Saat 9 ile 14 arası gayet sakin bu aralikta yol akıcı.
Bir kaç yerde yol 2 şerıt oluyo trafık bu yüzden sıkışıyo.
Printable View
Saat 9 ile 14 arası gayet sakin bu aralikta yol akıcı.
Bir kaç yerde yol 2 şerıt oluyo trafık bu yüzden sıkışıyo.
Gideceginiz saate dikkat edin mutlaka
Bi kac gun once sabah 10 gibi gectim Eskisehire gitmek icin gayet iyiydi acikti donuste aksam 9-10 gibi gordugum kadariyla ilerlemiyordu
Dun gece 12 gibi Kadikoyden yola cikan esimin ailesi sabah 6 gibi İzmite varabilmisler yani 6 saatte ancak izmit
vapurda tamamen iptalmis onada cok guvenmeyin
Aksam saatlerinde ne yapin edin yola cikmamaya calisin
Dun aksam 9.30 otobsuyle ankaraya yola ciktm. 3saat kadar dur kalk yapti otobus sabah 8 gibi ankaradaydm altam bi rezillikti.
Not: rezilligin bi sebebi de 'as turizm'di. Butun seferler dolu oldugu icin mecburen aldim almaz olsaydm. Belediye otobusu gibi heryerde durdu ve bi otobus dolusu insani gerekli gereksiz bekletti
17.30 da Atatürk Havaalanından çıktık ankaraya tam 1.30 da vardık.biyerde yandex naviye uyanıp bi 20 30 araba geri geri çıkıp otobandan e5 e inerek , biyerdede yanyola girerek 2 saat kazandık net.çok daha kötüydü o iki yerdede trafik çünkü.Ama ilk defa gittiğim için nereler olduğunu bilmiyorum.Ama trafik cidden sıkıntı arkadaşlar.
İstanbul'dan dönüşte hiç otobana girmedim gece olduğu için Gebze'ye kadar pek de trafiğe takılmadım diyebilirim. Gebze'de otoban trafiği ile birleşince biraz eğlenceli oldu ortalık özellikle Hereke taraflarında. Duraklama hatta yavaşlama bile olmadı sadece kalabalıktı...
Ertesi gün öğlen vakti ise Gebze'den sonra trafiğin durduğu bile oldu çok sıkışık oluyor... İzmit çıkışına kadar bayağı bir vakit kaybediyorsunuz... Gece gitmenizi tavsiye ederim...
Şuan Gebze'de trafik milim milim ilerliyor bazı yerlerde ise durmuş vaziyette. Feribot yolu ise daha kötü.
Her hafta gidip geliyorum normalde, final dönemim olduğu icin 1 aydır istanbuldayim. Oglen çıkınca trafik oluyor, gece çıkınca trafik oluyor yazılmış, haftaya Adapazarı'na gececeğim, en sakin saatleri yazabilir mı bilenler :)
Edit: Biraz yukarıda 9-14 yazılmış yeni farkettim.
Cuma akşamı eski ankara asfaltını kullandım çok virajlı demişlerdi az söylemişler düzlük yok diyebilirim ama kalabalık değil.
Bugün saat 3 de kadıköyden kocaeli tarafına gelmek için yola çıktık. Gebzede şans eseri benzinlikte konuştuğum bir arkadaş sayesinde normal olarak yola devam edemeyeceğimi anladım ve darıca sahilden beklemeden direk feribot gişelerinin önüne kadar indim sıraya girdim 60 lirayı bayıldık saat 18:30 da eve ulaştım o arada komşuda garaja girdi. Adam 12:30 da kadıköyden çıkmış tem, e-5 üstü kocaeliye 6 saatte gelebilmiş. Burdan yola çıkarak haftasonu veya yoğun saatlerde çok çok virajlıda olsa direksiyonunuza güveniyorsanız eski ankara asfaltını kullanın derim.
Bu arada not olarak kötü bir haber daha veriyim burası bitince körfezden kocaeli doğu girişine kadar kapatılacak ve trafik e-5 ten akmak zorunda kalıcak.
cuma günü istanbuldan 15:30 otobusuyle esenlerden hareket ettik, gebzede otoyol kapali olduğu için e5 e yönlendirildik, çok iğrenç bir yolculukta, aşti ye geldiğimizde saat 01:30 du, 10 saatte anca ankarayı bulabildık...
Bu pazartesi değil bidahaki pazartesi öğlen 14.00 gibi sabiha gökçenden eskişehire dönüş yapıcam. İstanbul hakkında pek bilgi sahibi değilim. Navigasyona hangi yol güzergahını girmeliyim e-5e inmek trafiğe takılmamak için :)
Calismalara 20 mayista ara veriliyor ramazan sonuna kadar
Boyle gitmeyecegi kesindi zaten
Buda aciklamasi
ACİKLAMA
ara vermek isabetli karar olmuş iyi oldu bu :D
Çarşamba günü ankaraya gidicem kara kara düşünüyodum walla çok iyi olmuş ara vermeleri
yarın akşam ankaraya gidicem yandık ...
Ben eski istanbul - izmit yolunu kullanarak gittim, cuma akşam. Yol çok virajlı ama benim gibi viraj severseniz sırf zevk için bile gidilir o yoldan. Ben İstanbul içi trafiği ile beraber 2 saat 10dkda izmitteydim.
yol iki yonlumu kapalı yoksa sadece izmit gidiş yönümü
izmite gidiş kapalı istanbul yönü sorunsuz.
Dün sabah sapancaya gidişte eski yoldan gittim. Ama dönüşte karşı şeritten araçlar geliyordu.(İstanbul'dan izmite) yolu dünden açtılar sanırım.