Haricinde pardon :)
Printable View
Haricinde pardon :)
başkan hayırlı işler kamışı yaglamışın yine :D
he amk hee :D
Orhan olabileceklerden bahsediyoruz var demiyoruz zaten. Buna bos konusma diyorsan bu konuda senden baska bos konusan yoktur yani.300 hp gider yapinca dogal olarak insan dusunuyor gerci deneyecek kisinin sen oldugunu unutmusum.Bugune kadar kime ne kadar atar yaptiysan hepsinde husrana ugradigin icin normal. Yine onlardan birisi olacak belli oldu. Kisaca sana doner koltukta sallanmak iyi gelmiyor ;)
Benim aracim hazir olunca cagiracagim unutmadim unutmamda merak etme bu deneme olacak. Oyle yada boyle. :D
Kalin saglicakla kal.
Atarın oğlu :) Hastası :)
R king ti evet eskiden ama şimdi farklı
Konu bi kaç post aşağı inmiş çeeeeek bi güncelimiz olsun:)
bu gece harun ile denıycem yarında supercharger fn2 ile başka varsa gelsin sonradan bana kimse deneme demesin, he bu arada arabası olan gidenler konuşsun boş adamlar, değil :)
Bir garip fn2 :D
Ölüyü diriyi geçtim gözü bizim mazuta diktim :D
Biz senle her zaman deneriz varsa 300 hp lük 207 gelsin deneyelim maksat araçları görmek..
bilmiyorum varsa diye dedim
300hp 207 yok kanka, bizim tuncay yazmış öylesine :) bir pistonla 300 olsak keşke yarın görüşürüz kardeşim.
Ben yancıyım kardeş konuya yeşillik katıyım istedimkızma be orhan güney anladık araban yürüyo sanşlısın araba sattım yoksa 207ne adalet yapardım:)
300 hp ile ben gelirim:) Aracim sökük degil keyif için geliyorum sökük araçla da denerim.
:D 10krkter
310 hp aracla denendi sonuc kada burun video koymuyoruz arkadas istemedi
Hayirli aksamlar
207 Rc ile mi denediniz tuncay abi ? Denediğiniz araç neydi veya 1.6 mı 2.0 mi kaç kilo biraz ipucu alalım bari :)
Deneyen 300 hp lik aractan farkli yorum cikiyor 3luk boy hesabi. Orhan guneyden farkli yarimboy 1 boy. Tuncay arslandan kafa bas 310 hp. 2 gnde 10 hpde artis olmus :D
Ben bi turlu anlayamadim bu deneme kim kime... dogru duzgun adam gibi yazin olani. :)
Masallah gelmissinde :)