User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
131 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Trafİk cezasi 3651 tl

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık din iman yokmuş o cezayı yazanda.İnsan biraz halden anlar bee.geçmiş olsun.önemli olan sağlık sıhhattir , canınızı sıkmayın hepsi gelir geçer.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mantıkla hareket edersek, yeni iş kurulmuş, işler zor, o zaman gerektiği gibi vergi ödememekte düşünülebilir ama bu doğru değil.

kendin zordasın diye başkalarına haksızlık yapamazsın, birileri vergisini veriyorsa, cezaları ödüyorsa kurallara uyuyorsa sende uyacaksın..

yokluk vs tabikizor, allah kimseye göstermesin ama bu başkasının hakkını gasp etmen için iyi bir neden değil..
    Vergi ne alaka? Ben olağan durumdan bahsettim, burada kimsenin hakkı yenmiyor ortada bir yanlış var herkes kabul ediyor polisler daha insaflı davranabilirdi deniliyor. Vergi ne alakadır? Keşke şöyle böyle olsaydı olmuyor işte, sınırlı imkanlar insanı yanlışa sürükleyebiliyor.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezalar tamamen tartışma üzerine yazılmış gibi görünüyor; zengin ya da varlıklı olmayabilirsiniz ancak durumu daha iyi idare edebilirmişsiniz.

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cezalar tamamen tartışma üzerine yazılmış gibi görünüyor; zengin ya da varlıklı olmayabilirsiniz ancak durumu daha iyi idare edebilirmişsiniz.
    hocam polısle nasıl konusulacagını ıyı bılırım zannettıgınız gıbı bır dıklenme veya ters bır hareketımız olmadı arkadamdan geldı kenera cektım asagı ındım durumu ızah ettim
    cebımdekı paranın cekıcıye yetmedıgını anlattım aramızda halledelım bı kolay yolu yokmu yardımcı ol ekmek teknemız bu yenı aldık gelıyoruz neyımız varsa buna verdık dedım 15 dk otobanda konustum yalvar yakar ıkna olmadı sen benı takıp et ben sana cekıcı parası verdırmıcem falan orda sana guzellık yapıcam deyıp ıkna etti beni izledim otoparka gırıncede yazdı cezaları ceza tutarını gorunce ben bunu ımzalamam dedım
    oda aracta koltuk olmadıgından bı ceza daha yazarım ehlıyetıne el koyarız tekrardan surucu kursuna pısko teknıge gıtmek zorunda kalırsın dıye tehtid etti bende arabayı alamassak soforlukten baska meslegımız yok ne yaparım dıye dusunup mecbur ımzaladım ımzalamasamda sonuc degısırmıydı bılmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun abicim biraz daha insaflı davranabilirlerdi evet imkansızlıkla bir işi yapmak gerçekten zor ve devlet memurluğunda insanlar çok bi zorlukla karşılaşmıyor bu zaten bizim ülkemizin bi gerçeği ve herkesin dilinde olan birşey "kapağı bi devlete atalım gerisi kolay" vs gibi merak ettiğim nokta şu öndeki araca bağlasaydın çekme halatıyla 4lüleri yakıp gitseydin yine bu kadar yaptırım uygulayabilirler miydi ?
    öndeki araç taksiydi dostum otobusu cekmeye gucude yetmez kurallarada aykırı kuralına gore cekılırse bırsey yapamazlar
    otoparktan cekıcıyle cekılerek geldi arac ama on tarafını askıya almıstı o sekilde

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alkolden ehliyetimi verdim cok oldu.bir yemekte 2 şişe miller içtim aradan 2 saat geçti eve giderken çevirdiler.alkol varsa söle üfletmeyelim dediler dedim var 2 şişe ufak bira ozaman üfle dediler.zaten üfletme falan demedim selamun aleyküm aleyküm selam okadar.emniyete gittim eniştemi aradım geldi polisleri tanıyor,polisin dediği yaa arkadaş çok efendiymiş ne itiraz etti ne birşey dedi 58 promil cıktı keşke yazmasaydık dediyaptığım suç itiraz etmedim etmemde cezam neyse yazsın afedersin içip trafiye cıkan ipne 10 binse ödeyecek,ama yapılan muamele yalan dolan polisin ne olduğunu bana gayet net bir şekilde anlattı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke biraz daha adil davranıp en azından tek madde ceza yazıp çekici ile gönderselerdi sizi...

