Merhaba,
Yarın öğle saatlerinde ben müsait olacağım. Eğer sizler için de uygunsa Maslak'ta görüşebiliriz.
Printable View
Merhaba,
Yarın öğle saatlerinde ben müsait olacağım. Eğer sizler için de uygunsa Maslak'ta görüşebiliriz.
Abi bence güzel bir şekil ayarlayın, ona da aynı zararı verin. Ondan sonrada paranın üstüne su için gitsin. Belli zaten adamdan alamazsınız parayı kafasını bu işler yerine adam akıllı işlere çalıştırsaymış şimdi bu kadar itin g*tüne girmezdi. Yasalarla hiçbirşey yaptıramazsınız bu adama anca kas kuvveti gerekli.
Ok bende o tarafta olacağim telefonunuz var zaten teşekkür ettim
Kimsenin malına mülkune canına kastımız olmadı bugune kadar olmazda
sonuna kadar haklısın düşüncende fakat bu adamın kanı belli 5 para etmez Turkiyede adalet ters işliyor haklı durumdayken çok rahat haksız duruma düşebiliniyor
tuncay abi şuanki yerini verim istersen :) gözetimimzde
tuncay abi ben ne iş yapıyorum ya :)))))
Tuncay abi son durum nedir ?
Yusuf bektas elinde gul gibi meslsgin var
Mimarmisin muhendismksin oyle biseysin iste
Calis karddsim birak araba kicinda gezmeyi
Git isini yap calis kazan once ailene bak
Gecmisin zaten iyiymis yardimsever bir vatandasmissin
Yanlis bir yola girmissin her insan hata yapar ama zararin neresinden donersen kardir
tuncay kunnikle ortakigi bittimi ?
Sanırım iletişim kopukluğu yaşadık. Kimse beni aramadı :)
Tuncay abi bu sahıstan haber varmı ?
Yusuf Bektaş piyasada yok
Adminlerden ricam bu konudada yusuf bektaş dolandırıcı yazabilirse çok memnun olucam
Çıkar ortaya belkim :)
abi bu adamın hıcmı yok adresı flan ? Yerinde ziyaret edelım. Bir konusalım neden boyle yapıyorsun dıye.
Mavi VRS beya jantlı orta yaşlı bir adam kullanıyordu plakayı tam göremedim ama 2 harfliydi viaport un önunde grdüm 3 dakika kadar önce
Hakkaten çok ilginç durum ya şaka gibi.
adam dolandırıcılığı meslek haline getirmiş rahat rahat gezdiğine göre...
Allah evlerden ırak etsin insan musvettelerini..
Başlık değişmiştir.