bulgardan ersoy macdurları kaç kişi ?
Printable View
bulgardan ersoy macdurları kaç kişi ?
bunu diyince aklıma geldi.
yıllar evvel, clio aracım varken camlar simsiyah, kuzu çevirmede almışlardı beni de, neyse o zamanlar işte çorba parası vs adı altında cuzdanda ne varsa almışlardı. baktılar yanımda hatun var, 10-20 lira geri vermişti adam. teşekkür etmiştim ben de:)
gülüyorum aklıma geldikçe:)
Gelişme varmı Tuncay abi _?
inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır durum anlattıklarınıza bakılırsa adam arsız olmuş her aramanızda birini hasta etmiş birini öldürmüş kendi ölümden dönmüş yazık 3 kuruş için kendi şerefini haysiyetini ayaklar altına alan insanlara doldu ortalık dikkat etmek lazım...
bendede bir kiracı var evlerden ırak Allah kimsenin başına böyle pişkin bir adam vermesin..
4 aydır kirayı vermiyor her hafta yok falanım öldü yok kaza yaptım yok bilmemne oldu adamın başına gelmeyen kalmadı 4 ayda.. yakında zombieler saldırdı falan diyicek makul yalanı kalmadı.. gerçi artık fark etmez verdim mahkemeye mahkemeliğiz..
adam 100 tlye ruhunuu satmıs
en kötüsü sizinki. bizde iki tane bu şekilde kiracı vardı, ikisi de vermedi. Rezillik çıkartmadık, mahkemeye verdik. en 1 sene sürüyor bu süreç. Bir tanıdığımız 2 sene uğraşmıştı. Kanun anlamsız şekilde kiracıdan yana.
Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun, tanımadığın insanlara güvenmemek lazım bu devirde.
Bu forumda ortaokul arkadaşımın 500 liralık adam olduğunu da gördüm ben o yüzden sizin durumu hiç yadırgamıyorum. Dış kapının dış mandalı ile yaşamışsın bu sorunu. Ben Kasım ayından beri bu kadar eski bir arkadaşımdan alacağım 500 lirayı alamadım :)
Girip konuyu okurda utanır diye yazdım. Yoksa adını verip konu açmıycam kendisine merak etmesin :)
Bu adam konuyu kimbilir kaç kere okudu
Başka nick i bile vardır Tam piyasa kaşarı
tuncay bı laf vardır borcunu bılmıyen namusunuda bılmezmıs bılırmısın
adam ruhunu satmıs işte bu kadar basıt sonrada guvende mazeme al pıyasadan ınsan kıme guvenıcenı sasırdı
bu sefer kesin 3. telefona bişey olacak öyle tahmin ediyorum telefon denize düşmüş fln olabilir... izini kaybetirse nereye gidecek mutalaka bi yerde çıkacak karşınıza o zmn napacak hangi yüzle bakacak çok garip insanlar 3kuruş para için yaptıklara bak... belki istese zor durumdayım fln dese yardım istese ondan daha fazla çıkarıp verecek insanlar var bu formda...
bızım foruma uyeyse nicki nedir?
öldurelimm tuncay