Ama forum yöneticilerinden izin alın tanıtın mekanınızı... hatta lider bir arkadaş düzenlesin bir organizasyon forum alemi olarak bir akşam gelelim hep beraber...
    Nasiptir herşey... İnş işiniz iyi gider verdiğiniz cezanın daha fazlasını kazanırsınız.
    mesaj attım ozgun reise ama henuz daha gırıs yapmamıs foruma cevap beklıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powerfuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam polısle nasıl konusulacagını ıyı bılırım zannettıgınız gıbı bır dıklenme veya ters bır hareketımız olmadı arkadamdan geldı kenera cektım asagı ındım durumu ızah ettim
    cebımdekı paranın cekıcıye yetmedıgını anlattım aramızda halledelım bı kolay yolu yokmu yardımcı ol ekmek teknemız bu yenı aldık gelıyoruz neyımız varsa buna verdık dedım 15 dk otobanda konustum yalvar yakar ıkna olmadı sen benı takıp et ben sana cekıcı parası verdırmıcem falan orda sana guzellık yapıcam deyıp ıkna etti beni izledim otoparka gırıncede yazdı cezaları ceza tutarını gorunce ben bunu ımzalamam dedım
    oda aracta koltuk olmadıgından bı ceza daha yazarım ehlıyetıne el koyarız tekrardan surucu kursuna pısko teknıge gıtmek zorunda kalırsın dıye tehtid etti bende arabayı alamassak soforlukten baska meslegımız yok ne yaparım dıye dusunup mecbur ımzaladım ımzalamasamda sonuc degısırmıydı bılmıyorum
    Yazdığın gibi olmuştur ancak memura sorsan bambaşka bir hikaye anlatır.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten durmuyorum köşe bucak kaçıyorum ama bundan sonra artık durnı ........
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alkolden ehliyetimi verdim cok oldu.bir yemekte 2 şişe miller içtim aradan 2 saat geçti eve giderken çevirdiler.alkol varsa söle üfletmeyelim dediler dedim var 2 şişe ufak bira ozaman üfle dediler.zaten üfletme falan demedim selamun aleyküm aleyküm selam okadar.emniyete gittim eniştemi aradım geldi polisleri tanıyor,polisin dediği yaa arkadaş çok efendiymiş ne itiraz etti ne birşey dedi 58 promil cıktı keşke yazmasaydık dediyaptığım suç itiraz etmedim etmemde cezam neyse yazsın afedersin içip trafiye cıkan ipne 10 binse ödeyecek,ama yapılan muamele yalan dolan polisin ne olduğunu bana gayet net bir şekilde anlattı.
    "Alkol varsa söyle üfletmeyelim" dediği için mi kötü polis ? oysa bir çok şoför için iyi polistir.

Hem ceza yazdığı vakit arkasından beddualar edilir, konular açılır diye çekinip yazmak istememiş işte ne var bunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti almama 13 gün vardı ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim bende çok yalvarmıştım adama ama yazdı arkasından hiç beddua okumadım çünkü bu adam kendi karısına emniyet kemeri takmamaktan ceza yazmış bir adam Kanun ramazan haa cezayı yazmışlardı son çırpınışlarda bir isim söylemiştim bekle işleme verme ceza makbuzunu şimdi gelicek diye inanmadı geldiğinde bir çekingenlik olmuştu kendisinde ama fayda etmedi ceza işlenmişti bir kere..Daha sonra anayolda kendisi motosiklet kullanırken başka bir motosiklet ile çarpıştı ve vefat etti Allah rahmet eylesin ama keşan'lılara çok çektirdi belkide birilerinin ahı tutmuştur..Bir arkadaşımızda 1 tane bira içip hemen evlere dağılmak için bulundukları yerden ayrılıyorlar daha 200 metre gitmeden polis çeviriyor arkadaşımız çok dil dökmüş polise abi esnafım ben yaptığımız işleri teslim etmek için araba kullanmam lazım alkolü yeni aldım şimdi alkolmetreyi üfletirsen kesin çıkar üflemeyelim sen bişeyler yaz gidelim ben cezaya razıyım ehliyet gitmesin diye ama üfle çıkmaz ben ayarlarım dedikten sonra mecbur üflüyor arkadaş ve kaçınılmaz son 51 promilden ehliyeti kaptırdı arkadaş..Üfledikten sonra bile yalvarmışlar 1000 lira kes ehliyeti alma film camdan kes olmayan egzozdan kes diye ama yok ehliyeti almışlardı..Yani suç ne kadar olursa olsun durumu anlattıktan sonra inisiyatif göstermeleri lazım bana göre..Sizede geçmiş olsun abiciğim Allah yardımcınız olsun bende esnafım en olmadık zamanlarda işleriniz öyle bir açılıyorki Allah yetişiyor yani sıkmayın canınızı..Anneannem hep derdi ''Allah insanın rızkını keserse canını alır'' diye..Bu söze dükkanı açtıktan sonra daha fazla inanmaya başladım..

