Erkay günaydın videolar söyle sana göndersin orhan orda herşey açık ve net
Printable View
3 agizdan farkli yorum cikti ona sasirdim.
En iiyisi susmak. ;)
Her roll de olur böyle şeyler senin alışık olman lazım :)
Videoyu izlersin kararı verirsin
en son denemede hatta kendim şahit oldım rc gideceği son limite kadar dikiz aynası izasıydı bu nedemek kafa burun demek
Rc nin hız limitinden sonra zaten öteki araç geçiyor söyle kuneriye göndersin videoyada bir bak :)
Orhandan alisigiz :D
Deneyen araclara masallah.
Bakalim bizim denememiz ne olacak ;)
Tuncay abi zaten iki araç arasında 100 hp yok kafadan kopup gitme tabiki olmicak.3 defa denendi birtanesinde ben 2. Vites bastim diger iki denemede 3. Vites bastım.Yani son iki denemede rc daha fazla tutundu boy hesabi yapmıyorum 1 3 5 diye.Bende de video var Rc kesiciye girene kadar net sekilde öndeydim.İster yarım diyin ister 1 boy o size kalmis.Ben dısardan izleyen herkese göre net 2 vardi cünkü
ya arkadaşların neyin hesabı soruluyor ben onu anlamıyorum, benim devrimde hiz limitime kadar 225 kadar kafa cıkarıyorum,can da onaylıyor Leon cupra devrinde ise 1 boy öne cıkıyor 225 km den sonra gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten ,sanki aradakı fark 5-7 boy gibi konuşuluyor,can ile aram açılmaz kimsede açmaya çalışmasın, varsa hizli arabası olan gider dener cupra ile. Maşallah deneyen araçlara.
orhan bız ara acma derdınde degiliz ki sadece 3 agızdan 3 farklı yorum aldık onu ögrenmeye calıstık bukadar. hızlı arabam var hazır olunca haber verecegım. Sen gelme ben gelirim butarafta sen basamazsın :)
Tekrardan maşAllah araclara yurumeye baslamıs 207 rc.
Dört gözle bekliyorum Erkay, gelmeni :)
maşallah araçlara
Erkay ve orhan güney aranızdaki tatlı rekabete bayılıyorum tam dozunda Allah bozmasın ( ;
300 hp araba ne demek arkadaş yaw. Benim a6 da 300 ü vardır yaptıklarımla. Yazılım sonrası 340 olur belki ama size yaklaşamaz bile. Ağırlık denen bişey var. Şuna beygir olarak bakmayın. Arabam şu üzerinde bunlar var şu şu arabalarla denerim deyin olsun. Hp yi kafaya takarsanız ohoo NG 106 20x hp verdi ama önüne geçebilen yoktu.
olm beygire kafayı takmayın diyorum bende. Başından beri hpler uçuşuo havada.