polo gti derim görsel olarak daha güzel araç
iç dizayn olarak polo daha dolgun ıbıza boş.ama agresiflik görünüm olarak ıbıza müthiş..tamamen zevk meselesi..
RACE WERKS
ibiza iç mekanda çok tatsız çok sade görünüyor fakat dış görünüşü bence çok güzel ben olsam 208 gti alır 3.5 cm yayla harika bi görüntü elde ederdim araç çok yüksek olduğu için bence göze çok hoş gelmiyor . illede polo gti ve ibiza diyorsanız dış görüntüsünden dolayı ibizayı seçerdim
Cupra nın içi boş deniyor ancak şunu bil arkadaşım
arada en az 8 bin tl fiyat farkı var ve ...
en dolu polo yu dahi alsan o boş denilen Cupra 4 özellik daha fazla
katlanır ayna
dönüşe duyarlı farlar
Eve Geliş ve Evden Çıkış fonksiyonları
otomatik far sistemi
neden sürekli gti&cupra eşleşmelerinde cupra tü kaka anlayamıyorum.![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Benim gülme sebebim daha çok bu konuların yüzlerce kez konuşulmuş olmasına rağmen hala aynı mantıkla devam etmesi artık birinin zırt diye gene aynı lafı ortaya atınca tebessüm etmiş olmamsıkıntılar yokmu var yalan yok.En basitinden benim arabam yağ yakıyor aşırı bir rakam olmasada.Dsg ile alakalı en ufak bir şikayetim olmadı bugüne kadar.Ben dsg konusunda daha çok kullanıcı anlamında sorun çıkarabileceğini öngörür duruma geldim.
Sende eski bir 1.4 tsi kullanıcısın gerçekten karşılaştırabiliyormusun fransız grubuyla?
Her arabayla karşılaştırırım ama bi meggy rs trophy falan olmadıkça zor.Otomatik şanzıman hiç olmasın zaten fransızlarda.Geçen bi 3008 e bindim 3 saniyede 1 vites atıyordu.Ben fransızların sadece görüntüsünü beğeniyorum şahsen.Bide tüketimini
Bizim arabaların yağ yakmasını insanlar niye dert ediyor ben anlamıyorum.Kendi arabam yağ yakıyor ben dert etmiyorumTüketim/performans anlamında eşdeğer araçlarda bu kadar az tüketim sağlan varmı yok, e peki o yağ maliyetini misli misli çıkarıyormu çıkarıyor.E ben niye dert edeyimki yağ yakıyormu yakmıyormu diye.100.000 km lere yaklaşmış,geçmiş sağlıklı gti/cupralarda var.Valla nazar değmein ben memnunum arabamdan.
o değilde 208 gti a hiç binmediğimden birşey diyemiyorum.Ama onun komple sorunsuz olduğunu nerden biliyorsunuz? Yeni bir araba,piyasada 3-5 tane var.Ya tutupda siz de patlarsa eheheh bu seferde 1.4 tsi cılar karıştırsın ortalığı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)