kendimden başlıyım carpex limon-mango kullanıyorum ancak c.g nin new car smell kokusunu merak ediyorum şu aralar.
kendimden başlıyım carpex limon-mango kullanıyorum ancak c.g nin new car smell kokusunu merak ediyorum şu aralar.
agaç şeklinde olanlardan adını bılmıyorumbilindık olanı işte oyle dıyım
zaman zaman sarı zaman zaman turuncu olanını kullanıyorum..(vanilla/kokonat) idi yanılmıyosam..Zaten ıcerıye 3-4tane atınca ıster ıstemez aylarca kalıyo koku![]()
- K -
________
Dr.Ecu
California scents sattığımdan 2 defa arabaya golden state koydum çok iyidi çaldılar![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
arkadaşlar hazır konu açılmışken ya ben oto yıkmaya bırakmıstım geçen cocuklar sıprey sıkmış böyle bişey yok. Sıprey ÇİKULATA ÇİLEK karısımı bişey kokuyordu sordum bilmiyorlarmıs belki aramızda kullanan vardır.
Not: bir ara kendime sıkmayı bile düşündüm :=) Müptelası oldum kokunun
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Cam yuvarlak şişe içinde olan mangodan kullanıyorum. Çok memnunum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Little trees amerikan bayraklı olan ve cs bubble gum en sevdiklerim
favorimi daha bulabilmiş değilim ama California scents'in tarçın elmasını hiç tavsiye etmem sanki bagajda ceset taşıyorum havası veriyo araca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)