çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
Printable View
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
adaş geçmiş olsun :( polis istese şıp diye bulur işine gelirse o kadarda dolanmış araç görenler var fln inşallah bulunur biran önce başına bi iş gelmeden
bence bulunacak çünkü çenç yapmak için nadir bir araba .bu arabaya uygun araba zor bulunur . ben çalınan arabamı 1 yıl sonra çenç yapılmış olarak buldum . sahibinnden com gördüm . polisi ikna etmem 18 saat sürdü . öyle bu araba benim demekle hemen kalkıp almıyorlar gayrettepedeki polisler ilgilenmezse çok zor . karakol polisleri yardımcı olmuyor . ya kendin bulacaksın yada gayrettepeki çeteleri çökerten polisler buluyor . ama dediğim gibi bence bu araba terk halde bulunacak .
Kendi aracım gibi üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Vallahi uzuldum ya,daha geçen gun konusunu okumustum baştan sona.Ciddi emek,vakit ve nakit harcanmış.Ama bence çok detay vermeyin buradan,belirgin özelliklerini ya da atıyorum nerde görüldüğünü hangi gişeden geçiş yaptığını vs.. Anlamışsınızdır demek istediğimi.. Trafikte gözümüz açık olacak,umuyorum tez zamanda bulunur,geçmiş olsun..
Arkadaşlar işi olmayan ve beylikdüzü esenyurt civarında oturanlar varsa bu gün etrafı dolaşıcaz.Yine bir bilgi aldık eğer bize yardımcı olmak isterseniz çok seviniriz
Güncel olsun, var mı bir gelişme?
Bende sefaköyde görmüştüm seni çok düzgündü aracın gerçekten. Bende de kırmızı ef sedan vardı. Üzüldüm en kısa zamanda bulursun inşallah kardeşim.
10.45 te ambarlidan esenyurt a gİderken gÖrdÜm ters Şerİtteydİ geÇ farkettİm bİrŞey yapamadim. AraÇ bulundumu?
155 arasaydın keşke hemen.
Çok geçmiş olsun.Yaptıkları yanlarına kalmasın inşallah.
Geçmiş olsun, projene çok imrenmiştim inşallah en kısa sürede bulunur aracın bu haysiyetsiz piçlerde gereken cezayı alır.
CAn çok geçmiş olsun. En kısa zamanda bulunur merak etme.
Emin olamadım ama bu kombinasyonla başka araç yoktur heralde yazdım direk
işallah bulunur daha yeni topladın arabayı bide çok üzüldüm inşallah bulunursa sıkıntısız bi şekilde tek temenni o
Geçmiş olsun,
Esenyurtta mehterçeşme fatih mahallesi kıraç oralardan hep öğrenci topluyorum sokak sokak geziyorum görürsem direk polisi ararım umarım en kısa zamanda bulunur..
şuna bak ya adamlar istanbulu dolaşıyor...bulunur inşallah bir an önce ş.refsizler.
İnşallah bulunur onun bunun çocukları da temiz de bi dayak yerler
Eger bu isten bi para kazanirlarsa inşallah çocuğunun kefen parasi olur. Şerefsizler. Ama arac bulunacak gibi hissediyorum allahin iziniyle.
Kardeş geçmiş olsun allah yardım etsin inşallah en kısa zamanda bulunur
Benimde 1 sene once motorum calindi.. Hala bulunmadi, gerci ben calindigi gunden itibaren umudu kesmistim motosiklet oldugu icin. Bende esenyurtta oturuyorum persembe gunleri aksam musaitim arabam var eger bi yardimim dokunursa 0543 950 2828 bu numaradan bana ulasabilirsin. Gecmis olsun umarim tez zamanda bulunur..
Demek bizim bu tarafta face'de gördüm çalıntı konusunu denk gelirsem direk karakolu ararım her gece asayişten arkadaşlar gelirler arazi olmaya çay içmeye bi işe yarasınlar gördüğüm anda yakalatırım aracı.
Araç bulundu çok şükür, herkesin emeğine sağlık
Çok geçmiş olsun bulunmasına sevindim inşallah çok hasar yoktur...
Ne durumda araç peki ?
Çok büyük geçmiş olsun umarım aracın durumu iyidir
çok geçmiş olsun sevindim bulunmasına
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, zarar falan yoktur inşallah.
geçmiş olsun. durumu iyidir umarım.
umrarım kısa zamanda bulunur geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun, umarım zarar gelmemiştir araca.
Hadi hayırlısı olsun, aracın durumu nedir?
.................................................. .................................................. .................................................. ............................. İkİm
çok büyük geçmiş olsun kardeşim :( :( :(
Geçmiş olsun.En azından onarılmayacak bir hasarı yok. Bu bile sevindirici :)
bunu yapan da bizimle aynı havayı soluyor...
gözünüz aydın
aynı zamanda da çok büyük geçmiş olsun .....