sonuç itibariyle aracımı 1 saat önce teslim aldım 4 lastik 1400tl + otopark+cekici 95 TL + muaynesizlikten 160 TL + GELECEK CEZALAR
Printable View
sonuç itibariyle aracımı 1 saat önce teslim aldım 4 lastik 1400tl + otopark+cekici 95 TL + muaynesizlikten 160 TL + GELECEK CEZALAR
cezalar sıkıntı deılde lastık pahalıymıs..gecmıs olsun
Cok talihsiz olmus gecmis olsun.
sana özel yazmadım kardeşim illaki istisnalar vardır eminimki sende onlardan birisindir..
yazımın başındada belirttim genele yazıyorum tek bu konuya sana özel değil diye.
geçmiş olsun tekrardan.. inşallah tekrarı olmaz..
geçen hafta bir arkadaşımın da başına geldi muayenesiz aracı bağlandı 80 TL ceza ödedi. Aracı parka falan çekmişler gitti aldı muayeneye gidecek şimdi yani 1-muayenesiz gezmemek lazım 2-Polisten kaçmamak lazım sağı solu belli olmaz canlı bombadır vs diye arkandan ateşte edebilirlerdi allah korumuş. Geçmiş olsun
cuma akşamıda saat 11 gibi karumun önünde mat kaplı e46 muhtemel kaçmış önünü 4 ekip arabası kesmişti
Ya arkadaşlar konuya bir bakayım dedim de; ilk sayfada paylaşılan linklere de , bu kapan olayına da şaştım kaldım. 5 sayfayı da okudum bakayım biri birşey diyormu diye ama kimse sormamış ta ! Ya yanlış anlamayın 18-19 senedir İstanbul trafiğinde araba kullanıyorum, böyle kapan atma, kaçana kurşun sıkma falan ilk defa duyuyorum.! Nedir bu ? Neresi burası ? Varmıydı böyle uygulamalar ? Yeni mi başladı ? Sadece Ankara 'ya mı özel ?
Yok polisle de hiç sorunum olmadı şimdiye kadar ama böyle şeyler sadece Amerika'da olur diye sanıyordum, çok şaşırdım.
Ha bu arada; polisin etkisiz eleman görünümünden uzaklaşıp, ateş etme yetkisinin genişletilmiş olmasına da sevindim ayrıca. Belki biraz adam olur millet.
Rekor değildir abi , eniştem de kaçmıştı. Arkadan gelen cezaları kitap yapar bastırırsın hani , tehlikeli araç kullanmak , hatalı dönüş , kırmızıda geçmek , telefonla konuşmak , kemer , egzoz ( ki yok ) , dur ihtarına uymamak... Akla ne madde gelirse yazılmış. 2000 üzerinde bi tutar ödedi de alkolden ehliyeti kaptırcağıma öderim dedi.
Ki şanslıydı bile yani başına bi iş gelmedi
Ankaranın havasından mıdır nedir arkadaş :D
Ankara'da Cadillac'lı kadın takibi - Türkiye Videolar - Radikal WebTV
edit: kapan atma olayını merak edenler bknz video 02.03
polislerin arabayı elle tutmaya çalışmaları da cabası :)
angara city :D istanbuldada kapan falan yapmasalar bari :D
gecmıs olsun yıne ucuz yırtmıssınız arkadan cok ceza gelırmıkı?
Özet: kanundan kaçılmaz :)
bu olay cok tehlileki
kimse kaçmasın cevirmeden v.s. ama yani acemisi var v.s. var lastik patlatmak iş değil daha iyi bi uygulama bulunmalı diye düşünüyorum.
kanundan kaçılmaz :D
Sorma yaa bunu haberlerde gördüğümde cinnet geçirmiştim polisler yine iyi sabırlıymış.Hani kadın erkek eşitti ? Erkek olsa silahın kabzasını cama vurur, kırar üç metre ilerletmezdi o adamı .! Bu arada izlediğim haber çok kısa idi, öyle kapan atma falan görmemiştim.