masallah :)
Printable View
park ederken manevra halinde bile patinaj cekıyor :)) söylenti değil gözlerimle gördüm. gel de gaza bas :))) ardacım çok benzın yakması normal.. cekımler esnasında oradan gecen taksıcı de bana ılk o soruyu sormustu... ben albea'yla 200 lıra yakıyorum gazcıyla kavga edıyorum, acaba bu ne yakar dıye :)) seni aşar demiştim uzaklaşmıştı direk :)))
Yüronun araba , Tork Garaj ve Özgün'ün yazıları için alınacak bir sayı. Ellerinize sağlık.
valla bu ayki sayı kaçmaz viperda çıkmış yüroda çıkmış özdin abide gayet güzel :icon_tup:
Benim araba disinda da bir suru bomba araba var bu sayida..
Naptiniz beyler, diger dergiler hic satmasin mi ? :D:D
ellerinize sağlık yakışıklı çıkmışız :))))))))) .....
gerçekten bomba bi sayı olmuş diğer sayılara araba bırakmamışsınız.....
Hayırlı olsun saxo forever:)
herkes kendine göre bomba arda :) tabı senın gıbısı her zaman yapılmaz ama Turkıye'de ıyı bır seyler olmaya basladı...
bu ve bundan sonrakı kapak araclarımız en az senın kadar iddialı modeller olacak...dıger dergılerde işlerini iyi yapıyor bızler de..
herkes elınden gelenı yapsın ne de olsa bız bızeyız...
Teşekkür ediyorum size...Integra benı son zamanlarda en çok heyecanlandıran
araç oldu...1992 yılına ait Integra brosulerıne bakındım..90larda ılk B16 motor kullanılan
Honda'ymıs.. tipine hasta oldum...kazasız belasız kullanmanız dılegıyle..umarım asla elden cıkarmazsınız...işte gercek efsane budur
Maşallah tanıdık araçlar :)
Alınır bu sayı :)
bende varım :)
Onur bence stıcer olarak yaptığınız dizaynı dergi kapağanda kullanın çok şık olmuş
gördüğüm en sağlam sayılardan biri stickerda gerçekten bomba olmuş çok iyi düşünmüşsünüz :) viper a maslakta binme fırsatım oldu baya ama motoru üstünde yoktu ve çamurlukları söküktü :D
kapakla,fotoğraflarla,içerikle yine farkını ortaya koymuş.
süper gözüküyor sayı
Bu konuyu çok düşündük ama ortak karar olarak aynı logoyla devam edilmesi gerektiğini düşündük. Nihayetinde Tuning Türkiye'yi herkes o logoyla tanıdı. Yeni logo çok güzel. Bu logoyu yarışlarda araçların üzerinde ve dergimiz vasıtasıyla bir çok araçta sticker olarak görebileceğiz. Belki ilerde bir karar değişikliğiyle yeni logo olabilir ama şu an öyle bir plan yok ;) Bu arada stickerları derginin içine koydurduk arkadaşlar. Geçen ay ki lanyardların çalınmasıyla bu kararı almak zorunda kaldık. Yani derginin dış kısmına bakarak stickerı göremezseniz şaşırmamalısınız. Sticker'a iç sayfalarda , yırtılmamış, buruşmamış şekilde sahip olabileceksiniz. Tüm iyi dileklerini iletenlere teşekkürler. Bu ayki kapak aracımız ve içerikteki araçlar, dünya üzerinde dergilerde çıkan bir çok araçtan çok daha iyi! Stokda duran araçları sizlerle paylaşmak için can atıyoruz...
Geçen ayki ivmeyi bu sayıda da daha ileri atarak devam ediyor bu aralar dergi kolik olucaz anlaşılan :) Araçlarada Maşallah çok güzeller :)
kaçmazz :)
onurun dedıgı gıbı sonrakı kapak aracları ayrı bır heyecan yaptı bende :D