bunlardan
http://www.tr.all.biz/img/tr/catalog/127438.jpeg
Printable View
geçen cumartesi 16 da maltepeden metroya bindim sonra metrobüs ile yenibosna oradan da silivri arabalarına bindim 4 saatte silivriye geldik yazıklar olsun o yolda yeni bir çalışma olmuş düşün toplu taşıma ile araç olsaydı kaç saatte giderdim acaba
Ben ist.dan kurtuldum çok şükür ,bir yıldır bodrumda yaşıyorum huzurluyum .;) sizlerede tavsiye ederim.
hanım sürekli trafikten şikayetçi. Sonax ı devralmasaydım tası tarağı satıp izmire yerleşecektik. Hala diyorum geç kalmış değiliz diye.
Eskiden istanbul da trafigi etkileyen kriterler belli idi.
Sabah köprü de genelde anadolu - avrupa geçişi yoğun olurdu.Çevreyolu köprüler 06:30 - 09:00 arası ve 17:00 de sonra tıkanırdı. Pazartesi sabah ve Cuma çok trafik olurdu vs vs.
Şu an hiç sağı solu belli değil hergün her an trafik kilitlenebliyor.
Çekmeköy - Etiler yapıyorum her sabah aynı saatte. Dün tepeüstüne 30 dk da giremezken bugün 6 dk sürdü. Ben de bunu çözemiyorum tüm şartlar aynı yol aynı , resmi tatil vs gibi bir durum yok ama bir gün bir günü tutmuyor.
Antalyanında farkı kalmamış hatta her kavşağa konulan ışıklı kontrollerle kolaycı ve neticesinde işkenceye dönen dur kalk trafiği yaratılmış..
Halbuki son 10-15 yılda gelişen bir şehir antalya nerde kaldı üst geçit, battıçıktı.. Kazamı oluyor koy trafik lambasını beklesinler.. Bir yerden bir yere 3-4 km gidene kadar 8-10 tane ışık da duruluyor bazen geçen bile olmuyor beklerken.. İve ne yazıkki istanbul sürücüsü daha toleranslı ve saygılı, burda kafada hala küçük şehri yaşayanlar insanın üzerinden geçecek neredeyse üstelikte 100 mt sonraki kırmızı ışıkta duracakken.. Allah yardımcısı olsun antalyalıların ben tatilde 15-20 gün katlanamıyorum burda yaşatanların işi zor vallahi..
Vatandaşlara da görev düşüyor bu cehennem gibi ortamda.
Öncelikle ev-iş mümkünse farklı yakalarda olmamalı. Ya işi ya da evi değiştirmek gerekiyor bu durumda ama hergün 2-3 saat yolda geçirmenin savunulacak bir tarafı bulunmuyor. Sabah 6da evden çıkıp akşam 8de varmak inanılmaz birşey. Kirada oturanlar 200-300 fazla verip bu dertten kurtulmalı. Ev sahibi olanlar da gerekirse evini kiraya verip işine yakın semtlerde oturmalı. Hatta bu şekilde trafik yaratan kişilerden ekstra vergi alınmalı (Fransa'da farklı bir versiyonu vardı)
Köprü bağlantı yolları şehir merkezinde (beşiktaş-levent) olmamalı. Ama bu saatten sonra geçmiş olsun zaten.
Kamyon ve tırlar binek araçların kullandığı yolları kullanamamalı, hatta bunun için uygun yol yoksa radikal davranıp karayolu taşımacılığını kaldırıp demiryolu,denizyolu ve havayolu ile taşımacılık yapılmalı.
Bunlar yapılabilse bir nebze çözülür ama yapılması imkansız.Trafikte millet birbirini öldürmeye başlayınca düşünürler belki.
Ben dahil bir çok insanda da şu mantık var ne yazıkki . Merkezi yerde 1500 Tl verip yıkık evde oturacağıma uzakta iyi evde otururum mantığı var.
Örneğin Mecidiyeköyde 1250 TL ye sıradan 50 yıllık bir apartmanda ev tutabilirsiniz ama uzak bir lokasyonda çok daha güzel imkanları olan bir sitede 1000 Tl kira ile oturabilirsiniz. Bu biraz tercih meselesi. Yolda geçirdiğim vakit + yeni ev mi yoksa yolla uğraşmayayım ev çok da önemli değil mi tercihi.
ev iş farkli yakalarda olmasi disinda en onemli etken sirket arabalari ve servislerin artmasi.2005te ehliyetimi aldigimda sadece marketlere giden standart kamyonetler olurdu simdi yok jti yok o firma yok bu firma en az 5 arabasi var hepsi yollarda.her sirket en az 10 araba aldi sonrada neden trafik var.ben is cikis saatinde 3000 araba arasinda 10 yada 20 tane coluk cocuklu alisveristen donen kisi goruyorum , geri kalan hepsi servis ve sirket arabasi kullanan kisiler.
ınsanların bılınclenmesı lazım bırcok konuda. bır konuda ıs cıkıs saatlerınde keyfı olarak toplu taşımayı kullananlar ve dışarı cıkanlar. ben aıleme hep soyluyorum ya işinizi 4 e kadar bitirin yada 8 e kadar oyalanın... iş çıkışı bakıyorum yaşlı amcalar teyzeler metrobuste marmarayda yahu amca ben işten çıktım senın ne işin var bu saatte burada okadar kalabalığın içinde. kimisi doktora vs gidiyor ama hepside doktora gitmiyordur herhalde
valla bu sene evi mütahite verirsem direk kiraya adalara yerleşicem bu gidişle. haftasonu oraya mı gitsek yok trafik vardır. Şileye mi gitsek? yok dönüşü tıkalıdır. Sahilde mi yürüsek? kömür dumanından zehirleniriz. Piknik mi? Abi deli misin? İnsanlar akıllı uslu araba kullansa motorsiklete bin git istediğin yere. Ama o da mümkün değil. Tek çare ada valla.
Burdan varsa kusura bakmayın ama şu emniyet şeridine gereksiz yere girenlerin Allah belasını versin. Hadi girdin emniyet şeridine annene acımadın bari yolu tıkama. Arkasında ambulans var adam polis var ilerde zannetti durdu emniyet şeridinde. Arkada ambulans ciyak ciyak.. Bak abiler söylüyorum arkanızdan beddua ediyoruz. Ananız , babanızda binebilir o ambulansa. Benim bindi ordan biliyorum. Allah size yaşatmasın diyorum bir yandan. Emniyet şeridi biten yerde birde fazladan şerit oluşturup trafiği p.ç ediyorlar. Sonra gel de sakin kal. O yol benim de hakkım arkadaş , ben de hakkımı helal etmiyorum.
Oh rahatladım.
İnsanlardaki mutsuzluğun temel sebeplerinden biri trafik. İşe git 1-2 saat işten gel 1-2 saat yani ortalama 2ila 4 saat trafikte adam. zaten 10-12 saat çalışıyor kalanındada malak gibi yatıyor kendine ailesine ayırabileceği zamanı hiç yok. Birikir birikir patlar.
Ortalama günün 3 saatini işe gidip gelmek için trafikte ziyan ederek geçiren bir kişi yılın 45 gününü yani yılın aşşa yukarı 8/1 trafikte geçiyor ömrün sekizde biri. Bu bedel benim gözümde fazlasıyla değerli.
Bir çok kez baya fazla ücret tekliflerini geri çevirdim şuanki günlük yol sürem gidiş dönüş 30-40dk. Bu sebepten evimde 50 yıllık kirasıda çok. Belediye parklarına muhtaç değilim heryer yemyeşil mis gibi. Gayette mutluyum. Dağın başından şehre inmek için eziyet çekmeyi tercih etmiyorum. Paramı hayatımı güzelleştirmek kendime zaman ayırabilmek için harcıyorum.
Servislerin artmasi lazim.
Bi servis 15 kisi goturse, servis iptal oldugunda 15kisinin yarisi araba ile gitmeye baslar.
Yollardan 1 servis gider 7-8 araba gelir yerine, daha da kotu olur
Bide toplu tasima cok kotu istanbulda, mesafeler uzun, toplu tasima standarti dusuk, metrobus otobus hergun kavga gurultu
Ben de şöyle bir hesap yaptırayım...
Günde 2 saat yola gitse (eminim daha fazla gider) haftada 10, ayda 40 saat yapar ki bu 1 haftalık mesai süresine eşittir.
Yani maaşın 1/4'ünü yola bırakıyorsunuz diye hesaplıyorum. Atıyorum 4000TL maaşınız var, 1000TL kazandığınız süre yolda geçiyor. Bu farkın yarısını mevcut kiranıza ekleseniz, işe yakın ve döküntü olmayan bir ev bulduğunuz gibi, yaşam kalitenizdeki artış (sabah 1 saat fazla uyumak, akşam 1 saat erken evde olmak) bence paha biçilemez. Tercih meselesi...
Yok haklısınız zaten , dediğim gibi biri birisinden iyi demek için söylemedim tercih meselesi.
artıları eksileri var ikisininde . Sizinki çok güzel lokasyon yeşil , otoparklı vs geneli. Ama merkezi yerlerde yaşanan otopark sıkıntısı heryerin bina olması gibi durumlarda söz konusu merkezi yerde.
Tamamen kişisel tercih durumu.
Sahilyolu en kısa zamanda biticekmiş.
Ne zaman bitiyor diye şöyle bi araştırma yaptım. 2020 Aralık.
:welcome:
Eeee bazı angtlar oy almak için metrobüs gibi dandik sistemi koyarsa... tabiki trafik olur. Ulan eşşoğlueşşek emniyet şeridi olmayan karayolu nerde görülmüş dünyada?, Daralttılar E5 i tabi trafik olur. Bir haber vardı okumuşunzdur adamın e5 te aracı arıza yapıyo en sağ şeritte dururken araba çarpıyo eşşek cennetini boyluyo. E neden?. çünkü metrobüs için emniyet şeridi...
