Haydi geçmiş oldun, sevindim mağdur olan bir arkadaşımızın daha mutlu sonuca ulaşmasına.. :)
Diğer arkadaşların da dediği gibi başlık yenilenebilir ancak başka insanların da mağdur olmaması dolandırılmaması için konu kalmalı..
Printable View
Haydi geçmiş oldun, sevindim mağdur olan bir arkadaşımızın daha mutlu sonuca ulaşmasına.. :)
Diğer arkadaşların da dediği gibi başlık yenilenebilir ancak başka insanların da mağdur olmaması dolandırılmaması için konu kalmalı..
konunun kaldırılmasına karsıyım bugun senın canını yakan yarın baskasınında canını yakmasnn..baslık degıstırılebılr eyw.ama konu kesınlıkle kalmalı..
techturkey google da populer aramalarda olan bir site oldugu için , kişinin ismi google da aratıldıgında mutlaka ilk 5 de çıkıyor bu başlıklarla.... Kötü niyetli ve düşünceli vede malının arkasında durmayan satıcı arkadaşların aklında olsun bu...
gecmis olsun tuncay
geçmiş olsun ancak işim çözüldü konu kaldırılsın kelimesi anlamsız olmuş. bu tarz insanlar yarın başkasınında canını yakabilir. kim bu tarz sahtekarlık yaptıysa konuları aynen kalmalıdırki başkalarının canı yanmasın.
Geçmiş olsun ..
Tuncay Abi maduriyetinin giderilmesi iyi olmuş :)
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim ievet magduriyet bitti sonunda
Dilerim öbür mağdurlarda haklarını alırlar
İnşallah bu bir adım olur yusuf bektaş için
Tuncay abi çok geçmiş olsun.. Bence konu kapanmasın herkez görsün bilsin.
Geçmiş olsun ..
sahtekar o.clerin kul hakki yiyip iyi niyetli insalari kandiran boyle kahbe cocuklarinin kemiklerini kirasim geliyo