düzenli olarak her ay 5000tl sanayiye bıraktığın araba project cars arabasıdır![]()
düzenli olarak her ay 5000tl sanayiye bıraktığın araba project cars arabasıdır![]()
bence proje arabası buna denir
http://www.techturkey.com/forum/proj...-764-a-32.html
kağıdı kalemi eline alıp aracı kısımlara ayırıp yazmaya başlamışsan şunu bunu alıcam şurdan şunu yapıcam şu ustaya götürücem şuraya şu kadar para veririm öbür ay şunu yaparım yıl sonuna komple bu iş biter dediğin iş zaten artık bir proje olmuştur senin için.. geçmiş olsun![]()
bu arada o kağıtlar 30 defa yırtılır yeniden yeni eklemelerle takviyelerle çıkarmalarla yeniden yazılır çizilir..
sonra parça al topla biriktir sanayiye git gel olmasın uymasın yada arıza yapsın tekrar git diğer parçaların gelsin paran çıkışmasın o ay gün say hapisdeki mahkum gibi parçalara bak onlar sana baksın evin içindeAllah kurtarsın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Pence proje maddiyatlada ve o an ki durumla alakalı. Daha 2 gün önce 17 yaşında bi kardeşim araba aldı,nargile içerken kağıdı kalemi aldı eline başladık hesaplamaya.
Jant,lastik,cam filmi,iç dış bazı yerleri boyamalar,müzik sistemi,ekranlı teyp,egzoz sistemi,filtre,yazılım vs hepsini tahmini fiyatlarıyla kağıda kaleme yazdı bende yardımcı oldum.
Bana göre buda bi projedir,çünkü bo çocuk bundan sonra harcamalarını vs. bunları hesaba katarak yapıcak,emek harcıcak,para harcıcak,sosyal hayatından ziyade hobisini gerçekleştirmek için uğraşıcak ki belki bütün yaz boyunca herkes tatile giderken bu çocuk bütün yazı sanayide geçirecek büyük bi mutlulukla.
Bu iş bence onun projesidir. O yaşta öyle bi proje..
Sıfırdan araba yaptırmakta proje,arazi arabası yapmak için 1 sene boyunca uğraşan insanlar var buda bence proje.
Kelepir bi araba alıp herşeyini sökerek sıfırdan yapmak da bence proje yani bu kişiden kişiye göre değişir ama bence hepsinin ortak ismi projedir.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
projelik araç demek bir çok insanın hayalinde olduğu görünüm, performans, gibi işlemlerde kişinin isteğine ve zevkine en uygun karoseri veya motoru veya yürürü olan araçtır
kişi bu aracı alır aklındakileri uygular ve buda onun projesi olmuş olur
Aracın motoru; performans yükseltme amacıyla indirilip internal upgrade yapıldığı takdirde yapılan işe proje, araca da proje aracı diyebiliriz.
Ancak motor inmeden yapılan diğer modifikasyonlar proje boyutunda değil de ancak hafif tune olarak nitelendirilebilir diye düşünüyorum.
Forumda neden Project Cars bölümü var bunumu öğrenmek istiyorsunuz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
benimde fikrim böyle ama bazı modifiyeli araba görmeye gelendergi yazarları arabada görsel olarak bir şey göremeyeip bütün modifiyenin motor aksamı ve yürüyen tarafında olduğunu görünce AĞIR MODİFİYE deyimini kullandıklarından bu işi bir türlü çözemedim.
çok güzel işler olduğu gibi 30 sen önce yapılmış modifikasyonları sanki ilk yapılmış gibi anlattıklarından sordum.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Misal benim 300zx'im;
Değişmeyen parçası kalmamıştı; turbo, yazılım, coilover, intercooler, çelik conta ve aklıma gelmeyen tüm diğer aksamlar değişmiş ya da güçlendirilmişti.
Ne var ki; motor forgetlenmediği için ancak hafif tune edilmiş bir araç denebilir, proje aracıdır diyemeyiz. Ben kendimce ayrımı bu şekilde yapıyorum![]()
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)