User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
101 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bademciklerini aldiranlar, aldirmayi dusunenler bi baksin :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni ameliyata götütürken verecek kolundan gazı 15 e kadar sayamadan uçmuş olacaksın zaten
    FOR US BY US

[/CENTER]

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ayda bir hasta olmaktansa cilesine katlanmaya karar verdim. Olucam bu ameliyati baska yolu kalmadi. Mecburum kisaca tek careside ameliyatmis bu lanet hastaligin. Cok sagolun korkum pek kalmadi yorumlardan sonra. Koltuga oturunca durum nasil olacak bakalim

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 10 yaşında oldum neredeyse her hafta hastaydım ameliyat olana kadar. O zamandan beri bir sıkıntı yok. Kesin aldırın kurtulun illetten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 10seneden daha önce aldırdım bademciklerimi o günden beri pek hasta olduğumu hatırlamam.

geçmiş olsun şimdiden gerilcek bişey yok dicek ki sana 10dan geri dogru sayıcam daha o lafı bitmeden bb bazıları diyo ki bademciklerini niy ealdırdın pislikleri topluyo falan. ama benden çok hasta oluyolar anlamıyorum garip
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ahmet_xy
    Misafir
    ben de yıllaaar önce sinüzit denen nalet hastalık yüzünden, burnumdan deviasyon ameliyatı olmuştum. lokal anestezi yapmışlardı. çekiç sesleri hala aklımdadır.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ayda bir hasta olmaktansa cilesine katlanmaya karar verdim. Olucam bu ameliyati baska yolu kalmadi. Mecburum kisaca tek careside ameliyatmis bu lanet hastaligin. Cok sagolun korkum pek kalmadi yorumlardan sonra. Koltuga oturunca durum nasil olacak bakalim
    Uyanıp uyanıyorsun zaten senin için olay bu ama koltuk değil ameliyat masasına kömüş gibi yığıyorlar adamı

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ne çekiyorum bu bademciklerden.. çocukluğumdan beri aldıralım diyor ailem ama yanaşamıyorum
    .

ersandeniz
    Misafir
    92 yazında olmuştum, 8 yaşındaydım, ameliyathaneye girdik, balonu üfle dediler, narkozu vermişler, uyandığımda sadece konuşamıyordum, ertesi gün o da geçmişti
    korkacak durum yok, bademcik iltihabı bir süre sonra kalbi bile etkileyebiliyor

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar lokal anestezi dese bile bence genel yaptır en rahatı geçmiş olsun
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunerviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 10 yaşında oldum neredeyse her hafta hastaydım ameliyat olana kadar. O zamandan beri bir sıkıntı yok. Kesin aldırın kurtulun illetten.
    Cok sagolun oyle yapicam artik bi laf vardir ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen diye benim tek carem uslubu bozmadan diyorum seve seve o masaya yatmak

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 10seneden daha önce aldırdım bademciklerimi o günden beri pek hasta olduğumu hatırlamam.

geçmiş olsun şimdiden gerilcek bişey yok dicek ki sana 10dan geri dogru sayıcam daha o lafı bitmeden bb bazıları diyo ki bademciklerini niy ealdırdın pislikleri topluyo falan. ama benden çok hasta oluyolar anlamıyorum garip
    Faydasindan cok zarari var artik. Bende gorecekmiyim acaba hic hasta olmadan gecirecegim bi kis sezonunu. Cok sagolun
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de yıllaaar önce sinüzit denen nalet hastalık yüzünden, burnumdan deviasyon ameliyatı olmuştum. lokal anestezi yapmışlardı. çekiç sesleri hala aklımdadır.
    Burun ameliyati farkli bisey pinokyo gibi burnum olsa cekicletmem ben. Iki bademcigi aldirmaya korkuyorum. Allah hepimizi korusun cok sagolun

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyanıp uyanıyorsun zaten senin için olay bu ama koltuk değil ameliyat masasına kömüş gibi yığıyorlar adamı
    Ben koltuk saniyordum dis doktorundaki koltuk mudaili bisey diye hayal kuruyordum acikcasi. Kotu oldu bu simdi

Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu ne çekiyorum bu bademciklerden.. çocukluğumdan beri aldıralım diyor ailem ama yanaşamıyorum
    Ben cikayim da ameliyattan hayirlisiyla yazarim buraya olun veya olmayin diye

Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    92 yazında olmuştum, 8 yaşındaydım, ameliyathaneye girdik, balonu üfle dediler, narkozu vermişler, uyandığımda sadece konuşamıyordum, ertesi gün o da geçmişti
    korkacak durum yok, bademcik iltihabı bir süre sonra kalbi bile etkileyebiliyor
    Aynen oyleymis bi tanidik bu yuzden anjiyo oldu. Zaten bunu duyunca karar verdim. Sonra bide o cikmasin Allah korusun. Sagolunn

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar lokal anestezi dese bile bence genel yaptır en rahatı geçmiş olsun
    Aynen oyle yapicam. Cok tesekkurler

ahmet_xy
    Misafir

Burun ameliyati farkli bisey pinokyo gibi burnum olsa cekicletmem ben. Iki bademcigi aldirmaya korkuyorum. Allah hepimizi korusun cok sagolun
    Allah sana yaşatmasın ama o sinüzitin yaptığı baş ağrısını çekmektense yüz kez burnunu kırdırırsın. öyle çekilmez bir başağrısı yapar. öldürmez ama süründürür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah sana yaşatmasın ama o sinüzitin yaptığı baş ağrısını çekmektense yüz kez burnunu kırdırırsın. öyle çekilmez bir başağrısı yapar. öldürmez ama süründürür..
    Sende kurtulmussun abi. Allah baska dert vermesin sagoll

ahmet_xy
    Misafir
    Sende kurtulmussun abi. Allah baska dert vermesin sagoll
    eyvallah. sen de ol ameliyatını kurtul kardeşim. korkacak bir şey yok. şimdiden geçmiş olsun, başarılı bir ameliyatın olur inşallah.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yatacaksın, narkozu alacaksın..
    10 saniye sonra gözlerin kapanacak
    tekrar açtığında oda olacaksın..
    arada ne olduğunu hatırlamayacaksın

keyifli birşeydir genel anestezi.. imkan olsa dişçi için bile narkoz alırım

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senin gibiydim her kış 2 hafta banko yatak hayatım vardı. Aldırdım. Yaklaşık 8 sene oldu hiç hasta olmadım. Ama aldırınca sıkıntı cekeceksin bikaç gün. Ben şekerli sütle beslendim. Karnın doymuyo ama bişeyde yiyemiyosun tamamen sıvı. Zor olan tek yanı o. Ama kesinlikle aldır..

Geçmiş olsun simdiden. Anesteziden korkma
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ayda 2 kere anestezi oldum hiç anlamıyosun.
    Sol koldan peşpeşe iğneliyolar en sonuncusu narkoz zaten.
    Morfini yiyince bi soğukluk geliyo koldan sonra noluyo demeye kalmadan odada buluosun kendini zaten
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk ameliyatımı 7. sınıfa giderken oldum, o zaman ameliyathaneye gitmeden bi ilaç vermişlerdi yarı baygın gitmiştim, cesaret ilacı demişlerdi sonra lise 2 de oldum yine, o atmosfer kötü oluyor tabi, koldan yavasca ilacı verdiler ve uyandığımda önce biraz bulanık gördüm sonrası gayet rahat, uykuya dalıyorsun gibi işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce oldum bademciklerden ameliyat.Her ay soğuk bişey yemesemde içmesem de sürekli şişerdi.Artık ilaçlar çare olmayıp her şiştiğinde penisilin vurunarak 10 günde geçiyodu.Yaz tatillerinde bile sıcak bira içerdim .Ta ki bi cesaretle ameliyat olmaya karar verdim.

Normalde heyecanı bastırması için ameliyat öncesi iğne vuruyolar.Bana vurmadılar göz tansiyonu süphesi var diye.Anestezi de korkacak bişey yok anlamıyorsun bile.Ameliyat sonrasını anlatmak istemiyorum kafan karışmasın.

Şu an rahatım.Tek kötülüğü inanılmaz kilo aldım.Şimdiden geçmiş olsun

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 7 yaşımda aldırdım sürekli hastalanıyorum diye.Ameliyat olayımda hastaneye gittik iğneden çok korkuyorum tabi iğneyi zor yaptırdım neyse ameliyathaneye gittik orda narkozla bayıltcaklar, bana diyorlar bak bu balonu şişirceksin onu şişirdiğinde annen baban yanına gelcek.Bende şişirmeye başladım gözler kapandı tabi açtığımda herşey bitmişti, doktorun eğer iyiyse gerçekten kolay bi ameliyat bence senin açından.Ameliyatı olduktan sonra renkli draje şekerleri arkadaşlarıma doktor ameliyat olanlara bunlardan veriyor özel ilaçlarım bunlar benim diyip kandırıyordum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)