User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
86 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kafamda deli sorular ???

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse hayırlısı olsun..

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs piyasası ağırdır yalnız ha diyince satamazsın bilgin olsun rs konusunda...
    DR.ECU

Oto Metin Garage

Cans1993
    Misafir
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukaridakilere katiliyorum, bende ogrenciyim halinden anlarim ama ben senin yerinde olsam alirim bi vtec2 cak lpgyi bin. % 0 sorun % 100 ekonomi. Disini da kendi zevkine gore yaparsin
    Ekonomi hiç önemli değil benim için sadece eski arabamın üstüne suan da para ekleyemem o yüzden bütcem 35 bin tl yoksa koyarım 100 bin tl alırım en kralını ama pederle aramız bozuk okula her sene 30 bin tl para ödüyor özelde okuyorum bende kendi cabamla bişiler yapmaya calısıyorum

edit : benzin pederin karttan geciyor

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumda kimse kötülüğüne konuşmaz kardeşim, önce buna emin ol sonra öneriler ne kadar olumlu farkedeceksin.

Bu tarz hızlı arabalara ne zaman tecrübe gerek desem abartıyosun dediler ben fikrimin arkasındayım, araba sürmek ayrı ama hızlı araba kullanmak çok çok ayrı.

Yerinde olsam piyasası hergün artan es7 lere bakarım. Amerikan park + egzoz + spor yay yaparım 2-3 sene binerim. Sonra satıp 207 RC alırım,tabi karar senin.

Yenide olsan eskide olsan seni seviyoruz. Bir kişi bile zarar görsün istemeyiz..

Şimdiden hayırlı olsun..

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi a3 olmazmı 2005-2006 model sunrooflu sline çok gazlama derdi yoksa bakalabilir bence

Cans1993
    Misafir
    Bir önceki aracım plaka vermek istemiyorum Opel serisi 200+ o yüzden hız ve kontrol konusunda sorun yaşayacagımı düşünmüyorum sadece kararsızlık yasıyorum

Cans1993
    Misafir
    Alıntı YunuscanVg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    audi a3 olmazmı 2005-2006 model sunrooflu sline çok gazlama derdi yoksa bakalabilir bence
    Bana cok uzak bir araba Oda arkadaşımın 2005 1.6 fsi aracı vardı yok yani 50 kuruş yakıyordu araç yok yok gerek yok o gücte ve o performanstakı arac için asırı derecede fazla bir yakıt ama RC Yada subarı isterse 1 lira yaksın sorun yok benim için

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim, bak suan , sirtini babasina dayamis, parasi bol ve tam kaziklanacak bir profil ciziyorsun bende ogrenciyim, evet bende ozelde okuyorum, baba parasi yiyorum, 95 reno 19'um var ve gecen ay conta yaktim ve utancimdan (neden utaniyorum bilmiyorum ama) babama soyleyemedim. Tamir parasi biriktirene kadar 1.5 ay arabayi yatirmak zorunda kaldim. Ha bu arada bahsettigim para 800 TL

Sunu demek istiyorum, yarin temiz diye gittin bir impreza veya hizli bir hothach aldin. Sonucta 2 el ve hizli sayilabilecek bir arac aliyorsun ve bir masraf ciktiginda uzulme.

Ayrica ogrenci adam cok gezer, yarin bir gun kredi karti ekstresi geldiginde pederle tekrardan bozulma.

Dediklerimi sakin yanlis anlama, kendime seni yakin gordugumden soyluyourum. Yoksa banane istersen en sorunlu arabayi al.
    "Korkmadık, savaştık"

Cans1993
    Misafir
    Kardesim, bak suan , sirtini babasina dayamis, parasi bol ve tam kaziklanacak bir profil ciziyorsun bende ogrenciyim, evet bende ozelde okuyorum, baba parasi yiyorum, 95 reno 19'um var ve gecen ay conta yaktim ve utancimdan (neden utaniyorum bilmiyorum ama) babama soyleyemedim. Tamir parasi biriktirene kadar 1.5 ay arabayi yatirmak zorunda kaldim. Ha bu arada bahsettigim para 800 TL

Sunu demek istiyorum, yarin temiz diye gittin bir impreza veya hizli bir hothach aldin. Sonucta 2 el ve hizli sayilabilecek bir arac aliyorsun ve bir masraf ciktiginda uzulme.

