bn bu mkerime sürekli küfür ediyorum iyi bişiymi yapıyosun diye sorucak olursanız EVET iyi bişiy :)
Printable View
bn bu mkerime sürekli küfür ediyorum iyi bişiymi yapıyosun diye sorucak olursanız EVET iyi bişiy :)
9-10 sene sonra böyle konular açarsam simdiden özürdiliyorum forum sakinlerinden:)
Köle dediğinin boynunda tasması olur özgür iradesi ile gitmesi engellenir. Sana bizden tasma takam olmadığı için Çıkış Yap tuşu yukarıda. Alt+F4'de kullanabilirsin. Evet doğru anladın sana kibarca (!) ..... diyorum. Tutan bir sahibin, efendin yok burada düşündüğünün aksine.
ne amacsiz bi konudur anlamadim gitti..
biri bu amcalara tarih olduklarını anlatsın :)
205 205 çokmu iş başardığınızı sanıyorsunuz??. mi 16 motorunu kendi beyin tesisatıyla takmanın veya 1.9 bloğa mi16 kapak takmanın büyük projemi olduğunu sanıyorsunuz?? kendi standalone beyininizi takıp beyin programı yaptınızmı? o tarihi enjeksiyon sistemlerinden kurtulmayı başardınızmı? maf veya k-jet sistemine mahkummu kaldınız?? aracınızı alkolle çalıştırdınızmı mesela?
sizin bilgileriniz sınırlı kabul edin. burdaki arabaları gördükce wayy be zamanında o imkanlarla biz neler yaptık hiçbirisi takdir görmüyor zengin züppeleri paralarıyla hava atıyor falan demeyin.
1996 yılında 1994 1.9 205 im vardı. ingiltereden dereceli eksantrik ve chip getirtmiştik. spor yay ve kısa ayna mahruti vardı. bana göre o yılda projeydi ama şu an için proje değil. bilinçsiz bi şekilde para verip aldığımız yazılımın içinde ne olduunu bilmediğimiz bir chip vardı. kaç afr de yuruyorduk onu biile bilmeden takmıştık. o yıla göre arabam uzaya çıkıyor sanıyordum. ama şu an aynı setup la arabam dursa burdaki arabalar pokemon ederdi.
burdaki insanlar çok güzel arge yapıyor bence ve bu sizi rahatsız etmesin.harika işler çıkıyor.
küçük bir örnek verirsek ben tr de ilk dog box u kendi aracım için ürettim.bunuda proje olarak paylaştım mesela.
bence git bulaşma bu forum diğerleri gibi değil.. pejo forumlarına bmw forumlarına falan takıl, oralarda ekmek çıkar sana.
amacınız aklına estikce konu açmak ve polemik yaratmak gibi görünütor. gördünmü bebelere yine ızdırap oldum gibi düşünebilirsiniz. Ama bence komik oluyor bey abicim yapmayın.
güzel proje imiş cip takılması söz konusu olmayan arabaya çip takmak. 205 de çip nereye takıldı onu merak etmedim değil.hatta çok da değişik geldi. acaba araba ne idi diye.
kendinde söylüyorsun bu gün bu işler proje değil diye. ben ne söylemişim acaba. bu gün bilgi paylaşımının sınırsız olduğu bir ortamda hala 205 ime çip taktım demekle hangi sınırlarda kaldığını göstermişsin. o zamanlarda ms falan çok aradık ama daha yapım aşamasında idi satmıyorlardı malesef. yada arabanın üzerindeki sistem ile motoru çalıştıramayanların başvurduğu bir yöntemmi o beyini değiştirmek. önemli olan arabanın orijinalliğini bozmadan yapmak olan bir proje olmasın sakın o. ayrıca madem beğenmedin, sen o zaman egzantrik ve her nasıl oldu ise çip takdıysan arabana daha kolay olan mi 16 motoru koysaydın. bu şekilde düşünen biri ben yapamadım diyebilse zaten kimbilir neler olurdu. dog box a gelince eğer oldu da kırılıp dökülmeden gidebildiyse zaten senin buralarda kıymetini bilmiyorlar derim. zaten sen yüzyılın projesini yapmışsın 205 de kullanılan L-jetronic e çip takmışsın. Ama kabahat senin değil ingilizin. kim bilir çip diye ne gönderdi sana. sen uzaya giderken biz nereye gidiyorduk acaba. sen serisi bitmiş otomobil ile uğraşırken bende daha buralarda olmayan 6 vitesli olan arabalar ile uğraşıyordum. yeni seri olanlardan. bu söylediklerim kendi yaptıklarım ile doğrudan alakalı değil. millet sadece benim yaptıklarımı anlattığımı zannediyor. zamanında otomobiline binip ingiltereye giderek modifiye ettirenlerden tutun belçika da bmw otomobilini modifiye edenlere kadar çok geniş bir meraklı vardır etrafta. 80 li yıllardan bahsediyorum.
ben de konuyu anlamaya çalışıyorum... o zamanlar insanlar serisi bitmiş arabalarla uğraşırken siz hiç kimsenin sahip olmadığı araçlara sahipmişsiniz ve de onları modifiye ediyormuşsunuz... şimdilerde ise çoğunluk sıradan her yerde bulunabilir araçları modifiye ediyor (size göre) ve buna da proje diyor, sizin de canınız sıkılıyor... isteyen istediğini yapsın istediği adı koysun, sizin yeni nesle tavsiyeleriniz varsa, neyi nasıl yapacaklarını söyleyecek bilginiz varsa yazarsınız, yanlış yapılanlar var ise uyarırsınız o kadar...
Bence böyle bir konu açıp forumda sinir zıplatacağınıza geçmişte yaptığınız projeleri ve zor şartlarını anlatan bir konuyu detaylı şekilde açsaydınız, gençlerin şuan ne kadar şanslı olduğunu hissettirip tüm forumun takdirini toplardınız. Siz insanın hevesini kırıyorsunuz ya da egonuzu tatmin ediyorsunuz.
konunun nereye gideceği belli
nasılsa küfürleşmeler başlayacak, insanlar kırılacak falan filan...
şimdiden kilit