alalım okuyalım. TT Viper biraz bize uzak kalsada T Tayyar integra vs.. bunları okurken zevk alıcağım kesin
Printable View
alalım okuyalım. TT Viper biraz bize uzak kalsada T Tayyar integra vs.. bunları okurken zevk alıcağım kesin
yani bu kapak gerçekten kapak olmuş tebrik ederim
kesin alınması gereken bi dergi olmuş emeği geçen herkese teşekkürler:)
Güzel sayı olmuş, gerçek yürüyen efsaneler var bu sayıda.
Benim garibim de bu sayıya çıkmış ama zavallının kaput havada, motor yok :D
ahahahha sende efsanesin ozaman
boost team forever bizde çıkmışız dergiye
Benim araba efsaneden çok kestane olmak üzere... 20 aydır bende, bunun 8 ayı sürekli setup değiştirmekle ve parça beklemekle geçti :D
Güzel sayı, elinize emeklerinize saglık ;)
güzel sayı olmus araclar bomba :D bu sayı alınmazda hangisi alınır :D:Demeği gecen herkese teşekkürler böyle başarılı projeleri dergiye tasıdıkları için:)
sadece turbo type-r bile koşa koşa almak için yeterli bence tebrikler süper sayı
Kanka sana lafım varsa taş olayım, zaten toplamda 50 gün baytur yüzünden bekledim. Şu an parça değil Hakan Master'i bekliyoruz zaten, bide 8 ayı setup değiştirmek olarak genel yazdım, bunun 3 ayı parça beklemişizdir, yanlış olmasın :D
ps: Aha mıçtık Korhan dövecek beni :p
vayy Tuning Türkiye bu ay ezmiş :) araçlar çok iddialı görünüyor.. koşa koşa gidip almak lazım..
ayrıca fotoğraflar da dikkatimi çekti, harika duruyor. ona ayrıca teşekkürler..
Çok fena bi sayı olmuş.. :)
ama kapak seçim resmi yerineee klasik yerine hareketli viperin resmini koysadınız ya :) onurr rsor sawas abiye anlatsın sana :):) ajan buldum içerden uhahauha
çok iyi bir sayı olmuş tebrikler..
viper viperdır, belirli setupların yolda rakibinin olmadığını düşünüyorum, ne olursa olsun:)
buda onlardan biri bence
maşallah abi kaliteden cidden ödün vermiyorsunuz işte bu yüzden kaçırmadan takip ediyorum sayılarınızı :icon_tup: