Yarın bende Eskişehire gidicem 6-7 gibi. Eski yolu kullanmayı düşünüyorum
Eski İstanbul Yolu / Kocaeli - YouTube
Eski İstanbul yolu kıymete bindi - Milliyet Haber
Printable View
Yarın bende Eskişehire gidicem 6-7 gibi. Eski yolu kullanmayı düşünüyorum
Eski İstanbul Yolu / Kocaeli - YouTube
Eski İstanbul yolu kıymete bindi - Milliyet Haber
Gebzede çalışıp İzmitte oturduğum için nalet olası trafiği her akşam çekiyorum.:Deli:
Eski istanbul yolu alternatif yol fakat öyle dolanmayıp düz e-5ten gideyim derseniz öğle saatlerinde ve gece daha müsait oluyor saat aralığı olarak 11.00 - 16.00 veya gece 1.00 - 7.00 diyebiliriz
geçen pazar öğlen çıktım İstanbuldan.Çıkışta zorunlu olarak D-100 yoluna girdim.Dilovasında biraz önümde ölümlü bir kaza oldu.Ölünün yakınları yolu kapatıp kaymakamın gelmesini talep ettiler.Polis ortadaki yol ayrımını açıp karşı yolu durdurup küçük araçlara yol verdi.Dilovasını ormanın arkasından dolaşıp Körfeze gelmeden geri D-100 yoluna indim.Bu şekilde aradaki yol bakımı da şansıma atlatmış oldum.10 km kuyruk olduğu yazıyordu okuduğum haberlerde o gün.
hafta sonu ankarada olmam lazim, bu kotu oldu simdi..
direk e5 den gitsek nasil olur?
nasıl gideriz o yoldan?e5 ten köprüyü geçtikten sonra k.bakkalköy ankara istikametine girmeyip direkt dümdüz gitsek çıkarmıyız?
19 mayısta erkenden bende bursaya gideceğim ama nasıl yapsam bilemedim sabah 7 gibi temden gitsek çalışma olan kısma kadar o saatte trafik olmaz sanırım değil mi ?
İzmit körfeze Ankara'dan gidiş gelişte sıkıntı varmı peki arkadaşlar?
dün akşam 7'de esenlerden çıkan otobüs düzce'ye gece 1'de geldi :)
istanbuldan feribot vs varsa yalovaya ordan izmit düzce ankara yapabilirsin abi :)
Pazar sabah 5 gibi yola cıksak İzmit'e 8gibi varırız galiba, dönüşte akşam 8 9 gibi olur artık dönüş önemli degil. Gidiş önemli bizim için Tırlar araç taşıycak org. için. :)
cuma akşamı bende çıkacağım ama geç çıkarım 24:00 civarında anca rahatlar diye düşünüyorum.
benide yol çalışması gece yapılıyor demeleri düşündürdü abi.yoksa bende gece çıkıcaktım
moruk ister gece ister gündüz yapsınlar o yol kapalı
gündüz normal trafiğe kalmamak için gece gitmek şart
Ben işim gereği iki kere motorla bir kerede araba ile farklı günlerde geçtim 1 saatten fazla takılmadım. Zaten takılsanızda alternatifler çok mantıklı değil.
Feribot 60 lira.
Alternatif yolda çok virajlı
Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan yollar konusunda her türlü bilgiyi
ALO 159
Yol durumu ve Güzergah kontrolü için : Çalışma Yapılan Yollar
internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.