biraz daha fazla verip get ile almanı öneririm.
Printable View
geçmiş olsun inşallah kısa sürede hallolur problem
Bu forum cocuguna yapilan buyuk bir yardimin karsiligi olan 50-100tl icin surekli ayni bahanelerle oyalayan kisileri gordu 700+ tl icin neler yapilmaz. Allah kahretsin su para nasil birseymiski insanlardan bu kadar nefret ettiriyor.
Görsen adam sanırsın g.tundeki kıllar ağarmış dolandırıcılık yapıyorsun puh rezil
Soldaki fabia rs onun arabasi
34hd0999
http://i1269.photobucket.com/albums/...A5813E268A.png
Forumda 15 dakikadan sonra edit yok ona göre yazın cumlelerinizi arkadaslar.
Bu adamın başka yerlere de borcu oldugunu ogrendim bu arada
Bu adamın son durumunu ne iş yaptığını bilen yokmudur devamlı paşaoğlunda takılıyomuş bi aralar
Elbet çözeceğim ve ifşa edeceğim bu vatandaşı milleti dolandırmak ne demekmiş bayaa iyi anlayacak
Yarında suriyetini yayınlayacağım sıffatını yanı
adamın paranın bir kısmını geri vermesi bana enterasan geldi...dolandırıyosan niye geri veriyosun arkadas :)
Allah yardımcın olsun tuncay
720 lira az para degil. insanlar 1 ay calisiyor bunu kazanmak icin. benzer bi olay benim basima gelmisti. bi ev kiraladim 3000 lira verdim 2 kira depozito 1 kira pesin. o ara sakatlandim 1 gun sonra aradim kadini abla dedim boyle boyle memlekete donuyorum elim kesildi 2 3 ay orda kalicam bizim parayi geri verebilirmisin. kadin harcadim ben onumuzdeki ay ara verim dedi.. aradim telefon kapali vs. ulasamadim para heder oldu.. ben artik Allaha havale ediyorum. ha bana parayi vermek icin arayip ulasamadiysa helali hos olsun ama ustune yattim dusuncesindeyse ki bence oyle.. obur dunyada gorusuruz sikinti degil.. Insallah alirsin abi paranida maduriyetin giderilir..