Şimdi otobüslere falanda şerit vermişler. İyice davarların totosu kalkcak trafikte anlaşıldı. Sanki çok az trafik varda şerit daraltıyolar!. Yok oraya park etme yok şunu yapma e dürzü adam gibi otopark yap o zaman?.. Herşey lüke herşey vergi. yol yapıyoruz diyolarda nerde ulan? Yolu kazıyolar asfalt yenilemek için iki hafta sonra totosunu yalayana şakşakçı kankası müteahhiti zengin etmek için yeniden kazılıyor.. E onun bunun çocuğu hazır kazılıyken ne ipime yapmadınız doğal gaz çalışmasını?...
Tamam derin nefes alcam.... sakin
Ha bu arada o e5-teki eşşek kadar düşük hız liiti nedir. otoyol orası krdeşim sırf milleti tokmaklamak ceplerine elini atmak için radar koyuyolar.. ya bela okuycak çok şey var ama sığmaz buraya.
O zincirlikuyuda solu tıkayıpta sonra uyanık gibi sağa atlıyan hıyarlarımı dersin ulan totoş köprüye gitceksen en sağdan neden solu tıkıyosun? bırak geçsin millet ama yok uyanıkspor millet... illaki aradan gircek gasp etcek hakkını milletin Bide şu ortaköyde beşiktas istikametien giderkenki ışıklarda sağdan kaynak yapan şerro taksiciler... neyse bitmez buraya yaz yaz..
Zincirlikuyu gunluk sovme mekanim, ya adamlar en soldan zorluyo utanmasa tersten gelip baglanicak ordan kopruye bide bazen orda otobusler minibuslerde en solun bi saginda yolcu indiriyo iyice deliriyorum tam ordan kurtuluyorum bu sefer yola parketmis servisler yolu daraltmis barbarosa inis kilit orayida geciyorum, akaretlere sapma mucadelesi taksiler kumelesiyo orda sapmak mumkun diil, zaten eve gidene kadar sinir hastasi oluyo insan
İsanbul Trafik Çözümü Çok Kolay:)
Nufusu 8.000.000 'a sabitlerse, e-5 ve TEM sabah 7 Akşam 9 arası günlük kullanım bedeli 5 TL olursa.
Şunu söylüyorum trafik biter gelecek olan paraylada bedava kentsel dönüşüm yaparım. :D
göçün önüne geçmek lazım yiğt. daha göç almıcan bu şehire. ipsiz sapsız boşuna yaşayanlarıda şutlican adalet olmaz ama yapacan başka yolu yok.
Evet tümsek mi demiştik
https://imageshack.com/i/idCZX01Jj
istanbul trafiğin sebebi d100 için metrobüs yolu yüzünden şerit daralması, şirket ve servis aracı fazlalığı, temde ise ağır vasıta ve harfiyat kamyonlarının fazlalığıdır. trafiğin çözümü vardır ancak bizde çözülemez her geçen gün dahada içinden çıkılmaz bir hal alıcak genelde az gelişmiş tüm 3.dünya ülkelerinde böyle yani klasik durum. en iyi çözüm şehir yada ülke değiştirmek.
Nüfus ciddi sorun, alt yapı bunu kaldırmıyor bu bir gerçek ama şuda bir gerçek ki burası hala ne yazik ki bir cazibe merkezi. Tüm firmaların merkezleri burada, iş olanakları ne yazik ki burada, insanlar akın akın geliyorlar çünkü iş burada. İstanbul'un sorunu aslında Türkiye'nin sorunu, yani İstanbul'u yerel olarak düzeltme gibi bir imkanımız yok. Sadece daha iyi bir yönetim ile biraz daha yaşanabilir yapabiliriz ama daha ötesi İstanbul özelinde bence imkansız, önce ülkeyi düzeltmemiz lazım :)
Gelin İzmire bekleriz ne trafik sorununuz var ne bişey :) hem İstanbulu aratmaz
az kaldı bi 20 yıl kadar klasik ama ben uygulamaya koyucam ne zaman trafiğe çıkmaz saçımı başımı yoluyorum.
yolda trafik yok kamyonetler soldan gider mal gibi yolda kalırlar 80 90 model arabasıyla yine trafik yaparlar.
Herkese zamanında bedava ehliyet dağıtmışlar.
70 lik dayıya sözdüm camı açtırdım evinde otur artık bizi rahat bırak dedim yaa valla çıldırıcam birgün :)
İzmirin trafiği İstanbuldan daha boktan iş çıkış saatleri özellikle 2 şeritli Alsancak, Altınyol ve çevre yolu resmen duruyor + kaçacak gidecek muadil yolda mevcut değil.
istanbul trafiğinin çözümü belli, daha önceden de stockholm bu şekilde çözdü.
köprüün yoğun olduğu saatlerde , binek otomobillere köprü geçiş ücretini 50 tl yapıcaksın iki yönlü böylece trafiğe tek başına çıkan insanlar başka formüllere yönelecek.
tahmin ettiğinizden çok daha az araç (misal akıcı trafiğin yüzde 20 fazlası) trafiğe neden oluyor. o kadar aracı caydırırsanız trafikten kurtulmuş olursunuz.
Metrobusten oncr E5 de onceden emniyet seridi varmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum.
http://wowturkey.com/t.php?p=/tr118/...evler_4903.jpg