Trafİk cezasi 3651 tl

Konu: Trafİk cezasi 3651 tl

1. Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sebring said:
    Tekrar geçmiş olsun.
    Ama unutmayın,iş kuruyorsunuz.SİNİR size artık uzak olacak.Milyon çeşit müşteri var.Asap bozmaca yok.
    Dediğim gibi,önce işe başlayın,yerinizi,düzeninizi kurun Allah'ın izniyle.
    Sonrası kolay.

2. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı Renaultolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun keşke önden başka bi araç gönderip trafiği kontrol ede ede getirseydiniz aracı.Olan olmuş denildiği gibi yapılanlar tabi ki doğru değil ama polis olayı çok büyütmüş empati kurmak bu kadar zor olmamalı
    o sekılde gelıyorduk zaten otobus ***** hızı bellı oldugu ıcın trafık arkadan geldi

3. PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

PiscocuK said:
    çok geçmiş olsun büyük talihsizlik

keşke polislere durumu anlatıp anlaşma yoluna gitseydiniz
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

4. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun büyük talihsizlik

keşke polislere durumu anlatıp anlaşma yoluna gitseydiniz
    ya bı kendımı kesmedıgım kaldı orda 6 kısı agladık yalvardık ne dedıysek dınlemedıler
    ben cok ceza yedım polıslerı cokta ıyı tanıyorum oyle bırısıne denk geldık ıste kota doldurdu sanırım bılmıyorum

5. low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

low&slow said:
    Forumdaki herkezin gece rollinge makasa çıkması doğru, abimizin yaptıgımı yanlış oldu şimdi?

geçmiş olsun abi herşeyde bi hayır vardır. Allah beterinden saklasın...

6. rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rebeloghy said:
    Cezaların tutarları çok talihsiz olmuş fakat çok sıkışık bir dönemimde radara girdim ceza kestiler , konu açıp böyle ceza mı olur kessin ama küçük bişey yazsın desem aynı seyleri yazarsınız bence

Geçmiş olsun , haksız yere beddua etmemeniz vardır bir hayır diyerek devam etmenizi öneririm.
    Bol kazançlar olsun çıkarırsınız inşallah kısa sürede cezayı.. Emeğiyle çalışan insan bi şekilde alır karşılığını..
    -Fırat

7. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı low&slow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdaki herkezin gece rollinge makasa çıkması doğru, abimizin yaptıgımı yanlış oldu şimdi?

geçmiş olsun abi herşeyde bi hayır vardır. Allah beterinden saklasın...
    sagol kardesim

8. SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SerkanYazgan. said:
    Geçmiş olsun, polisin durumu öğrenipte bu kadar yüklenmesi ve böyle bir ceza yazmasını aklım almıyor. Sana tek bir ceza yazar ve çekiciyi çağırıp arkadaşı gideceği yere kadar bırak demesi daha bi vicdanlı olurmuş gibi geliyor. Sonuçta ekmek teknesi..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

9. Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merthan said:
    Alıntı powerfuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cezanın tutarını gorunce fırlattım suratına ımzalamadım ya ımzalarsın yada baska bırseyden daha ceza keserım ehlıyetını alırım dıye tehtıd ediyor serefsizler bu cezelarla beraber ceza puanım 90 oldu
    Napsın oda kendisini öyle tatmin ediyor zavallı adam,çok geçmiş olsun umarım işiniz rast gider kolay gelsin.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

10. s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

s2k said:
    Polis görevini yapmış oda evıne coluguna cocuguna ekmek goturuyor beddua etmenız hos degıl.

Allah yardımcınız olsun bellı kı zor bır donemden gecıyorsunuz. Islerınızı yoluna koydugunuzda bırgun sızın mekanda bır toplantı yapılabılır sanırım yer musaıtse ? en azından corbada bızımde tuzumus olmus olur.
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

11. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı BEEPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşe koyuldugunuz mu . Yolum düşünce Uğramak isterim.
    buyur gel mücahit kardesim basladık çok sükür yerimizi biliyorsun totalden az yukarda duruyorum yolun duserse gel hakiki tekirdag köftesi yapıyım kanat ızgara cesitleri ne dilerseniz. celal'ıda getir

12. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis görevini yapmış oda evıne coluguna cocuguna ekmek goturuyor beddua etmenız hos degıl.

Allah yardımcınız olsun bellı kı zor bır donemden gecıyorsunuz. Islerınızı yoluna koydugunuzda bırgun sızın mekanda bır toplantı yapılabılır sanırım yer musaıtse ? en azından corbada bızımde tuzumus olmus olur.
    hocam yerimiz cok musayit beklerım sıze ozel hazırlıkta yaparım

13. PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

PiscocuK said:
    yer tam olarak neresi?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

14. s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

s2k said:
    Alıntı powerfuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yerimiz cok musayit beklerım sıze ozel hazırlıkta yaparım
    MOderatorlerden ızın alıp resımlerle mekanını tanıtırsan emınım ben gıbı onlarca bogazına duskun arkadasım gelmek ıster
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

15. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    yer tam olarak neresi?
    http://i.hizliresim.com/djGbkQ.jpg
    sultangazi cebeci mahallesi biraz asagımız ormanlık pıknık yapılcak yerler mevcut aracımız yuruyor gerekırse oyle bır yere cekebılırız

16. Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sebring said:
    Site yönetiminden iznini al,mekanını tanıt.Fotoğraflar çek.Ankara'dan ben gelirim.

17. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    bızım burda toplanıyor gencler gece 12 1 kadar sıfır cızıp son ses muzık calan var yerlesım yerıne bıraz uzak kaldıgı ıcın kımseye rahatsız verılmıyor polıste gelıyor karısmıyor

18. _driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_driver_ said:
    yer tam olarak neresi?
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MOderatorlerden ızın alıp resımlerle mekanını tanıtırsan emınım ben gıbı onlarca bogazına duskun arkadasım gelmek ıster
    Alıntı BEEPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşe koyuldugunuz mu . Yolum düşünce Uğramak isterim.
    işe tam başlamadan rızık gelmeye başladı. önce bismillah sonra şükür diyerek yolunuza devam edin bence
    hayırlı işleriniz olsun
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

19. powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powerfuL said:
    Alıntı Sebring Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Site yönetiminden iznini al,mekanını tanıt.Fotoğraflar çek.Ankara'dan ben gelirim.
    ankaradan bır kac 106cı arkadasımız gelmıstı 5-6 ay once ınternet cafe kapatıp sabaha kadar counter oynamıstık yonetıme mesaj atıcam bakalım