Türkiyede satışı yasak artık satann varsa da ya elinde kalanı satıyor yada öyle 97 diye millete iteliyor
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Konya yolu shelkde var
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
97 artık tüpraş üretmiyor
hangi istasyonda var deniyorsa kandırılıyorsunuz
pompacı birşey bilmez
herkesde pompacıya sorar varmı yokmu
97 artık üretilmeyecek Türkiyede
nedeni devlet ayrı fiyatlandırmaya müsade etmiyor
Ankara da 97 satan var bildiğim bi tane diğerlerini bilmiyorum, net bilgi
shell gördüğünde girip şansını dene bence . Opetlerde de bi ihtimal çıkabiliyor. seğmenler parkının karşısındaki opette vardı bi ara son 3-4 haftadır gelmiyo.
Selam arkadaslar, ankara yi bilmiyorum ama yazilanlara gore orasida ayni durumda.
Ben bodrumda yasiyorum haziran ayindan beridir 97 oktan satisi kalmadi artik rafineriden getirmiyolar diyorlardi. Sanirim 97 oktan satisini kaldiricaklar. Kesinlik yok tabi pompacilardan verilen cevap bu.
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Aynen o köprüden sonra iki opetin arasındaki shellde 95+ Var hepte oluyor
2 yıldır hergün ile gidiyorum nasıl yokKonya yolu shell zaten bi tane sanırım o Demir köprüyle taurus un arada bi yerde işte
orda var
Abi ben nata vegaya gelişi diyorum, birlikten aşağı inen o dümdüz yolda var ya karşılıklı, tam nata vegayla kırkkonaklara dönülen ışığın arasında. Nata vegaya doğru giderken o bp yi geçtikten sonra, köprünün üstüne çıkınca opet var karşısında shell var yeni açıldı o da zaten, oralarda var mı bilmiyorum, ama o karşılıklı bpde var kesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)