Sevindim magduriyetinin gectigine... Umarim herkesin magduriyeti en kisa surede gecer...
Printable View
Sevindim magduriyetinin gectigine... Umarim herkesin magduriyeti en kisa surede gecer...
gecmıs olsun abı, sevındım parayı kurtardıgına.
Geçmiş olsun abi.
mağduriyetinin giderilmesine sevindim abi.
fakat bir sen değilsin yazılanlara bakılırsa, onların mağduriyetleri ne olacak?
bence konu kaldırılmamalı. ta ki mağdurların borçlarını ödeyinceye kadar.
ödeme planı hazırlasa kendine, 10 kişi varsa misal lisetelese ve her ay (veya kapatabiliyorsa 1 kerede) bir kişinin mağduriyetini giderse kul hakkından kurtulmuş olacak. bu işin ahireti var, dünya malı için cehenneme göz kırpmanın ne anlamı var.
inşallah kendisi diğewr mağdurlarıda halleder ve helalleşir.
geçmiş olsun şükür kavuşturana :)
çözülmüş olabilir ama bu onun dolandırıclığnı değiştirmez, kurtaramayan birton insan var galiba daha arkada
mahkemeye versen seneler sürer.Üstünde bişey yoksa bi cacık alamassın
Toplumun omuz omuza olduğu her ortamda sorun çözülüyor.Bu yüzden bu forumu çok seviyorum.Geçmiş olsun sizede.
Tuncay abim hadi gecmis olsun
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.. Siz söz vermişsiniz fakat yöneticiler zaten kabul etmeyecektir.. Kesinlikle kaldırılmamlı böyle konular..
Geçmiş olsun. Mağduriyeti giderilmeyen arkadaşlar için konu kaldırılmamalı. Belki kilitli tutulabilir.
geçmiş olsun
Gecmis olsun basindan beri takip ediyordum sevindim :)
Mağduriyet sonrası yazılanlar silinmesin diye edite 15dk kısıtlaması konuldu. Konu kalkmaz bence. diğer mağdurlarda düşünülürse kalmalı.
yok yani burada şatış yaparken ya da ürün alırken diye sordum...
hani bence söylediğiniz şekilde biryere varılmaz, o bakımdan dedim
yani adam ürünü alır parasını göndermez ikiside aynı şey sonuçta :)
mesela geçenlerde pikap sattım picasso tuncay abiye, adamı gram tanımam ilk kez mesajlaştık ee malı gönderdim ( tabiki parasını gönderdi )
ama art niyetli olsaydı göndermeyebilirdi (kargo .bneleri hariç sıkıntısız bir ticaret oldu )
bu işler güvene dayalı olur, ya da get açma falan varmış öyle yaparsın, yani bu forum üzerinden malı almadan parayı göndermeme mantığı aynı kapıya çıkar onu söylemek istedim....
Edit : sonuç itibariyle herkes kendine göre namuslu, ben kendimi bilirim, karşıdaki kendini bilir ( o malı ister kendisi dürüst olduğu için, malı veren parayı ister kendisi dürüst olduğu için) kafa yapısına bağlı....
Gözün aydın abi, darısı diğer mağdurların başına..
Mağduriyetin giderilmesi güzel ancak başlık bu şekilde kalmalı bence.
Tuncay abi geçmiş olsun, mağduriyetin giderilmesi sevindirici :)
Nasıl ulaştın kendisine abi? Benimde bir iki alışverişim oldu da ulaşamadım.