Baştacı abi şahıs oraya gecicek max 2 gün içinde konuşup bi yol bulunur ınş elimden gelen bu kadar allah yardımcınız olsun
Printable View
Noldu mevzu tuncay abi?
of zor durum valla.
Merhaba,
Sirf bu konu yuzunden uye oldum ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Konuda yazanlarin tamami dogru. Benim bir muvekkilim de bu zattan magdur. Her ne kadar yasal takibe gectiysek de malesef karsilik bulamadik. Normal sartlarda bu sahsin eylemi dolandiricilik olmuyor ve fakat birden cok kisiye bu sekilde zarar vermis olmasi savciyi ikna edecek nitelikte. Bu yuzden magdur olanlar bana magduriyetlerini bildirirlerse tum olaylari harmanlayip bir sikayette bulunacagim ve hatta savci ile hakkinda yakalama emri duzenlenmesi konusunu bizzat gorusecegim.
Herkese tekrar gecmis olsun...
konuda ismi yazması GOOGLE da ne kadar etkili görmüş olduk bu arada.
Araştırma yapan avukatlar vs. ulaşıyor böylece ...
kolay gelsin,
Vay be adam tek kişilik şebeke çıktı resmen.
Tüm mağdurlara geçmiş olsun , umarım çözüme ulaşırsınız.
Avukatların da takipte olması güzel. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur ve mağduriyetler giderilir. Ne adammış.
Vay be kendisini 2 senedir tanıyorum. Birçok parçayı almamda yardımcı olmuştu bana. En son 2-3 hafta önce konuştuğumda Irak'ta inşaattayım diyordu. Bende kule gergisi göndermiştim satması için fakat daha sonra iletişime geçemedim. Numaram değişti diye mesaj attı. Şimdi o numarada meşgul.
hala kayıpmı bu Yusufcuk..
Ulan gevur bile bukadar namussuz serefsiz degildir a.q
Allah hepinizin yardimcisi olsun. Bu dünyada degil en cok öbür dünyada girecek elbet bu adamin g.tüne.