Bu ara innovia 2 sitesi hırsız mekanı oldu galiba çalınan arabaların o siteye girdiği görülüyomuş.. Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur aracınız..
Printable View
Bu ara innovia 2 sitesi hırsız mekanı oldu galiba çalınan arabaların o siteye girdiği görülüyomuş.. Sizede geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur aracınız..
Cok gecmis olsun, insallah en kisa surede ve zararsz bulunur, polisn mobese kayit merkezndn baktirdnz mi belki bi ihtml ordn bulunur diye aklma geldi okuyunca
geçmiş olsun tez zamanda bulunur inşallah.
Çok geÇmİŞ olsun dÜn saat 6 gİbİ tam arkamda duruyordu mc de
Çok ÜzÜldÜm İnŞallah tez zamanda bulunur
geÇmİŞ olsun tekrardan
ikamet ettiğin yerlerde yapılan yeni binaların (inşaat halinde) kapalı otoparklarına bak.araçlarını bulan birkaç kişi biliyorum.işleri bittikten sonra inşaat halindeki binaların kapalı otoparklarına bırakıp uzuyor it herifler.
Allah belalarını verin ya emek hırsızları.
Çok geçmiş olsun
İnşallah sağsağlim bulursun arabanı. o şerefsiz it köpeklerde yakalanır ve cezalandırılır
çok geçmiş olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda bulunur aracın. Hiç merak etme hiçkimsenin yaptığı yanına kalmaz kat kat çıkar elbet ..
Çok geçmiş olsun umarım araç sağ salim bulunur emekler boşa gitmesin..
Facebook ta paylastim. İnsAllah bulunur.
Şerefsiz herifler, inşallah en kısa zamanda herhangi bir zarar verilmemiş şekilde bulunur arabanız..
Çok geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda eksiksiz bulunur aracınız.
geçmiş olsun.kötü bir durum.
tez zamanda bulunur.
Şerefsiz bunlar ya... Emek hırsızı karaktersizler.
Gerçekten çok geçmiş olsun. İnş tez zamanda bulursunuz.
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur.
hırsızlık için çalmaları aracı erken bırakıcaklarını düşündürdü bana inşallah öyle olur
Geçmiş olsun İnnovia sitelerinin otoparklarını gezmek istersen içeri girmeni sağlayabilirim
çok çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bulursun. insan değil bu şerefsizler. Allah yardımcın olsun
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur.Hırsızlık için çalındıysa bırakırlar diye düşündüm ama hangi akıl basık arabayla hırsızlığa gider ki.Şerefsizler milletin o kadar emeğini parayı hiçe sayıyorlar Allahından bulsunlar
çok geçmiş olsun inşallah hemen bulunur . Benim de başıma geldi tam kapımın önünde fakat arabayı götüremeden bırakmıştı şerefsiz http://www.techturkey.com/forum/sohb...siz-girdi.html Alarm var ve baston kilit olmadan hiç bir yerde bırakmıyorum