Allah yardımcın olsun.
fazla karamsar şeyler söylemişim ama insana çok önemli değerler kazandırıyor geride bıraktıklarının değerini çok daha ii anlıyorsun yeni ve çok sağlam dostlar kazanıyorsun cam bardakta çay içmemin nasıl keyifli bir şey olduğunu anlıyorsun daha bir sürü faydaları var git bence askerlik için okucaksan hiç okuma biran önce çıkar aradan
eve kağıt geldiyse ilkse ilk defamı geldi eğer öyleyse sanırım 1 sene tecil hakkın var seni yoklamaya çağıtrıyorlardır suan askerdeil yoklama kaçağısındır okuldan kağıt ını alokuduğuna dair belgeyi açık öğretimse kendin götürüceksin özel okulsa onlar tacil ediyorlar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
git yap derim... bende okuldan kaydımı sildirdim gitmek icin.. kısmetse subatta askerim![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
benimde kagıdıgım geldi bakalım bende bir an önce gitmeye calısıcam.alsalar bugün gitsem.
Walla benim okl bu sene bitti,diplomayı aldım geçen salıda yoklamayı yaptırdım.Askere alınış tarihim 31/07/2009 gözüküo ama ben kısmetse ilk celp döneminde gitmeyi istedim.Bu sene bi okla giriceksen (AÖF'de olsa) sen sdc kaydını yaptırdıktan sona öğrenci belgesini alıp Askeriyeden gelen kağıdın fotokopisiyle 1 dilekçe yazıp bağlı olduğun şubeye veriosun.Bölece tecil oluo.Üni bittikten sonrada yine 2 sene tecil hakkın var o zmnda sana sorular kullanmak istio musun bu hakkını die.
Ama şölede bi gerçek var bu Vatan borcu,bence 1 an önce yap.
Mertcan'ın dediğine de katılıorum ya SE SE yada Sİ Sİ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
abi yapma.ne hakkerisi şöle bodrum çeşme civarı cıksa oh
.bizim burda jandarmalar var diom ulen siz askerlikmi yapıonuz bi o pansiyon bi bu restaurant hayatınız geçirionuz diom adamlar nöbetleşe deniz giriolar
.soruom abi evi özlemişsindir sen die adam yokyok burası daha ii benim askerlik bitmesin dio
.ama harbidende hakları yani kaç kere olay olmuştu felan işe yarıolar arada bide olsa
![]()
ben askerliği daha ciddi bir müessese diye biliyorum...yanılmıyorum değil mi???
ben dedim bu konu geyik diye...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Askerde 2 sopa yiyince aklı basına gelir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)