bu olaylar gece kaçta oluyor ? ben o kadar istanbul'a geldim gezdim ettim 1 tane polis de görmedim çevirme de. ataşehir - tarabya arası çok gittim geldim özellikle.
M. The most powerful letter in the world.
Basın bildirisi yazdım , Drift Kulübü olarak Tosfed'e gönderdik. Tosfed de çalıştığı basın kanallarına dağıtacak. Sus sus nereye kadar...
Konu haber yapılmaması , yada bu olayların olmaması değil ki. Evet kurtköy'de otoparkda ve sahilde S virajında bu olaylar devamlı oluyor. Ama bunların adı "yasa dışı yarış" , drift değil ki...
Şu medya herşeyi abartmayı veya yalanlara dolamayı ne de çok seviyor. Sorsak tarafsız, dogrucular. Has seek there in or than
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Hapis nedir hapsemi girecek simdi egsoz takanlar ?
[QUOTE=orhan_guney;7443268]Kanka iyi yırtdın bu hafta elimden haftaya ne bahane olacak merak içersindeyim
olum duyanda yanlış anlicak
extrem bir durum yok klasık seyler![]()
Sabah gazetesi daha fenabugun okudum bnde, kendi etrafinda en fazla donen arac surucusu 1. Olup omuzlara alinip sampiyon ilan ediliyo yaziyodu.bugunku sabah ta
![]()
![]()
zaten eskiden beri bu gazete grubundan ülkeye ne hayır geldiki ??? hep yanlış bilgilerle sözde ülkedeki bir avuç elit insanın hayatlarını öv öv , örnek göster , geri kalan insanların hayat şekilleri , hobileri , uğraşları hep kötü , hep aşağı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)