User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
234 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 530 HP Atmosferik CRX Marş

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Crx piyasasını arttirmasalar bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oktaykan power eskilerden bilinen iyi ustaların araç yaptığı çoğumuzun yumurtaya gag gag dediği zaman ford tanus ve mk1 leri yürüten bir yer diye biliyorum. hatta daha önce okuduğuma göre bu seneki draglarda iyi bir şekilde boy gösterecekleri yazıyordu. inşallah emeklerini karşılığını alırlar
    powered by İMAN GÜCÜ

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma cok oktaykan meraklisi varmis..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nos cakacaklar ve o blok saglam kalacak bakalim gorecez konyada

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse oktaykanlar kötü esnaf, bu arac da iyi gitmez, draglarda iyi bir sonuç alamaz dememiş ki.

oktaykanlar iyi esnaf olabilir ama biz de az araba yapmadık. hele hele honda. hondanın özellikle b serinin kitabını yazacak bir sürü insan var forumda. (mesela ben 3 kez motor yaptıp, her türlü setup denedim.)

sonuç olarak;
    1) daha dynoya girmeden bu araç atmosferik olarak 280hp olacak demem ben şahsen kendi aracım için.
    2) yine daha dynoya girmeden nos basarak 530hp olacak hiç demem.

dynayo çıkar, önce na 280hp alır, sonra nos basar 530hp alır, göğsümü gere gere 530hp derim arabam için.

işte sorun burada. araç ilk marş yapar yapmaz durduğu yerde 530 verdi..
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu işlerden pek anlamam sadece merakımdan soruyorum... Diyelim ki adamlar araç yaptı ve kendi tahminlerince yaptıkları işlerle tahmini olarak 280 hp falan çıkar diye düşündüler... Ve biz buna 250 shot nos basarız 530 hp olur dediler...

Bunun modifiye camiasına ne zararı var ?

Ve insanlar neden rahatsız oluyor ??

Onlar öyle konuştuğu zaman bizim arabalarımızdaki katırlar küsüp ben koşmuyorum falan mı diyor ?

İşkembeden sağladığı zaman kime ne zararı oluyor buna bir türlü anlam veremedim...

Ayrıca banane a.q

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu işlerden pek anlamam sadece merakımdan soruyorum... Diyelim ki adamlar araç yaptı ve kendi tahminlerince yaptıkları işlerle tahmini olarak 280 hp falan çıkar diye düşündüler... Ve biz buna 250 shot nos basarız 530 hp olur dediler...

Bunun modifiye camiasına ne zararı var ?

Ve insanlar neden rahatsız oluyor ??

Onlar öyle konuştuğu zaman bizim arabalarımızdaki katırlar küsüp ben koşmuyorum falan mı diyor ?

İşkembeden sağladığı zaman kime ne zararı oluyor buna bir türlü anlam veremedim...

Ayrıca banane a.q
    Biz burada 530 hp crx e yorum yapmazsak ve birileri nasıl oluyor olamaz vs demezse bu videoyu izleyen bu konu hakkında çokda bilgisi olmayan arkadaşlarımız yalnış bilgi yüklemesi yaptırmış oluruz ve bu durum bu sitede olağan karşılancak bi durum değil.

çünkü burası techturkey.

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 cıkar da 530 imkansiz bi güç bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz burada 530 hp crx e yorum yapmazsak ve birileri nasıl oluyor olamaz vs demezse bu videoyu izleyen bu konu hakkında çokda bilgisi olmayan arkadaşlarımız yalnış bilgi yüklemesi yaptırmış oluruz ve bu durum bu sitede olağan karşılancak bi durum değil.

çünkü burası techturkey.

Madem yanlış bilgi yüklemesi olmaması isteniyor o zaman bu konuyu burada paylaşmanın amacı billur geçmek mi ? Insanların yanlış bilgilenmemesinin en kısa yolu bu tip videoları burada paylaşmamak olur bence...

