User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
119 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sem tuning sattiĞi malin arkasinda durmuyor

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç kimseyi tanımam; buradaki sorun kaputun kalıbını alan s. Kafalı japonlar amerikan versiyon rr'dan almış olabilir büyük ihtimalle orjinal yada rr karbon çamurlukları takarsan ara kapanır, bunu yaşayan ilk değilsin bence araştır, bunu zaten satan kişi çok önceden biliyordur ve biliyorsa hala kaputu getirmesi hata.

Çatlaklar için üzerinde vernik var desenin çökme yaptığı bölmeler o sekilde vernik hatası verir bunlar iyi günlerin sarardı hare hare çatladı diye başlık açma bile
    1-2 sene sonra karbona inmeden çok ince zımpara yapıp çok iyi vernik atarak olayı çözersin ama ben öyle boya ustası görmedim.

Faturaya gerek yok maliye dükkana gidip kasadan rapor alır, o tutarda fatura kesilmediyse çok büyük ceza alırlar, arkadaşların önerdiği gibi 7 gün içinde resmi yoldan başvuru yaparsan iade alması gerekir ama takma işlemi sırasında işlem yaptınız derlerse almayabilirlerde.

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayfalarında aşağıdaki fiesta da siteden birisinin aracı olması lazım konusu vardı fiestAir diye. araç sahibinin haberi var mıdır acaba
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam okurken ben çok pis ayar oldum . Arkadaşların verdiği tavsiyeyi dinleyip bence gereğini yapın .

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben internet kullanımı bu kadar yaygınken bu firmanın hala iş yapabilmesine inanamıyorum, ben dahil memnuniyetsiz onlarca insan varken.
    Gerçekten bir yere gitmeden hiç mi Google' a yazmıyorsunuz nasıl bir firmadır bunlar diye, bu kaçıncı yani birde savunmaya çalışanlar var bunları yuh artık
    diyemedim ya la

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatura kesmemeleri daha iyi... Sliplerini al ve şikayet et.Öncelikle maliyeye veya vergi dairesine şikayet edeceksin.Adamın aklını alırlar nasıl bir cezası var biliyormusun... Ki eminim birsürü şey çıkar altından... Sonrada mal ile ilgili tüketici haklarına şikayet ediyorsun.Hem çok büyük ceza yemelerine sebep oluyorsun hemde ürünün parasını geri alıyorsun.Tabi öncelikle bunları yapacagını onlara söyle.Büyük ihtimalle bunu söyledikten sonra ürününü geri alırlar.Ama ben olsa ürünü geri verseler bile maliye ye şikayet ederdim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çatlaklar hakkında yorum yapmak gerekirse eğer, çatlak diye bahsettiğin kısımlarda aynı zamanda hafif bombe gibi bi şişkinlik varmı? oluşan o lekeler çatlak değil gibime geldi çünkü, birebir ccanlı incelesem ürünü kesin bişey söylerimde fotodan yorum yapmak zor...

o lekeler kalitesiz hatalı ifüzyon sonucu malın içinde kalan hava kabarcıkları gibi, sen kaputu taktıktan sonra motor ısınınca sıcak hava o hava boşluklarını ısıtarak o şekilde kabarcık olmasına leke leke görünmesine sebep olur...

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    autoclave yapılmazsa cf ve epoxy esner, ya çok katman atılacak yada autoclave yapılacak.
    Bu kaputunda gireceği fırın maliyetli yapmamışlardır. e doğal olarak esnedikce köşelerde epoxy çatlarve o çatlaklar yürür.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    autoclave yapılmazsa cf ve epoxy esner, ya çok katman atılacak yada autoclave yapılacak.
    Bu kaputunda gireceği fırın maliyetli yapmamışlardır. e doğal olarak esnedikce köşelerde epoxy çatlarve o çatlaklar yürür.
    Safkan çin malı hangi otoklaf dan bahsediyoruz bunu sadece f1 takımları yapar, bu bildiğin fiber üstü yatırma çok fazla anlam yüklemeye gerek yok

Tedavi için insanları sokacak büyük makine yok kalıbıyla beraber kaput imkansız.

Dünyada aksesuar kaputu o şekilde yapacak firma yok.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke biraz araştırsaydınız o firmayı forumda 3. görüşüm bunun üzerine... geçmiş olsun

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Safkan çin malı hangi otoklaf dan bahsediyoruz bunu sadece f1 takımları yapar, bu bildiğin fiber üstü yatırma çok fazla anlam yüklemeye gerek yok

Tedavi için insanları sokacak büyük makine yok kalıbıyla beraber kaput imkansız.

