tuncay asil seni yudufla tanistirani mikmek lazim kel oyle soyluyor :D
Printable View
tuncay asil seni yudufla tanistirani mikmek lazim kel oyle soyluyor :D
Yusuf @rd@ nick i ile bir anda ortaya cikti
Deneme konularinda oyle bir costuki ilk ordan tanidim sonra tsi grubunda da bilgili bir vatandas olarak su yuzune cikti
Orhan guneyin servisine gidiyormus organ taniyor kendisini
Haftalardan bir gun karsiya gectigimde orhan bey le arabalari yikatirken yanimiza geldi ilk orda tanistim yuce sahsiyetle zaten taniamam o tamisma bi anda yapti altin vurusu :)
Evet arkadaslar dedigim gibi cuma yada cmt aksami alacagimiz var diyenler gelsin oturup konusalim burdan yazmakla birsey elde edemeyiz kimsede parasini alamaz yusuf un en yakinlari bizleriz gelirsiniz konusuruz
Ortaya cikarmam iyi oldu
Yoksa daha coook canlar yakacakti
Ne konusulacak ben anlamadim ? Parayi ne zaman alacaklarimi soylenecek alacaklilara ?
O degilde adamı burda öyle bi patakladık ki artık g*tünde 5kilo kokain varmış gibi geziyodur dışarda :D her an başına çökerler Yousuuffff :D :D :D
verdiğim bilgiler bunlar baba 41 adet yusuf bektaş var istanbula kayıtlı 12 kişi 39 ila 41 yaş arası akrabaları şuan sistemdeki gecikme ***** mesleğimden ötürü net adres alamadım ancak bu demek değilki bulamam yarın size söz verdiğim gibi isim soy isim tc no aile fertlerinin adı evinin kapı numarası evinin zilinin yeri hatta ve hatta o an aldığı nefesin bile yerini vericem
senin zamanında bana güzel bi iyiliğin dokundu abi karşılıksız kalmaz hele sabah olsun gerisi kolay
Konuyu baştan sona yeni okudum 4 5 gündür görüyorum sürekli güncel tam 37 dk. her kelimeyi okudum yaradanın bana vermiş oldu ömrümden 37 dk. gitti.
Ve şunu diyorum gram acırsanız gram vicdan yaparsanız bu şerefsiz dolandırıcıya daha çok kazık yersiniz.
Hali ailesi bilmemnesi anası karısı ne olursa olsun kimsenin hakkını yemeye cafelerde gezmeye fellik fellik dolaşmaya hakkı yok. Köpek olacak çalışacak ama nerde vicdanı olan insanları dolandırmak varken neden çalışsın.
Keser doner sap doner gun gelir hesap doner
İtin g....ne girip girip cikarsin iste boyle yusuf bektas
Tuncay abi sana parayı gönderdiği banka hangi banka?
Zor durumda olan birisi ise arabasını satar maddi yönden temize çıkar.
Adres aile telefonları gerekli tüm bilgiler tuncay abiye ulastirdim artık gerisi kendine kalmis