlikle aldır..
Geçmiş olsun simdiden. Anesteziden korkma
2 ayda 2 kere anestezi oldum hiç anlamıyosun.
Sol koldan peşpeşe iğneliyolar en sonuncusu narkoz zaten.
Morfini yiyince bi soğukluk geliyo koldan sonra noluyo demeye kalmadan odada buluosun kendini zaten :)
ilk ameliyatımı 7. sınıfa giderken oldum, o zaman ameliyathaneye gitmeden bi ilaç vermişlerdi yarı baygın gitmiştim, cesaret ilacı demişlerdi :D sonra lise 2 de oldum yine, o atmosfer kötü oluyor tabi, koldan yavasca ilacı verdiler ve uyandığımda önce biraz bulanık gördüm sonrası gayet rahat, uykuya dalıyorsun gibi işte :)
2 sene önce oldum bademciklerden ameliyat.Her ay soğuk bişey yemesemde içmesem de sürekli şişerdi.Artık ilaçlar çare olmayıp her şiştiğinde penisilin vurunarak 10 günde geçiyodu.Yaz tatillerinde bile sıcak bira içerdim :).Ta ki bi cesaretle ameliyat olmaya karar verdim.
Normalde heyecanı bastırması için ameliyat öncesi iğne vuruyolar.Bana vurmadılar göz tansiyonu süphesi var diye.Anestezi de korkacak bişey yok anlamıyorsun bile.Ameliyat sonrasını anlatmak istemiyorum kafan karışmasın.:)
Şu an rahatım.Tek kötülüğü inanılmaz kilo aldım.Şimdiden geçmiş olsun
Ben 7 yaşımda aldırdım sürekli hastalanıyorum diye.Ameliyat olayımda hastaneye gittik iğneden çok korkuyorum tabi iğneyi zor yaptırdım neyse ameliyathaneye gittik orda narkozla bayıltcaklar, bana diyorlar bak bu balonu şişirceksin onu şişirdiğinde annen baban yanına gelcek.Bende şişirmeye başladım gözler kapandı tabi :D açtığımda herşey bitmişti, doktorun eğer iyiyse gerçekten kolay bi ameliyat bence senin açından.Ameliyatı olduktan sonra renkli draje şekerleri arkadaşlarıma doktor ameliyat olanlara bunlardan veriyor özel ilaçlarım bunlar benim diyip kandırıyordum :D