NB kasa olana herkes sığar mı? kıçımız başımız abuk subuk yerlere direksiyona dahsboarda değer mi? heel&toe yaparken ayağımıza kramp girer mi?
1.78 115 kilo bir bireyim merak ediyorum![]()
NB kasa olana herkes sığar mı? kıçımız başımız abuk subuk yerlere direksiyona dahsboarda değer mi? heel&toe yaparken ayağımıza kramp girer mi?
1.78 115 kilo bir bireyim merak ediyorum![]()
Drifting a stock MX-5 NC Miata - YouTube
Keiichi Tsuchiya abimiz sürüyor
bacak uzunluğunda problemim yok da bacaklar hafif etli korkum ordan![]()
S2K da ben rahat edemiyorum Yekta'nın sığmaması normal, ama Miata'nın içi NA kasada bile daha geniş geldi bana kıyaslarsak
Softtop olsun Erel bu arada, keyfi öyle çıkar bence![]()
mx5 ler benimde çok ilgimi çeken araçlarumarım piyasası yükselmez.eski kasalar zaten nadir
peki bu eski kasalarda 1.6 ve 1.8 gördüm 1.8 ler 6 silindir mi? +1.6 ve 1.8 in (eski kasa) yakıt tüketimi, performansı, kronik sorunu felan nedir ne değildir?
![]()
///MPower
hayır
1.6 lar b6ze
1.8 ler bp
motorlu 4 silindirliler. mx3 lerde 1.8 6 silindir makineler mevcut.
bildiğim kronik sıkıntısı yok benim, varsa timu yazar görünce
yakıt olarak ise hafiflik + güç var pek abartılı yaktıklarını düşünmüyorum normal kullanımda.
ilk yani na kasa flip-flop farlı olanların şehir içi tüketimi 9.5 civarı ki 10 lt falan yakarsın karışık gazlamalı olarak.
Mazda - Mx-5 - Technical specifications, Fuel economy (consumption) II (NB)
şurda var detaylı teknik bilgiler model model motor motor seçeneklerle.
ND nin daha resmi tanıtımı bile yapılmadı herhangi bir fuarda, çıkması 2015 sonu 2016 yı bulur bence.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
[NC] Budget Track Miata Build - MX-5 Miata Forum
Erel
6 ileri 99 10. yıl editionda var 2001 sonrası makyajda standart oldu sanırım.. TR de var mı bilmiyorum ama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)