İş çıkışı Beşiktaştan 1. köprüye bağlanan kişiler varsa,Allah onlara kolaylık versin.Debriyajları erken bitmesin inşallah. :D
Printable View
İş çıkışı Beşiktaştan 1. köprüye bağlanan kişiler varsa,Allah onlara kolaylık versin.Debriyajları erken bitmesin inşallah. :D
geçen gün iş çıkışı ort veri 29 litre araç golf 16 fsi
güzergah karaköy bakırköy
15:40'ta bahçeşehirden çıktım kaça gele 18:20 gibi küçükyalıya atabildim kendimi...
Lanet olsun böyle şehirede böyle trafigede.. Bagdat caddesi halkalı arası tam 3 saat.. Hanım hamile, 3 defa durdum; kusacak gibi oldu.. Böyle bi şehir olamaz..
Karsida is oldugu zaman hep bi bahane ile kaciyodum bugun kacamadim cumatesi gunu sabah bile eminonune gitmek 2 saat olurmu yaa
Avrupa yakasında işim olduğunda gideceğim yerdeki adam soruyor ne zaman gelirsiniz; eskiden mesafeye göre 1 saate kadar gelirdim diyordum şimdi valla trafiğe bağlı ne zaman gelebilirim kestiremiyorum diyorum.
Ya birde şuna dikkat ediyorum eskiden hiç trafik olmayan yerlerde yaptıkları saçma sapan kavşak ve kaldırım düzenlemeleri ile sabah-akşam trafik yaratmayı da başardılar. Yapacakları çalışmalar için hiç mi öncesinde simulasyon çalışması yapmıyorlar.
- Kaldırımı genişletsek ne olur,
- Şuraya dönel kavşak yapsak ne olur
- Köprü üstünde iki yönlü 1'er şerit kapatsak ne olur
- Gündüz işe gidiş saatinde bariyerleri yenilesek ne olur
- Tek şerit kavşakta birde otobüs durağı koysak ne olur....vs vs vs
Bozduklarını düzeltmek gibi çabaları da yok, merkezdeki kameralardan keyifle izliyorlar herhalde, bak bak ne de güzel sıkışıp kaldılar...
Dun 6.30 bakirkoy cikis 9 da Idealtepedeym aralardan kactm bide
Okullar acilinca nolacak acaba
Dün ve bugün inanılmazdı trafik...
Hadi dün cumaydı öğlenden itibaren yoğundu da bugün ne vardı anlam veremedim.
Halkalıdan Mecidiyeköye 2 saatte gittim, e5 tem bitikti aksaray unkapanı taksim yaptım ona rağmen 2 saat öncesi varamadım.
Bunlar daha iyi günlerimiz, çok daha kötü olacak diye düşünüyorum :Deli:
Trafik tamda olması gerektiği gibi olmuş. Bayramda memleketine gidenler, rica edersem İstanbul'a geri dönmesinler. Evden çıkarken yandex'e bakmaya bile tenezzül etmedim, frene basmadan ofise geldim, oh be ya. 1 günde olsa trafiksiz yolların keyfi bambaşka be.
Bahçeşehirden Avcılara 1 saatte geldim. Oradan zeytinburnuna da 40 dakikada varabildim. O da ancak sahilden gidince oldu. Totalde 2 saatim yolda geçti 35 kmlik yol için. Dün bayramcılar yoldaydı akşam saati sanırım ondan dolayı cok trafık oldu
bayram trafiği ile ilgili konu vardı noldu o
birazdan yola çıkıcam sakarya ya acaba otoban mı E-5 mi daha iyidir.
Dün güneşliden 18:30 da çıkan servis aracı ümraniyeye 22:00 de vardı her taraf kilit, ama sabah her taraf bomboş ne hikmetse bakalım öğlen nasıl olacak .