Dünyada aksesuar kaputu o şekilde yapacak firma yok.
    Dünyada kim var yok bilmemde, o zaman oturmuyor yamuk gibi şeyleri sorun etmemek lazım. Yukarıda yazdım bu işin maliyetini. Ne kadar ekmek o kadar köfte

İzmirde gövsa kompozit autoclavelı ürtim yapıyordu batmadan önce.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cbrracingteam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu resimlerçekilirken rastlantı sonucu bende semtuning deydim.
    Arabayi çıplak gözle gördüm.Bence sorun yoktu.
    Ayrıca montaj sonrasi resimler ekte.
    Sorun varmi sizce?

Ayrıca Ahmet abi bahsettiğınız gibi bir insan değil .10 numara bir insandır.
    Mustafa abi ile konuyu az önçe telefonda konuştum .Konuyla İlgilendiğini ve bir çözüm üretecegini söyledi.
    Bence insanlari yargılamadan önce biraz zaman tanımak gerek.
    Karar sizin.

https://www.facebook.com/Semtuning

rastlantı sonucu demıssın ama özellıkle kaputu çekmişsin.İlginç

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malzeme olarak söliim kaput problemli yiğitin dediği gibi infüzyon hatası var

ya kalıba vax sürülürken o kısım temizlenmedi yada bi kaç kalıplamadan sonra kalıp yüzeyi düzeltilmedi hava kalmış içinde ısındıkça güneş altında kaldıkça kabarcık yapar

kaputun yamuk olma ihtimalide var yanlış depolamadan fiber malzeme yaşayan malzemedir zamanla eğilir bükülür eğer fırınlanmamışsa

ayrıca bu parça el yatırması değil infüzyon ama fırınlanmamış
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa beyle sorunu cozduk arkadaşlar. Keşke daha önce muhatap olabilseydik kendisiyle. Para iadesi ya da yeni kaput teklifiyle sorunumuzu cozduk.
    Mustafa beye ilgi ve alakasi için teşekkürler

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cbrracingteam

şimdi sana göre 3.fotoda sorun yok mu yani ?
    BENDE onu sorucaktım walla, cıplak gozle arac basında onu gorememıs arkds.

nys kı Allah tan problem cozulmus, gecmıs olsun..

fakat sem tunıng adına cok fazla sıkayet var, yınede alısverıs yapılırken dusunulmesı gereken bı yer.

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuchs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa beyle sorunu cozduk arkadaşlar. Keşke daha önce muhatap olabilseydik kendisiyle. Para iadesi ya da yeni kaput teklifiyle sorunumuzu cozduk.
    hadi geçmiş olsun
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2. kaputu geç sunu atarmısın diye çöp bile alma ordan bence. direk iade al paranı selametle de git o dükkandan
    1881 - 193

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şeker ile çocuk kandırabilen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Arkadaş adam seni ve senden önce bir çok kişiyi kandırmış. Burada bir çok kişi sana tavsiyede bulunmuş " Git maliyeye şikayette bulun" demişler. Firmanın şakşakıcısıda ( belkide sahibi ) konuya dahil olmuş. Şimdi bun yazılanlardan sonra seninle anlaşma yoluna gitmeyip de ne yapacak.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın deme. Elinde güzel bir koz var git şikayet et. Cezasını çeksinler. Belki sen paranı geri alarak kurtulacaksın ama senden sonra bir çok kişinin canı yanacak.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba burada bu konuyu açmasaydınız, o firmadan yada firmayı bilen birisi görüp onlara haber vermeseydi yinede sorununuz çözülür müydü? :S

O kadar gitmişsiniz yüz yüze görüşüp çözememişsiniz, şimdi bu söylenenlerden sonra firma size tabiki ya para iadesi, yada ürün değişimi teklif eder ki bu zaten normal bir firmanın yapması gereken idi..

Siz kurtardınız kendinizi, bundan sonra alışveriş yapacaklar sıkıntı yaşamaya devam etsin diyorsunuz..

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CEMAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şeker ile çocuk kandırabilen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Arkadaş adam seni ve senden önce bir çok kişiyi kandırmış. Burada bir çok kişi sana tavsiyede bulunmuş " Git maliyeye şikayette bulun" demişler. Firmanın şakşakıcısıda ( belkide sahibi ) konuya dahil olmuş. Şimdi bun yazılanlardan sonra seninle anlaşma yoluna gitmeyip de ne yapacak.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın deme. Elinde güzel bir koz var git şikayet et. Cezasını çeksinler. Belki sen paranı geri alarak kurtulacaksın ama senden sonra bir çok kişinin canı yanacak.
    +10000

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)