Sorento'da da kullanılıyormuş hatta :) valla az önce baktım Viper Red yazıo :D:D
Printable View
ben şu kırmızı arabayı biyerden tanıyorum sanki =)
evet evet o viper o viper =S =) araba giderken ateş cıkartıyo nasıl bşyse öyle inicem derken bacaklarım yandı :S
bnm yerime cvp verdi sanırım... Bacaklarımı da yaksa giderken alevler de çıkarsa değer yani ona 5 dk bile binmeye ;)
=)
Herkes kullanamaz doğru TR de viper zaten bir elin bilemedin iki elin parmakları kadar :) farkındayız bu konunun :) ve bu turbo bir viper olunca :icon_wack:icon_wack
peki bunun sebebi herkesin kullanamadıından mı satın alamadıından mı :P :9 :P
Satınalma konusu çok ayrı bir boyut satınalmak için öncelikle butür araçlara ilgi duyulmalı heves edilmeli. O kunu çok çok ayrı. Kimisi off road sever kimisi zırhlı sever :icon_tup:
Kullanıma gelince 15 gün istanbulun her yerinde arabanın üstünde 12 13 saat geçirdikten sonra kullanımda sorun kalmaz.
valla o arabayla 12 13 saat nsl gecer bilmiyorum 12 13 saat dayanabilicegini düsünmüyorum araba resmen alev cıkartıyo giiderken
bizim arkadaşta fiat bis vardı bir alev atıyodu uffffffff :D
Aracın alev atması aslında turbo ömrü için sakıncalı. Araçta zaten 9.000 cc üstü bir motor var ona uygulanan yakıt basınçı ve miktarı butür alev atma olaylarını gerçekleştiriyor.
Bu arada arabası yüklü olan pekçok arkadaşın egsozundan alev attığını biliyoruz. Benim araç dahil.
Dergi cok güzel görünüyor bu ay elinize sağlık.Fakar herkezin bildiği bir rakip dergi olduğu için rakipsiz demek biraz iddialı geldi bana..
ellerinize sağlık güzel sayı olmuş.tekniğede daha çok önem vermenizde yerinde bi karar. teşekkürler.
Bu sayıyı çok çok merak ediyorum...
Hemen alıcam 1 tane...