Gazlaya gazlaya işe gelmenin keyfi,
paha biçilemez :D
Dun aksam hadimkoy giselerden ispartakule giseler 1 saat 15 dk. (7-8 km yol)
Sorsalar sehir disi diyoruz :)
Metrobus candir :D
akşam üstü ankaraya gidilirmi, 3-5 arası ? otobandan.
bu sabah ne güzeldi ya avcılar-şirinevler 10dk :D
normalde tam 1 saat
sabah 4 te yola çıkanlar izmit -boluda yine feci trafik dikkat....
abi Allah size kolaylık versin ya ben denizlide olmama ragmen arefe günü trafik delirtti beni tek gidiş tek geliş yönde karşı şeritten yardıranlar kafa kafaya gelenler mi ararsın deyin yerindeyse öküz araç şöförleri mi ararsın istanbulu düşünemiyorum bile heralde arefe günü cıksak memlekete diye bayram sonu anca varırırız :)
göçmen kuşlara bir hal çare bulmalı bu kesinleşti :D
bu bayram bi yere gitmiyoruz Allahtan istanbulun keyfini çıkaralım bari :)
İlk defa bayram arefesi öncesi yola çıkıyim dedim ama son olur herhalde :)
18:30 da maskodan çıktım tam 22:00 da köprüdeydim, ordan sonra 01:30 gibi de hendek parkshopa anca gelebildim 03:30 da geredede yine tıkanınca ,küfür etmekten dini değiştiriyordum az daha :D
Gerededen karadenize ayrıldıktan sonra arabanın ciğerini söktüm zaten 3,5 saatlik yolu 2 saatte aldım uyuyup devam ettim
bugünde 1. köprü girişi trafik vardı..üsküdara gidicektim e5 den gidiyim dedim..e5 ne kadar sakinse köprü girişide o kadar kalabalıktı.
Dün 17:30 gibi Ataşehir'in içinden çıkıp Kozyatağına gitme gafletinde bulundum; tam 1 saat 30dk sürdü, yan yol, üst yol, alt yol her yer duruyordu. Çıldırmama ramak kalmıştı; durumu bu hale getiren yetkili veya yetkisiz kişileri Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, yetkili kişilersede varsa bir hakkım onu da helal etmiyorum.
Ne kıta değiştirebiliyorsun, ne aynı kıtada birbirlerine yakın 2 semte gidemiyorsun, bu ne ya. O finans park mıdır ne zıkkımsa o açılsın o zaman göreceğim o Ataşehir'i, girsen çıkamaz, çıksan bir daha giremez kıvama gelecek. Kalkıp yol yaptık demiyorlar mı harbiden katil olasım geliyor, ayrıca bunlar yeşil bırakmamak içinde kesin yemin ettiler. Ve adım gibi eminim, AKP'nin elinde olmayan Belediye'lere de her türlü eziyet yapılıyor; dolayısıyla da orada oturanlarada eziyet ediliyor.
aracımı sadece akşamları 10dan sonra kullanıyorum. ev ile iş arası 10km ama 8de iş başı olmasına rağmen 6:10 geçe çıkıyorum evden köprü trafiğini düşünün artık.
Çare maxi scooter
Ya Bu memleket lanetlendimi arkadas iki saatd maltepeden altunizadaye gidilmezmi
Trafiği çok düzgün ya zaten İstanbulun, bir de köprü trafiğini kapatıyorlar. Böyle lüzumsuzluk yok vallahi ya. İnsanlara çile çektirmekten ötesi değil.
İstanbul trafiği daha çekilmez bir hal alacak arkadaşlar bu sabah gördüm dün akşam yoktu çünkü
mecidiyeköy'de e5 üzerinde, havalimanı istikametine giderken e5 üzerinne kasis koymuşlar.Bilmeyen ve hızla giren biri için tuzak gibidir.Dikkat etmenizi öneririm amacını anlamadım ama büyük oranda trafik yaratacagı kesin
bir haftadır amansız bi trafik var, resmen sabahın 6:30unda trafikte bekliyoruz beylikdüzü-havaalanı istikameti