Geçmiş olsun.Bijon yerine saplama kullanmalıydın saplamaları spacere gömme yapıp yada yaptırıp bijon somunu ile sıksaydın asla böyle bir problem yaşamazdın.
Geçmiş olsun.Bijon yerine saplama kullanmalıydın saplamaları spacere gömme yapıp yada yaptırıp bijon somunu ile sıksaydın asla böyle bir problem yaşamazdın.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Açakçası zaten şu iki post benim için haklıyı bile haksız duruma düşürecek durumda. Hayırlısı olsun.
Sonuç olarak, konuyu açan kişiye geçmiş olsun ama ben spacer yaptırmak istesem bu konu fikrimi değiştirmez, hele ki DENON nickli kişinin tutumundan sonra.
öncelikle geçmiş olsun...
ve bir öncelikle daha ; spacer ı yapan satan arkadaşada helal olsun diyorum..
esnaflık, adamlık budur..
bijonlara gelince; aracınız kaç model, sebeb i hikmeti montaj olmasa dahi uzun yıllar kullanılmış olan poryalar daha bir hassas oluyorlar bu konuda maalesef..
yani yeni bir aracın poryası dayanabiliyor ama eski poryalar spacer ile birlikte takılınca belkide dayanamıyorlar..
bence eski araçlara takılacaksa bu risk özellikle gündeme alınmalı.. yeni porya ile birlikte takılması gibi nüanslar dikkate alınmalı..
bence kırılma noktası burası olayın..
denon nickli üyeyi tanımam etmem esnaflığını tebrik ederim malının arkasında durdu #5. postta zaten gerekli cevabı vermiş maddi veya manevi zararınız varsa karşılarım, dahada uzatmanın bi anlamı yok başka bir sorunu yoksa arkadaşımızın tabi
Ne olursa olsun bu durum hakkında konu açmak nedir? satıcıya ulaşır şikayetinizi bildirirsiniz. Çamur at izi kalsın belki sert bi çukura girdiniz. Spacer olmadanda bijonlar yere düşüyor, eksiliyor.
Ortada bir sorun varmi evet var yusuf abiyide tanirim malinin kalitesinide bizzat tattim bende boyle sikinti olmadi benim takildigim ve gozume batan ise baslikta camur atar gibi nick yazmaniz kul yapimi aletler sonucta olabilir bu tur sorunlar ama girimde direk bi konu acayim olayi nedir onu anlamis degilim. Daha onceden aradim acmadi bidaha aramam gibi gondermeler falan yapiyorsunuz hala, varsa zararin karsilayalim diyor kimsenin gucu yetmez gibi kelimeler yakismiyor. Bence konuda madurluktan ziyade art niyet var artik alisveriste aranizda ne gectiyse ordan biyerden kendisine uyuz olup camur atarcasina konu acmissiniz yazik.
DR. OWL
konunun yeterince konuşulup tartışıldığını düşünüyorum.
bundan sonrası konuyu uzatmak olacak.
kilidin kaldırılması gereken durum olursa bana haber veriniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)