User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
145 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ankara Çevirmeden Kaçtım Kapan Fırlattılar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin olayında garip olmuş, polis nerden bilicek hırlımısın hırsızmısın terrörist misin?. Direk silahı çekip müdahele de edebilirdi. Madem ceza önemsiz senin için şuan ordada kaçmayıp cezanı ödeseydin keşke. Geçmiş olsun.

Kapan olayı mütiş oldu bence, alkollu sürücüler direk kaçmak istiyo. Direk kapanla enselerine konuyolar. Valla hiç acımıyorum alkolden kaçıp yakalananlara. Bende içiyorum ama araba aldıysam 1 tane trafikte gece gece eğlence arayan çok.

Benim yakınımın canı yandı alkollü birisinden kimsenin başına vermesin.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

erdiyuce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık 1011 kavşağı ve kasalar koşu yolundaki uygulamalar resmen sabit oldu. O yüzden sıkıntısı olan alkol muayne vs. bu yolları direk pas geçmeli. Olaya gelince kaçmanız bence de hem sizin için hem de memurlar için tehlikeli sonuçlara yol açabilirmiş. Neyse ki ateş etmemişler Ankara' da bu nedenlerden ötürü ölenler bile var

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri yarın dava açar o kapan bir yerlerine kaçar ben bizim polislerin bu uygulamayıda hakkıyla yapabileceğini düşünmüyorum kimse kusura bakmasın!

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bunu anlamıyorum hocam yanlıs anlamayın ama yaptıgınız cok salakca bırsey usengeclıgınız yuzunden su anda ne durumdasınız sen goturemıyorsan ve bırıne gotursun getırsın nedır bu konuya bana kalırsa polıs az bıle yapmıs kapan attırıcak kadar kacmanız mantıksız katılmısınız uyusturucumu kacırıyorsunuz alt tarafı muayne yok ya dım? yoksa sadece bıze soyledıgınız tarafımı muayne olmadıgı ya yıycegın ceza mayne yok dıye 200 tl sımdı hem arac baglandı hem muayne hem ceza hemde ehlıyetıne ceza puanı en agırından ıyımı oldu cokmu gta nfs oynadınız kacmanızdakı anlam neydıkı kusura bakmayın ama hersey sızın hatanızz kendı dusen aglamaz yapcak bısı yook
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOnuyla alakalı bişey sorucam. Muayeneden yakalandık, 1 hafta sure evrdı yaptırmadık 2 hafta sonra gıttık yaptırdık ne olur ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman bir şey olmaz fakat 1 hafta geçtikten sonra polise yakalanırsanız aracınızı bağlarlar.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrendogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman bir şey olmaz fakat 1 hafta geçtikten sonra polise yakalanırsanız aracınızı bağlarlar.
    Ok bende oyle tahmın ettım ama hergun bıseyler degısıyor papaz olmayalım sonra dıye sorayım dedım tesekkurler
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin olayında garip olmuş, polis nerden bilicek hırlımısın hırsızmısın terrörist misin?. Direk silahı çekip müdahele de edebilirdi. Madem ceza önemsiz senin için şuan ordada kaçmayıp cezanı ödeseydin keşke. Geçmiş olsun.

Kapan olayı mütiş oldu bence, alkollu sürücüler direk kaçmak istiyo. Direk kapanla enselerine konuyolar. Valla hiç acımıyorum alkolden kaçıp yakalananlara. Bende içiyorum ama araba aldıysam 1 tane trafikte gece gece eğlence arayan çok.

Benim yakınımın canı yandı alkollü birisinden kimsenin başına vermesin.
    Alkollü, uyuşturucu etkisinde, tehlikeli araç kullanan kişilere cezaları yazılıyor ve paşa paşa olay bitiyor. Senin aracında egzoz varsa ya da muayenesi yoksa gözleri dönüyor, teröristmişsin gibi davranıyorlar. Polis beni durdurabilir, alkolümü uyuşturucumu kontrol edebilir, hatta şüphe varsa beni ve aracı da arayabilir, amenna. Ama sırf egzozum var diye arabamı bağlayıp rezillikler yaratacaksa ben o çevirmede durmam. Ya bunun için bir yapılandırma gerekli, örneğin çevirmeye girdim egzozum varsa muayenem geçikse gibi saçma ufak suçlar için sadece ceza yazılıp yollanması gibi, ya da daha çok olay olur Ankara'da.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

ErenDurmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOnuyla alakalı bişey sorucam. Muayeneden yakalandık, 1 hafta sure evrdı yaptırmadık 2 hafta sonra gıttık yaptırdık ne olur ?
    Muayene yapıldıktan sonra sanki Trafik Denetleme Şb. ye giderek MEN i kaldırmanız gerekiyor diye hatırlıyorum .

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de helikopter kaldirirlarsa iyice hot pursuit olacak
    Konuyu okunca direk aklıma bu geldi

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada normal arabayla (memur-ailespec) gezerken bile tedirgin oluyor insan trafik görünce durduk yere simdi ceza kitleyecek diye..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Memur bowling oynar gibi fırlattı kapanı valla

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıcbısıy bulamasalar emnıyet kemerın takılı degıldı dıyolar o yuzden ben hep takıyorum nah bulurlar bısıy

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hıcbısıy bulamasalar emnıyet kemerın takılı degıldı dıyolar o yuzden ben hep takıyorum nah bulurlar bısıy
    aynen öyle. dünkü çevirmede emniyet kemerim takılı olmasaydı, kesin cezayı yapıştırırlardı. orjinal xenonlu araba kullanmak bile potansiyel suçlu olmak için yeterli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alkollü, uyuşturucu etkisinde, tehlikeli araç kullanan kişilere cezaları yazılıyor ve paşa paşa olay bitiyor. Senin aracında egzoz varsa ya da muayenesi yoksa gözleri dönüyor, teröristmişsin gibi davranıyorlar. Polis beni durdurabilir, alkolümü uyuşturucumu kontrol edebilir, hatta şüphe varsa beni ve aracı da arayabilir, amenna. Ama sırf egzozum var diye arabamı bağlayıp rezillikler yaratacaksa ben o çevirmede durmam. Ya bunun için bir yapılandırma gerekli, örneğin çevirmeye girdim egzozum varsa muayenem geçikse gibi saçma ufak suçlar için sadece ceza yazılıp yollanması gibi, ya da daha çok olay olur Ankara'da.

Valla 3 sene Subaru STI araçımla Ankara'da çok çevirmeye girdim(jandarma ve polis). Egsoz vardı. Hiç bi sıkıntıda çekmedim açıkcası hep tatlı dille yırttım. 1 polis ve 1 jandarma olmak üzere onlarla tur bile attım. Size hep kötüleri denk geliyo demek ki.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 3 sene Subaru STI araçımla Ankara'da çok çevirmeye girdim(jandarma ve polis). Egsoz vardı. Hiç bi sıkıntıda çekmedim açıkcası hep tatlı dille yırttım. 1 polis ve 1 jandarma olmak üzere onlarla tur bile attım. Size hep kötüleri denk geliyo demek ki.
    ıyılerıde vardır tabıkı ama bıcogu genellıkle acımasız bızı terorıst gıbı goruyolar

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen biraz polisin suyunda olmak lazim. Millet degisik tavir felan yapiyor polisde inada bisiler cikartiyor tatli dille.bende cok denetlemeden rahatca gectim yunus vs felan cevirdiler aracim yerle bir civic di hatta tebrik bile.etdiler GECMIS OLSUN EMRE KARDESIM SANIRIM SU ANDA.ARACLA UGRASIYORSUNDUR UMARIM UFAK SORUNLAR ILE BUNDANDA KURTULURSUN BU ARADA DUN YANINA GELICEKTIM CAFE NI BILMIYORUM PM ATARSAN SEVINIRIM

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok bende oyle tahmın ettım ama hergun bıseyler degısıyor papaz olmayalım sonra dıye sorayım dedım tesekkurler
    biliyosun neden yoruyosun adamı
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.

kemer takmak bütün izlenimi değiştiriyor benden söylemesi. xenonlu, egzozlu, basık, camlar film vb modifikasyonlar olsa da ceza yemeye bilirsiniz.

boşa kaçmayın sabırlı,sakin kurallara uygun davranırsanız, alkol vb maddeler yoksa. en fazla teknik değişiklik cezası yersiniz. oda malınız ve canınızdan kıymetli değil.

kapan mevzusuna da çok çalışmışlar belli, arada başka araç kaynar mı acaba
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)