Böyle saçma videoları burada paylaşmayın burası tech...

Ayrıca sosyal medyada yüklenen videoya yapılan yorumlarda defalarca olmaz diye yorum yapılmış insanlar orada görmüş olmayacağını ki daha olup olmadığı belli bile değilken....

Ve benim en çok şaşırdığım şey ise, ömrü hayatında filtre eksoz yapmaktan ileri bir halt işlememiş insanların kulaktan dolma bilgiler ile burda..... Uuuuu o deviri nasıl çevirecek olmaz o iş yok canım yanlıştır o devirler nasıl dönsün diye yorum yapanlar.

dehşetül vahşet ile takip ediyorum....

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaziliyor ciziliyor 500kusuru bilemeyecegim de 283 hp atmosferik cok abarti geliyor anlamadim. Bir ton ornegi var, en azindan imkansiz degil
    http://www.evans-tuning.com/dynos/20...whp348tq-s300/
    100 shot nos teker 335 mesela burda
    Benzer setup nossuz 218 teker
    http://www.evans-tuning.com/dynos/20...m-218whp152tq/

Oem bottom end 225 teker
    http://www.evans-tuning.com/dynos/20...d-225whp154tq/

Bir suru ornek var daha...
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence araba yerine yanlışıkla dayının ayağına timing yapmışlar
    DTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kk24 ile de baya uğraşıldı ve alınan güç 2400cc ile 300hp. adamlar 1.8 blok ile n/a 280hp alabilirlerse helal olsun.
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo abi
    benimde aklıma takılan daha 260 hp üzeri k20 göremedik k24 keza o anca 300 diye biliyorum !!

Yanlış anlamayın ama buyrun işte ( yukarıdaki postlar kulaktan dolma )

Konudaki video milattan önce 930 yılının videosu ama silinmiş açılmıyor throttle body K24 dışarıdan enjektörle bişey püskürtüyorlardı adam bir eliyle dyno verisini ilk önce 5 sonra 2 yaparak 52 yani 352 çıktı diye arkadaşına gösteriyordu beğendiğim bir videoydu...

http://www.techturkey.com/forum/vide...52-hp-k20.html

Ayrıca idda ediyorum....

Örnek olarak yorumcuların bir çoğuna avans kelimesinin hangi prensibe dayalı olarak söylendiği ve ne olduğunu sorsalar hmmmm kem küm ses geliyo işte abi ıvır zıvır olur diye cvp veremeyecek adamlar ile dolu...

Mesela 2.2 stroker bi araç ne sebepten dolayı 11.000 çeviremez diye soru yönelt öhü öhü hımızınajdld diye bi cvp alırsın...

D16 serisi neden devir dönemez neden yatak döker diye sor alacağın cvp d16 çöp motor yaaaa olur, bu kadar işte bilgi birikim bu kadar...

Gel velakin özgün vs vs gibi adamlar çıkıp şu konuya açıklık getirip yorum yazsın o vakit ben saygı duyar ulan bu adamlar biliyor adam map'in anasıyla ilişkiye girmiş çocuğu olmuş hatta 2. Karıyı alıp 2. Sinin üzerine kuma getirmiş kumasını metresiyle aldatıyor der saygı duyar sonra çüktürolur defolurum...

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakam aşırı iddalı. Konya da izleriz keyifle inşallah. Yorum yapmak için çok erken.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın ama buyrun işte ( yukarıdaki postlar kulaktan dolma )

Konudaki video milattan önce 930 yılının videosu ama silinmiş açılmıyor throttle body K24 dışarıdan enjektörle bişey püskürtüyorlardı adam bir eliyle dyno verisini ilk önce 5 sonra 2 yaparak 52 yani 352 çıktı diye arkadaşına gösteriyordu beğendiğim bir videoydu...

Ayrıca idda ediyorum....

