ben honda ile coil ve 17 jant ile tek seferde gectım sorun olmadı benım ıcın sızdede olucagını sanmıyorum aracı kaldırmıstım ama sızın resımdekı kadar oldu yada olmamısdı gectım
ben honda ile coil ve 17 jant ile tek seferde gectım sorun olmadı benım ıcın sızdede olucagını sanmıyorum aracı kaldırmıstım ama sızın resımdekı kadar oldu yada olmamısdı gectım
2 sene önce galiba çift aplikasyondan kalmıştım hatta konuda açmıştımo zamandan beri vizeye gitmedim bu sefer ne olcak acaba
![]()
yüksekliğe bakıyorlar sürtebileceğini düşünürlerse çapraz lastiklerden takoza çıkarıp askıya alırlar, direksiyonu tam kırıp kontrol ederler sürten bir nokta varsa kalır.. eski arabada askıya alındığında önden dodiklere sürtüyor diye bırakmışlardı.. yay-coil olup olmaması pek mühim değil.. biraz insiyatife kalmış tabi hiç takoza almayadabilir![]()
tavsiyem akşam en yoğun ve yorgun oldukları saate alın randevuyu uğraşmamak için sallıyorlar1 ay önce gittim sadece fren testi yaptı bide yalandan far ayarına ve göz ucuyla altına bakıp yolladı..
muayeneden geçersin hiç kafana takma ceza işine gelince normalde plakaya yazılır fakar şöför ehliyetine yazılmasını talep ederse kişiye yazılır
evox
Cok killanirsa takoza aliyor surtme yoksa geciyorsun 16 jantla benim getzde takoza almisti ama gectim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
filmlerın baya koyu sanırım odan sıkıntı cıkartabılırlerarabanı en kotu capraza alırlar surtmuyosa sıkıntı yok
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
tamamen kişinin keyfine bağlı, megane rs te güneşlikte yazmasına rağmen orjinal jant değil diye 17 de bile sıkıntı yaratan olmuştu..diğeride birdahakine çift aplikasyon 18 jantla geçirdi ..
bu geçer sanırım benim tüm araçlarımda jant yay kombinasyonuyla geçti şimdiye kadar...
hatta jeep orjinal halinden şuan 20 cm daha yüksek dev gibi tekerlerle sorunsuz geçti...
benim aracı 17" 225 45 17 ile geçirmemişti... zar zor aracın kapısındaki lastik tablosunda uyumlu olduğuna inandırıp 2. seferde geçmiştim
1881 - 193∞
çapraza alıyo amcalar. sağ ön, sol arkaya takoz koyuyor, çıkarıyolar aracı. bi de üstüne direksiyon çeviriyor, sağ-sola sürterse davlumbaza geçmiş olsun.
18 jantla geçtim tabi benim araç yüksekti. eleman arabanda guzelmiş dedi bide
bu arada son km bilgisi sisteme nezaman düşer ? sorgulatmak istiyorum
bende bişey sormak istiyorum konu açmak yerine burada sorayım
arkadaşın aracında ön davlumbazlar yok arka silecek komple yok
araç 99 cıvıc hb bunları sıkıntı yaparlarmı
Beyler muayeneden geçtim bugun... Citroen c4 , 18 jant (225 40 18) , 5cm yay , en koyu siyah film , bagaj anfili basslı vs ... (jantların da tam kırmada sürtme yapıyor)
hafif kusurlarda
sonradan film
önde yaylar değişmiş
arkada yaylar değişmiş
sol kısalar sapmalı
olarak geçtim.18 jantla ilgili birşey demediler.. 2 sene rahatım
edit: Birde 350 tl radar cezası yemiştim geçen sene... vergi dairesinde çıkmadı bankadan baktırdım cıkmadı muayane istasyonunda ödeme yaparkende kontrol ettirdim cıkmadı , kendi ustumemi diye baktım orda da yok... nerde bu ceza acaba ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)