Zaten 106 satıyordunuz galiba daha öncede , yine aynı alım-satım işine kolaylıkla devam edebilirsiniz Denizli de![]()
roll geceleri almanya bundesliga ligi gibidir, çekişmeli güzeldir![]()
Denizli'de tek eksik şey deniz![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
Düzenini kurarsan denizli cennet olur sana. Askerliğini burda yapıp yerleşen çook insana rastladım. Belediyecilik olarak çok fazla hizmet alan bir il. 100 yılın dev altyapı projesi yapıldı 4-5 yıl sürdü bütün kanalizasyon boruları içme su boruları vs. hepsi değişti bütün sokaklar caddeler baştan aşağıya yenilendi. Ceremesini biz çektik ne tamponlar bıraktık yollardaşimdi ise heryer kitap gibi oldu. Iklim olarak ikinci bi alternatifi yoktur kışın hayatı felç eden soğuklar yaşanmaz kar yağsa bile en fazla 2-3 gün kalır sonra erir gider, yazları 1 temmuz 15 Ağustos arası 45 gün sıcak bunaltır ama daha sonra biraz biraz normale döner. Sebze meyve boldur, topraklarımız bereketlidir, buna istinaden pazarlarda fiyatlar oldukça uygundur. Kısacası pişman olmazsın. Ege candır, Denizli'm Canan...
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ederim eşimi kandırmada baya yardımcı olucaklar en kısa zamanda ailecek keşfe gidiyoruz.
Ben sahsen Denizliye kiz arkadasim orada okudugu için gittim gördüm gercekten begendim..aile ile kesinlikle pamukkale tarafinda otelde falan kalma abi katil olursun. Geceye kalmamaya calis derim hani kafana eserse falan..avmleri guzel camlik vs guzeldir ama uzun sure kalinirsa ne olur bilmiyorum![]()
ben denizli paü de ögrenciyim. 2.yılım kampüs tarafı hareketli herşey okulun cevresinde oldugu icin ilcelere gitmeye gerek kalmıyor. gitsen gitsen forum camlıga gidiyosun oda yakında. teras park uzak onada atla otobuse 40 dk sürüyor. fakat kampüs cevresi işletmecilerin cogu ögrenciyi soyma cabasında o yönden kötü. tavas a gitmistim gecenlerde meshur tahinli ballı cevizli pidesi vardır ugramadan gecmeyin ve sasırmıstım oranın insanı harbi denizlili o kadar icten samimiydiler ama kampüs tarafı alakası yok hepsi cepci. pamukkaledende etkilenmistim doga harikası gercekten. okul cevresi kınıklı bölgesi diye geciyor pekdemirden bahsedenler olmus pekdemirin orda ben bir oto yıkamacısı gördüm adam para basıyor herkes orada![]()
denizlinin esprisi zaten içi sakin çevresi eğlenceli gidilicek gezilicek yerler mekanlar yakın.. ben en çok denizliliyi arkadaşların fethiyede oteli vardı yıllar önce çok giderdim orda yazlık siteler vardı o yazlık sitelerde kalanların çoğu denizlililerdi .. adamlar hanımı çoluk çocuğu yazlığa bırakır haftasonu gelirdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Denizli'nin en büyük avantajı tatil bölgelerine yakın olması. Bunun kaymağını cumartesi-pazarı tatil olan, maddi durumu fena olmayan insanlar yer genelde.
Şöyle ki İstanbul'da bir insanın işten eve gittiği sürede biz buradan Marmaris, Akyaka gibi yerlere gidebiliyoruz
Onun haricinde şehirde genel olarak büyüme ve ilerleme var. Sanayi durağan değil, işler güzel sayılır. Suriyeliler gibi sorunlarımız yok şimdilik. Lanet olası bir belediye başkanımız var, lakabı "Yalan Dolan, Osman Zolan". Yollarımız rezalet, her yerde çukur var.
Başka bilmek istediğin?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)