Ayrica ogrenci adam cok gezer, yarin bir gun kredi karti ekstresi geldiginde pederle tekrardan bozulma.

Dediklerimi sakin yanlis anlama, kendime seni yakin gordugumden soyluyourum. Yoksa banane istersen en sorunlu arabayi al.
    Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama işte heves ve heyacan bir de su dün olan olay gercekleşince tak etti diyebilriim acele bir araç arayısına girdik bakalım kısmet forumda cok deneyimli abilerimiz var onların yardımlarını bekliyoruz tabiki subarudan yada rc lemans denilince akla ilk gelen lowrider abimiz gibi abilerimizden yardımlarını bekliyoruz foruma cok uzak bir insan değilim sdece yeni üyeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Altına imzamı atarım.

Cans1993
    Misafir
    Burakgunay amma ezdiniz ya tamam sustum artık forumdan büyüklerimizi yardımlarını bekliyorum artık(sakın yanlıs anlasılmasın)

bakalım kendimize en uygun aracı aramaya basladık herseyin hayırlsıı

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya olayı söyle özet geçelim benim istediğim ben böyle har har her gün istanbula caddeye iniyip gazlayacak bir tip değilim sadece amacım okulda böyle 1-2 tane bmw amblemine ve roccosuna güvenen arkadaşlar var (bmw ciler alınmasın sakın ! ) amac onlara ceee yapıp el sallayıp geçmek bunu neyle yaparım diye düşündüm ve bu 3 araç kaldı ortada hee söyle bişi var impreza olur mu olur neden olmasın hemde baya iyi olur biraz düzeltme ile sanırım 200 hp alırız gibi duruyor buda zaten bana yeterli suan bu konuda sizden yardım bekliyorum eski aracımı satınca simdide yürüyerek beni görünce gülüyorlar bende bu işten rahatsız olmaya başladım
    2.0R imprezayı biraz dokunmayla 200 hp yapamazsın hayalden öteye geçmesi lazım planlarının.Oncelikle tam olarak ne istediğine karar vermelisin bence.Bir süre daha cidi ciddi araştır öyle karar ver.Bu listede de eğer üzülmemişini bulursan megane rs i tek geçerim tereddütsüz.En azından can güvenliğin olur yaşında genç..Bide eski aracım 240 hp demişsin arazi aracı demişsin listende 175 hp rc var yani tam olarak anlamamız lazım ne sattın ne bekliyorsun yenisinden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burakgunay amma ezdiniz ya tamam sustum artık forumdan büyüklerimizi yardımlarını bekliyorum artık(sakın yanlıs anlasılmasın)

