Katılıyorum. Hatta bir tane audi fotosu vardı araç nerdeyse moleküllerine ayrılmış ama sürücü burnu bile kanamamış aracının parçalarına bakıyordu bulamadım fotoyu.
Önemli olan yaşam alanına darbeyi az iletip içerdekileri korumak zaten. Aracın parçalanması değil.
Unutmadan emniyet kemeri takmak şart yoksa o kadar güvenliğin sağlamlığın anlamı yok.
Buldum fotoları
![]()
90 km de olsa 200 km olsa kimse altındaki arabaya fazla güvenmemeli bence ben bunu anladım
allah herkesi kaza beladan koruun inşallah
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
tahmin edilmesi güç bir kaza fakat feci bir kaza resmen araç paramparça ama arkadaşlarında dediği gibi 90 değildir ama öyle ise çok kör bir noktasına gelmiş olacak ki arabanın bu hale gelmiş
YamahA Xmax 250 ABS
saçma sapan makasa giren kişilere göstereceksin ibret olsun diye
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Abi kul yapisi sonucta, kUSURSUZ degilki!!, Guvenmiceksin hic, ama onlemini alcan tabiki kemerini takip vs.. bu golf 90-100 gidiyosa bende batman'im himina koyim, 160 en az.. ayrica paul walker'in kazasindada gordunuz hersey ters gidebiliyor, onda bile bazi andavallar kendini akilli hissetmek icin komplo teorisi uretti, e adam oldu AMG, yok illuminatiymis bilmemne e BSG...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
saçma. tabii ki yıkılacak. ancak kontrollü bi yıkılma olacak bu..
BELGESEL - Araba Kazaları - Part1 - YouTube videonun altında diğer partlarının da linkleri var..
gürsel abi Crx le daha da dikkat etmen lazım ***** yürüyen tabut Allah korusun
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bizim millet guvenli surus teknigi egitimi alsa bu sefer daha hizli kullanmaya baslar. Nasil olsa egitimini aldim diye..
O kaza gençlerin hız denemesi yaparken 210 ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşmiş. Başka bir yerde konusunu görmüştüm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)