killyex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek cezalar yazacaklar ki senın gıbı ellerini kollarını sallayarak cıkamayacaklar trafıge. Ben burda beddualar edılıp hakaretler edılecek bır sey gormuyorum.
    "Be the change you want to see in the world"

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı killyex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek cezalar yazacaklar ki senın gıbı ellerini kollarını sallayarak cıkamayacaklar trafıge. Ben burda beddualar edılıp hakaretler edılecek bır sey gormuyorum.
    Ne güzel ya 20 yaşında altında 100 binlik arabayla böyle gevşek gevşek konuşmak. Senin gibiler trafiğe çıkamasın dediğin adam 30 küsür yaşında, hitabın yanlış. Kaldı ki adam millet gibi akşam trafiğine çıkıp zengin züppeleri gibi makas atmaca oynu oynamıyor, ekmek parası peşinde. Belki oğluna/kızına iki lokma yemek yedirecek. Böyle büyük büyük konuşma, Allah düşürür bigün o duruma, noldum dersin.

TD251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ustad cezalara üzüldüm ama malesef elden bisey gelmiyo bende sizin yediginiz cezanin iki katini yedim gittim odedim kendi hatalarimdi kabullendim fakat insan yapilan vicdansizliga goz yummak istemiyo sizi gayet iyi anlayabiliyorum.
    Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durumu gayet anlıyorum. hadi ceza yaz da 3600 lira nedir yazık günah.

yazın ehliyet sınavını verdim, karakoldan sıra bekliyordum. sadece gidip ehliyeti bastırmak kalmıştı yani. o gün emniyete arabayla giderken yolda polis çevirdi. naptıysam inandıramadım ehliyeti almaya gidiyorum dedim. nuh dedi peygamber demedi.

1400 bana, 1400 ruhsat sahibi babama yazdı.

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Alkol varsa söyle üfletmeyelim" dediği için mi kötü polis ? oysa bir çok şoför için iyi polistir.

Hem ceza yazdığı vakit arkasından beddualar edilir, konular açılır diye çekinip yazmak istememiş işte ne var bunda
    sen coook yannış anlamışsın yazdığımıben ehliyetimi verdim iyide bir ceza yazdılar ama bunlar için ne sövdüm ne beddua ettim hayatta etmem haklı görevi.ya ben yannış yazdım yada sen anlayamadın ama dikkatli okursan anlıycaksın.neyse önemli diil tekrar arkadaşa geçmiş olsun

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haaa kuzenin yazmış ok kib bye liseli
    Ahaha gece gece ne güldüm ya çok yaşa hemşerim Her şerde bir hayır vardır diyerek bak abicim sen bak birsürü kişinin hayır duasını alıyosun senin beddua etmen hoş olmaz. Allah bol müşteriler versin adresi açıklarsan İstanbula geldiğimde muhakkak uğramak isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vergi ne alaka? Ben olağan durumdan bahsettim, burada kimsenin hakkı yenmiyor ortada bir yanlış var herkes kabul ediyor polisler daha insaflı davranabilirdi deniliyor. Vergi ne alakadır? Keşke şöyle böyle olsaydı olmuyor işte, sınırlı imkanlar insanı yanlışa sürükleyebiliyor.
    Nesi olagan? kanuna kurala uygun hareket edilmemis ceza yenmis.. Daha insafli nedir? az ceza yazsin, neden daha az yazsin dedin? herkese ayni olan kural neden bi baska kisiye uygulanmasin istiyorsun?

sinirli imkan vs demogoji yapiyosun sadece.. Sinirli imkan var diye polisin "insafli" davranmasini istersen, vergi memurunun da zor durumdaki esnafa "insafli" davranmasini istersin.. 10 defada ne alaka yazsan zihniyetinin yanlis olmasini degistiremezsin.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı killyex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen üslubunu düzelt ilk önce kardeşim.
    Cafede tesbih sallamıyosun otomobil forumundasın şuan.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)