coupe temiz eli ayağı düzgün bulursan alınır, cabrio ile ise uğraşılmaz.
coupe temiz eli ayağı düzgün bulursan alınır, cabrio ile ise uğraşılmaz.
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
sahibinden ilan numaram 161464569 fiyatta yardımcı olurum 4*4 lük aracım
yanlıs anlasılmasın. benım demek s2000 ler TypeR lar vs. cakala dusmedı mı burda ne vıdeolar ızledık. nedense Bmw nın adı daha cok cıkıyor. temız araba aldıkdan sonra E36 fazlasıyla keyıf E39 da fazlasıyla konfor verır.
genelde E36 ları ezıp bıtırıp sonra satısa koyuyorlar. o yuzden de adı cıkmıs bızım arabaların
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
valla temizine ciddi paralar isteniyor ama hep temizi satılıyor ne olursa olsun, şuan içime sinen e36 coupe yada e39 5.20 çift vanos olan bişii bulsam alıcam
TT
Bu işler birazda kader-kısmet işi derim..
Geçtiğimiz hafta aklımda olan E39 5.30'u Konya'dan Kağan kardeşimden aldım,getirdim..Gerçekten bambaşka bir dünya..
Sizin aradığınız dönemde,aradığınız gibi bir aracın satılık olmasıyla ilgili![]()
abi benim oturdugum caddede bir bayan coupe kirmizi e46 kullaniyor orjinal araba pempe olmus fazla boyasida yok sanirim. ararsan bulursun insallah
aslında normal insanların gozunde tam tersi.
boyle genellemeler yaptıkca normal insanlar da cakal gozuyle bakmaya baslıyor.
makyajlı ve 5.20'den yukarı olan bir e39 derim. şöyle birşey:
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Uniquel Emre'de sizin ilacınız.
Gerçekten çok temiz bakar ve düzgün kullanır araçlarını.
Edit:
http://www.techturkey.com/forum/otom...e36-coupe.html
Aslında her şey kullanıcıda bitiyor. uniquel nickli Emre arkadaşımız gibi () kullanıcılar olduğu sürece her zaman istisnaları olacaktır bu arabaların.
Her şey para-çokomel aslında, siz keseyi açtıktan sonra elbet bulunur. Allah gönlünüze göre versin.
e39 bambaşka bir dünya kullanan bir daha o amaçlarla e36 ya dönüp bakmaz çok farklı arabalar birbirlerinden
E39 ile hoş anılarım olmasa da kendisi benim vazgeçilmezimdir. En kısa zamanda tekrar buluşacağız![]()
Temiz ve düzgün 2003 bir 5.30i yerinde bir seçim olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)