bakalım kendimize en uygun aracı aramaya basladık herseyin hayırlsıı
    Kardeşim, merak etme ilerde ulan ne güzel adammış helal olsun dersin, garanti veriyorum. Ben hızlı araba alma falan demiyorum, ben çok iyi bi kullanıcıyım kesinlikle diyemem, kimse diyemez. Hep şuna inanmışımdır, hızlı araba çok gazman olup salaklık etmedikçe kesinlikle kullanıcısını geliştirir. Yani standart 100-110 beygirlik bi arabayı 2 yıl kullan, sonra da 2 yıl standart bi m3, type r vs gibi bi araba kullan kesinlikle o hızlı makina seni eğitir. Ama bu eğitim süreci boyunca saçmalamamak için insanın kendini tutması gerekli. Neyse konu bu değil, benim sana söylediğim, hızlı araba istiyosan hızlı araba al tabi ki (stock vtec, gti, rs, impreza, scirocco vs çok hızlı arabalar değiller gözünü korkutmasınlar hız bakımından). dediğim gibi insan kendini bilmezse 40 beygir arabada da ölür, hızlı araba tabi ki daha fazla dikkat ister ama bu eğitimi kendine vermediysen dediğim gibi 50 beygirlik araba da Allah vermesin mezar olur. Benim sana söylediğim, birazcık daha piş sadece, kim nereye çekerse oraya gitme. Biraz paran cebinde dursun, rahat batmasın (söylerken kolay, uygulamada çok zor biliyorum). Kimse de çıkıp bu kadar dil dökmez haberin olsun, s... et parası çok çakalım bizim makinayı diyip geçerler. Bence yapman gereken iş şu, dediğim gibi bu araçlarla ilgili yazılar oku. Hothatch mi istiyosun, atmosferik güçlü bi araba mı istiyosun, sedan standart giden bişey mi olsun, sedan turbo mu olsun bla bla bla.. Satılık b16 swap egler var, K20 swap eg ve ek honda civicler var. Çok çok hızlı GC8 ler bulabilirsin, deli dehşet giden 200sx alabilirsin. Yani mevzu şu kardeşim, paran bi dursun. Karar ver. Şu an cebindeki parayla dediğim araçlardan birini alabilirsin, ama gidip bi GC8 aldığın zaman, 2. ay motor kırdığında ne arabanı satabilirsin ne de cebinde paran vardır. Acı gerçekler, contam yandı arabam 4 ay yattı, devirdaimim bozuldu 2 ay yattı.. Dert yani kardeşim bunların hepsi, insanın babasına paranın p sini dicek yüzü kalmıyor. Benim sana söyleyebileceklerim bunlar, cebindeki para batmasın. İlla çıtırdan yürüsün diyorsan, ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ben 90lar japon ekolüne aşık bi insanım. Yine gidip 28 lira civarlarına ufaktan ekstralı bi vtec alırım. Kesinlikçe aptalca kabul ediyorum, günümüz arabaları çok daha hızlı, çok daha teknolojik vs. Farketmez. Ben aşığım, ama sen değilsin henüz. Mevzu bu. Önce araştır, sonra aşık ol, sonra temizini ara, sonra al. Soracağın bişey olursa pm at.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önü açık motor ve duruşunu çok beğendiğim için 207 seçerdim.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim, merak etme ilerde ulan ne güzel adammış helal olsun dersin, garanti veriyorum. Ben hızlı araba alma falan demiyorum, ben çok iyi bi kullanıcıyım kesinlikle diyemem, kimse diyemez. Hep şuna inanmışımdır, hızlı araba çok gazman olup salaklık etmedikçe kesinlikle kullanıcısını geliştirir. Yani standart 100-110 beygirlik bi arabayı 2 yıl kullan, sonra da 2 yıl standart bi m3, type r vs gibi bi araba kullan kesinlikle o hızlı makina seni eğitir. Ama bu eğitim süreci boyunca saçmalamamak için insanın kendini tutması gerekli. Neyse konu bu değil, benim sana söylediğim, hızlı araba istiyosan hızlı araba al tabi ki (stock vtec, gti, rs, impreza, scirocco vs çok hızlı arabalar değiller gözünü korkutmasınlar hız bakımından). dediğim gibi insan kendini bilmezse 40 beygir arabada da ölür, hızlı araba tabi ki daha fazla dikkat ister ama bu eğitimi kendine vermediysen dediğim gibi 50 beygirlik araba da Allah vermesin mezar olur. Benim sana söylediğim, birazcık daha piş sadece, kim nereye çekerse oraya gitme. Biraz paran cebinde dursun, rahat batmasın (söylerken kolay, uygulamada çok zor biliyorum). Kimse de çıkıp bu kadar dil dökmez haberin olsun, s... et parası çok çakalım bizim makinayı diyip geçerler. Bence yapman gereken iş şu, dediğim gibi bu araçlarla ilgili yazılar oku. Hothatch mi istiyosun, atmosferik güçlü bi araba mı istiyosun, sedan standart giden bişey mi olsun, sedan turbo mu olsun bla bla bla.. Satılık b16 swap egler var, K20 swap eg ve ek honda civicler var. Çok çok hızlı GC8 ler bulabilirsin, deli dehşet giden 200sx alabilirsin. Yani mevzu şu kardeşim, paran bi dursun. Karar ver. Şu an cebindeki parayla dediğim araçlardan birini alabilirsin, ama gidip bi GC8 aldığın zaman, 2. ay motor kırdığında ne arabanı satabilirsin ne de cebinde paran vardır. Acı gerçekler, contam yandı arabam 4 ay yattı, devirdaimim bozuldu 2 ay yattı.. Dert yani kardeşim bunların hepsi, insanın babasına paranın p sini dicek yüzü kalmıyor. Benim sana söyleyebileceklerim bunlar, cebindeki para batmasın. İlla çıtırdan yürüsün diyorsan, ben kendi fikrimi söyleyeyim. Ben 90lar japon ekolüne aşık bi insanım. Yine gidip 28 lira civarlarına ufaktan ekstralı bi vtec alırım. Kesinlikçe aptalca kabul ediyorum, günümüz arabaları çok daha hızlı, çok daha teknolojik vs. Farketmez. Ben aşığım, ama sen değilsin henüz. Mevzu bu. Önce araştır, sonra aşık ol, sonra temizini ara, sonra al. Soracağın bişey olursa pm at.
    Kesinlikle benim demek istediklerimin aynisi, mobil olunca uzun yazamadim bu kadar.