Örnek olarak yorumcuların bir çoğuna avans kelimesinin hangi prensibe dayalı olarak söylendiği ve ne olduğunu sorsalar hmmmm kem küm ses geliyo işte abi ıvır zıvır olur diye cvp veremeyecek adamlar ile dolu...

Mesela 2.2 stroker bi araç ne sebepten dolayı 11.000 çeviremez diye soru yönelt öhü öhü hımızınajdld diye bi cvp alırsın...

D16 serisi neden devir dönemez neden yatak döker diye sor alacağın cvp d16 çöp motor yaaaa olur, bu kadar işte bilgi birikim bu kadar...

Gel velakin özgün vs vs gibi adamlar çıkıp şu konuya açıklık getirip yorum yazsın o vakit ben saygı duyar ulan bu adamlar biliyor adam map'in anasıyla ilişkiye girmiş çocuğu olmuş hatta 2. Karıyı alıp 2. Sinin üzerine kuma getirmiş kumasını metresiyle aldatıyor der saygı duyar sonra çüktürolur defolurum...

Evladım 8 sene önceki stille yorum yazma okumuyorum artık yazdıklarını destan yazma olayı bitti adamı sinir etme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evladım 8 sene önceki stille yorum yazma okumuyorum artık yazdıklarını destan yazma olayı bitti adamı sinir etme.
    Yazıklar olsun

Abi milletin işkembeden hp atması nasıl insanların zoruna gidiyorsa benimde tuhafıma giden olay ömründe araba yapmamış adamların ömrü arabayla geçmiş öyle ya da böyle uğraşmış kişilere yorum yapması...

Mesela ben motor ile alakalı hiç birşey yapmadım ama konu Araba toplamaya gelirse o zaman sabaha kadar yorum yapar öyle olmaz bu böyle olur şu boya şu vernik şu parça bu trim diye sabaha kadar konuşurum çünkü tecrübem var...

Ama onun bunun yaptığı araba ile ya bu böyle yapmıştı o olmadı diye yorum olunca tik oluyorum....

Kendin bi araba yap ve deki ben yıllar boyu şöyle yaptım bununla uğraştım olacağına inanmıyorum imkansız geliyor diye yorum yap saygı duyalım....

Eyyollamam bu kadar seviyorum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapanlar yıllardır bu işle uğrasıyor bildiğim ins istedikleri güçleri alırlar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thedevil
    neden devamli defolmak istedigini yaziyorsunki;
    ozgunu falan beklemene gerek yok,
    11bin devire kulaktan dolma demissinde rod stroke ratio ilgili yazilari arastirsan bulursun kolayca
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thedevil
    neden devamli defolmak istedigini yaziyorsunki;
    ozgunu falan beklemene gerek yok,
    11bin devire kulaktan dolma demissinde rod stroke ratio ilgili yazilari arastirsan bulursun kolayca
    Devamlı derken başka Hangi postumda gördünüz belki ben hatırlamıyorumdur...Ayrıca neden üzerinize alındınız tanışıyor muyuz sizinle ufaktan bir hukukumuz sohbetimiz var mı ? Hiç böyle bir konu konuştuk mu ??

Kızdığım için yazmıyorum yani sadece merak ettim daha önce karşılaştık mı?

Edit: ayrıca tabiki gitmek için birilerini beklemeye gerek yok gitmek isteyen tabiki gider...

Olayın mizah kısmıydı abicim...

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamayın ama buyrun işte ( yukarıdaki postlar kulaktan dolma )

konudaki video milattan önce 930 yılının videosu ama silinmiş açılmıyor throttle body k24 dışarıdan enjektörle bişey püskürtüyorlardı adam bir eliyle dyno verisini ilk önce 5 sonra 2 yaparak 52 yani 352 çıktı diye arkadaşına gösteriyordu beğendiğim bir videoydu...

ayrıca idda ediyorum....

İmzam sana hedİye olsun !
    SENSİN.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)