Crx piyasasını arttirmasalar bari![]()
oktaykan power eskilerden bilinen iyi ustaların araç yaptığı çoğumuzun yumurtaya gag gag dediği zaman ford tanus ve mk1 leri yürüten bir yer diye biliyorum. hatta daha önce okuduğuma göre bu seneki draglarda iyi bir şekilde boy gösterecekleri yazıyordu. inşallah emeklerini karşılığını alırlar
powered by İMAN GÜCÜ
kimse oktaykanlar kötü esnaf, bu arac da iyi gitmez, draglarda iyi bir sonuç alamaz dememiş ki.
oktaykanlar iyi esnaf olabilir ama biz de az araba yapmadık. hele hele honda. hondanın özellikle b serinin kitabını yazacak bir sürü insan var forumda. (mesela ben 3 kez motor yaptıp, her türlü setup denedim.)
sonuç olarak;
1) daha dynoya girmeden bu araç atmosferik olarak 280hp olacak demem ben şahsen kendi aracım için.
2) yine daha dynoya girmeden nos basarak 530hp olacak hiç demem.
dynayo çıkar, önce na 280hp alır, sonra nos basar 530hp alır, göğsümü gere gere 530hp derim arabam için.
işte sorun burada. araç ilk marş yapar yapmaz durduğu yerde 530 verdi..
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ben bu işlerden pek anlamam sadece merakımdan soruyorum... Diyelim ki adamlar araç yaptı ve kendi tahminlerince yaptıkları işlerle tahmini olarak 280 hp falan çıkar diye düşündüler... Ve biz buna 250 shot nos basarız 530 hp olur dediler...
Bunun modifiye camiasına ne zararı var ?
Ve insanlar neden rahatsız oluyor ??
Onlar öyle konuştuğu zaman bizim arabalarımızdaki katırlar küsüp ben koşmuyorum falan mı diyor ?
İşkembeden sağladığı zaman kime ne zararı oluyor buna bir türlü anlam veremedim...
Ayrıca banane a.q
Biz burada 530 hp crx e yorum yapmazsak ve birileri nasıl oluyor olamaz vs demezse bu videoyu izleyen bu konu hakkında çokda bilgisi olmayan arkadaşlarımız yalnış bilgi yüklemesi yaptırmış oluruz ve bu durum bu sitede olağan karşılancak bi durum değil.
çünkü burası techturkey.
Madem yanlış bilgi yüklemesi olmaması isteniyor o zaman bu konuyu burada paylaşmanın amacı billur geçmek mi ? Insanların yanlış bilgilenmemesinin en kısa yolu bu tip videoları burada paylaşmamak olur bence...
Böyle saçma videoları burada paylaşmayın burası tech...
Ayrıca sosyal medyada yüklenen videoya yapılan yorumlarda defalarca olmaz diye yorum yapılmış insanlar orada görmüş olmayacağını ki daha olup olmadığı belli bile değilken....
Ve benim en çok şaşırdığım şey ise, ömrü hayatında filtre eksoz yapmaktan ileri bir halt işlememiş insanların kulaktan dolma bilgiler ile burda..... Uuuuu o deviri nasıl çevirecek olmaz o iş yok canım yanlıştır o devirler nasıl dönsün diye yorum yapanlar.
dehşetül vahşet ile takip ediyorum....
Yaziliyor ciziliyor 500kusuru bilemeyecegim de 283 hp atmosferik cok abarti geliyor anlamadim. Bir ton ornegi var, en azindan imkansiz degil
http://www.evans-tuning.com/dynos/20...whp348tq-s300/
100 shot nos teker 335 mesela burda
Benzer setup nossuz 218 teker
http://www.evans-tuning.com/dynos/20...m-218whp152tq/
Oem bottom end 225 teker
http://www.evans-tuning.com/dynos/20...d-225whp154tq/
Bir suru ornek var daha...
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Bence araba yerine yanlışıkla dayının ayağına timing yapmışlar![]()
DTi
Yanlış anlamayın ama buyrun işte ( yukarıdaki postlar kulaktan dolma )
Konudaki video milattan önce 930 yılının videosu ama silinmiş açılmıyor throttle body K24 dışarıdan enjektörle bişey püskürtüyorlardı adam bir eliyle dyno verisini ilk önce 5 sonra 2 yaparak 52 yani 352 çıktı diye arkadaşına gösteriyordu beğendiğim bir videoydu...
http://www.techturkey.com/forum/vide...52-hp-k20.html
Ayrıca idda ediyorum....
Örnek olarak yorumcuların bir çoğuna avans kelimesinin hangi prensibe dayalı olarak söylendiği ve ne olduğunu sorsalar hmmmm kem küm ses geliyo işte abi ıvır zıvır olur diye cvp veremeyecek adamlar ile dolu...
Mesela 2.2 stroker bi araç ne sebepten dolayı 11.000 çeviremez diye soru yönelt öhü öhü hımızınajdld diye bi cvp alırsın...
D16 serisi neden devir dönemez neden yatak döker diye sor alacağın cvp d16 çöp motor yaaaa olur, bu kadar işte bilgi birikim bu kadar...
Gel velakin özgün vs vs gibi adamlar çıkıp şu konuya açıklık getirip yorum yazsın o vakit ben saygı duyar ulan bu adamlar biliyor adam map'in anasıyla ilişkiye girmiş çocuğu olmuş hatta 2. Karıyı alıp 2. Sinin üzerine kuma getirmiş kumasını metresiyle aldatıyor der saygı duyar sonra çüktürolur defolurum...
Yazıklar olsun![]()
Abi milletin işkembeden hp atması nasıl insanların zoruna gidiyorsa benimde tuhafıma giden olay ömründe araba yapmamış adamların ömrü arabayla geçmiş öyle ya da böyle uğraşmış kişilere yorum yapması...
Mesela ben motor ile alakalı hiç birşey yapmadım ama konu Araba toplamaya gelirse o zaman sabaha kadar yorum yapar öyle olmaz bu böyle olur şu boya şu vernik şu parça bu trim diye sabaha kadar konuşurum çünkü tecrübem var...
Ama onun bunun yaptığı araba ile ya bu böyle yapmıştı o olmadı diye yorum olunca tik oluyorum....
Kendin bi araba yap ve deki ben yıllar boyu şöyle yaptım bununla uğraştım olacağına inanmıyorum imkansız geliyor diye yorum yap saygı duyalım....
Eyyollamam bu kadarseviyorum seni
yapanlar yıllardır bu işle uğrasıyor bildiğim ins istedikleri güçleri alırlar
thedevil
neden devamli defolmak istedigini yaziyorsunki;
ozgunu falan beklemene gerek yok,
11bin devire kulaktan dolma demissinde rod stroke ratio ilgili yazilari arastirsan bulursun kolayca
Experience is what you get when you don't get what you want.
Devamlı derken başka Hangi postumda gördünüz belki ben hatırlamıyorumdur...Ayrıca neden üzerinize alındınız tanışıyor muyuz sizinle ufaktan bir hukukumuz sohbetimiz var mı ? Hiç böyle bir konu konuştuk mu ??
Kızdığım için yazmıyorum yani sadece merak ettim daha önce karşılaştık mı?
Edit: ayrıca tabiki gitmek için birilerini beklemeye gerek yok gitmek isteyen tabiki gider...
Olayın mizah kısmıydı abicim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)