Kardesim bu araba ve dolayisiyla sanayi ortami bilmezsen pistir. 100 bini basarim en kralini alirim yae triplerinde adama, atiyorum bi is icin 400 lira dediyse, ben gidince 150 der onu da duz 100e baglayalim ustacim derim isin icinden cikarim.

Once bi ne istedigine, isteginin avantajlarina dezavantajlarini yaz, ve sana sunu soyleyeyim herkesin aile yapisi farkli tabi ama bence baba parasiyla oyle swap, turbo vs yalan. Cunku hic bir usta sana garanti veremez, ufacik bisey yuzunden milyarlarca para harcadigin motor 1000 km olmadan kirilir, ayni masraf yine cikar uzulursun. Babanda daha yeni motor yaptirmadik mi buna deyip canini sikar

Ayrica isin bir de tecrube konusu var, delikanlisin, gaz kaninda var. Orjinali 88 beygir aradan gecen 20 yilda 50 beygir kalmis oldugunu tahmin ettigim reno 19la 6bin donen adamdim ben Taki kaza yapana kadar. Bi buyugumden duymustum: insan ehliyetini ilk kazasindan sonra alir. Gercekten cok dogru. Banada kaza yapmam, bisey olmaz diye diye geciniyordum, kaza yapinca insan gercekleri anliyor. Bayilmakla olmek arasinda fark var.

Sahsen bence senin ilacin sorunsuz modelli bir japon al bir sunrooflu vtec2 cak lpgyi bin. Disini da istedigin gibi yaparsin, forumda cok yakisikli vtec2ler var.
    "Korkmadık, savaştık"

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de öğrenciyim ve 17 yaşında bir arabam var. Yukarıda bahsedilenleri cok iyi anlıyorum. Sağlam bir gelirin olmadıkça modeli dusuk bir hızlı arabaya bakma Yerinde olsam bunlardan birini alırım, varsın 180-200 beygir olmasın, 150-160 olsun ufak tefek oynarsin zamanla. Ama guc icin 10 yasında bir arac alıp orasiydi burasiydi her hafta sanayiye uğramak öğrenci adama zor gelir. Modeli yuksek tut mutlaka.

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne çok üzerine gitmişsiniz. Siz o heyecanı yaşamadınız sanki? Kardeşim ben baba parasıyla da almadım hiç bir aracımı hep kendi çalışıp kazandığımla aldım. Arıza çıkardı yolda bıraktı satarken zarar ettirdi vs ama sonucunda benim aracımdı. Yaptıramadığım zaman yattığı oldu ama elime para geçtikçe yaptırdım. İçine hangi araç daha çok siniyorsa temizini bul 1-2 fazla ver piyasasından temizini al kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne çok üzerine gitmişsiniz. Siz o heyecanı yaşamadınız sanki? Kardeşim ben baba parasıyla da almadım hiç bir aracımı hep kendi çalışıp kazandığımla aldım. Arıza çıkardı yolda bıraktı satarken zarar ettirdi vs ama sonucunda benim aracımdı. Yaptıramadığım zaman yattığı oldu ama elime para geçtikçe yaptırdım. İçine hangi araç daha çok siniyorsa temizini bul 1-2 fazla ver piyasasından temizini al kardeşim.
    Yaşadık ki yazıyoruz. Kötü bişey mi demişiz ki? Canı yanmasın diye uğraştık.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti ve gti lari elemen iyi olmus . Ben czt ve gtc sport lara bak derim
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)