Noldu hani dükkan, mekan, resimler, konu ?
Printable View
Noldu hani dükkan, mekan, resimler, konu ?
Öncelikle geçmiş olsun, Sonra yeni işin hayırlı olsun.
Şimdi burada bir sürü fikir gelecek mesela kamyonun arkasına koysaydın dönen araçlar var vs vs ama o para senin kısmetinden çıkmış hocam ben bu gözle bakıyorum Allah göstermesin başka bir şekilde çıkabilirdi sen sabret işinde dürüst ol Allah ın izni ile o parayı çıkartırsın. Saygılar
arkadaş her zaman şikayet ederiz bu memlekette işini yapan adam memur yok diye. işini doğrusu ile yapan biri çıkmış ve polise demediğinizi bırakmadınız. Adamın görevi o polislik yapmak. Yaptığının cezası ne X. Ona tekabül eden cezayı yersin.Adama görevini yaptığı için kızıosunuz.
Ne zaman adam oluruz bilemiyorum ama hayatta olamayız gibi geliyor. Biri demiş basıp kaçsaydın. Yaşı daha 23. Başka biri kaçarken milletin canını tehlikeye atıosun dedi diye git ehliyet al anlarsın dio. Ulan herifin yaşı 16 değilmiş ama 16 olsa ne olur. Hem kullandığın araba trafik yönetmeliğince kusurlu hem yaptığın suç. O liseli dediğin bence ehliyet almaya hak kazanmış ama sana ehliyet veren polise ben ne diim bilemedim. Belli ki senden çok daha bilgili ve düşünceli.
Umarım aynısını yaşamazsınız, Demogoji yapıyorum ben evet çok ihtiyacım var. İnsanda biraz minnet duygusu olur da sizde çok zor gördüğüm kadarıyla. Bana kanunu sakın savunmayın, görüyoruz kanunu herkese adil davranılacaksa adı kanun olur. Güçsüzü ez, güçlüye gelince abi çek olmaz böyle.
Yapılanın yanlış, trafiğe aykırı olduğunu önceki yazımda yazmıştım zaten ama kurallar kurallar diye bu kadar katı olamıyorum malesef, benimde yapım bu şekilde.
Al işte.. İki mesaj, ikisi de 20 yaşında.. Helal olsun burakgünay kardeşim sana.. Vallahi hislerime tercüman olmuşsun..
Sonuna kadar katılıyorum Melih sana da.. Bu adam ekmek parası için o kadar riske giriyor.. Evet yapılan yanlış olabilir, fakat babacan bi polis olsa orada 200-300 liralık bi ceza yazıp gönderebilirdi.. Bu adam keyfine çıkmadı o arabayla.. Ekmek parası için çıkıyor.. Kimse kanundan vs bahsetmesin. Götümüzdeki donu çalmaya gözü dikenler bile bu ülkede yüksek mevkilerde takılırken, burda boş yere ''aaa sende trafiğe çıkmasaymışsın o zaman vs'' demesin.. Kanun herkese varsa HERKESE olmalı.. Zor durumda olana geçirelim, babası godoman olanın önünde düğmemizi ilikleyelim diye bir şey yok..
Konuyu açan abiye de geçmiş olsun.. İnşallah Allah işini rast getirir abi.. Şimdiden bol kazançlar..
Üslubum hakkında forumdaki arkadaşlardan tek tek özür dilerim.
Umarım bundan sonra işleriniz yolunda gider, bir buluşma vs. olursa mutlaka katılmak isterim. :)
geçmiş olsun, ne yazık ki polis arkadaş sadece kendi cocuğunun rızkını düşünmüş olsa gerek :?
Tamamını okuyamadım ama sigortasız araç kullanmaktan sigorta yaptırıncaya kadar aracı bağlamadılar mı? Eğer aracı bağlamadılar ise ztn trafik güvenliğini falan düşündükleri yok demek, kaldı ki sana ehliyetten ceza kesmeleri tamamiyle saçmalık olmuş!
Abi oncelikke gecmis olsun.
Senin bu yer nerde.haritadan baktm ama tam anlayamadim
2.cebeci isiklardan sagdan girince 50m.ilerde park var, o civardami?
O taraflarda ise yarin bi ugriyim yemege :)
Bide isim neydi abi senin?
geçmiş olsun umarım inşallah açacağınız yeni iş yeride bereketli bol kazanç sağlar.
Geçmiş olsun iş yeri kurma para kazanma yolunda bi aksilik diyelim.iş yerini açtıysanız hayırlısı oldun bol kazançlar versin allah.
çok geçmiş olsun polis daha makul bi ceza kesip gönderebilirdi polis yine yapmış yapacağını.
işte bazı arkadaşlar sanırım otobüs çektirmeyi otomobil çektirmekle aynı para yada aynı kolaylıkta sanıyor sanırım.
polis cidden gaddarlık yapmış. bu sitede çekme belgeli spor arabalarla rollinglere gelen arkadaşlarımız oldu. kimsede onları yargılamadı. o yüzden ekmek parası için yola çıkmak zorunda kalmış bir arkadaşımızıda hiç yargılayamayız.