Hadi gözünüz aydın gerçekten cok sevindim geçmiş olsun.
Printable View
Hadi gözünüz aydın gerçekten cok sevindim geçmiş olsun.
o.çocuğu dicem ama önce bütün o.çocuklarını bulup tek tek özür dilemek lazım buna o.ç demek için ..
geçmiş olsun bulunmasıda sevindirici
bulunmasına çok sevindim , hasar için geçmiş olsun arkadaşım en azından kavuştun bence bu şekilde düşün
Sen o kadar emek ver piçin biri gelsin bu hale soksun arabayı. Sonra gelde katil olma. Hadi geçmiş olsun yine yaparsın halledilmeyecek şeyler değil kardeşim.
bulunması sevindirici
yaptıgna bak kanı bozuk döl israfı işte beteri ondan cıkar merak etme
bununla geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın. ne diyelim böle huur çocukları aramızda maalesef.
Bulunması sevindirici gerçekten. Şerefsiz herifler yakalandımı acaba?
Büyük geçmiş olsun.
Allahım yarabbim yaa kafayı yiyeceğim, bir insan nasıl bir başkasının malını çalar, nasıl zarar verir, akıl almıyor ya derdin ne kardeşim, ne alıp veremediğin var üç günlük dünyada ? E şimdi bu bulunsa ne olacak ? Belki 3-5 gün yatıp çıkacak değil mi ? Bu nasıl bir iş, nasıl bir düzen. Lanetler olsun, kahırlar olsun.
çok geçmiş olsun bu şerefsizleri yakalayıp şişeye oturtmak lazım...yakalandılar mı acaba...
Etraftaki arabalardan bırakıp kaçtıkları gözüküyor şerefsizlerin. Hırsızlık yapacaksın çaldığın arabaya bak, bunlar hem ş.r.fsiz hem salak.
Çok büyük geçmiş olsun, çamurluk tampon düzeltilir, başının gözünün sadakası olsun. Sevindim bulunduğunu görünce.
kardeşim çok büyük geçmiş olsun
böyle karaktersiz,şerefsizlere söylenecek söz çok aslında da ahh ah söylediğimiz fayda etse
Cok sevindim bulunmasina. Allaha sukur.
Hasar icin de gecmis olsun, belki kaza yapip bu hale sen sokacaktin kardesim canini sikma. 20 yasinda adamlariz calisip yerine konur mal. Canina gelmemis cok sukur. Ve malesef evet 3 5 gun yatip cikacaklar, o bile muamma..
geçmiş olsun ..
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun artık. Onun bunun çocukları adamın gözünden sakındığı malı alıp gezip vurup kırmışlar bunların hakkı yağlı kazık şerefsizler :mad:
Geçmiş olsun :) Face de gördüm sevindim. :)
çok geçmiş olsun konuyu takipteydim bulunmasına sevindim. Hasarlarada canını sıkma bu hale getirmek için birsürü emek verdin ama yine yaparsın bi şekilde allah beterinden korusun
Geçmiş olsun bulunmasına çok sevindim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Araç hangi semtte bulundu ?
Polis bu tur olaylara mudahale etmez o arac emminyetin onunden 10 kere gecsin birsey olmaz :) hasari darbeyi bosverip bulduguna sukret derim aracininda bir daha calinmamasi icin biraz onlem al
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.
kardeşim çok büyük geçmiş olsun , bulunmasına çok sevindim. Bu halde olması ayrı bir üzücü durum ama olsun buna da çok şükür .. o.ç 'u adı üzerinde başka bişey beklenmez yani
Geçmiş olsun.
bnmde anlamadıgım bişey var millet arabayı gördüm diyor amk madem görüyosunuz Allah rızası için gitsenize peşinden birde gelip ben gördüm ben gördüm diyorsunuz
Geçmiş olsun hocam.
Çok geçmiş olsun bunada şükür demek lazım, ya hiç bulunamasaydı
geçmiş olsun , sevindim bulunduğuna, bu halde olmasına da sevindim, çünkü ankarada çalınan arabaların sadece iskeletinin bulunduğuna da şahit olmuştuk :) fakat nerde nasıl buldunuz aracı? çalanlarla birliktemi yakaladınız ? olayı biraz anlatırsanız meraklar gider
Sen 3-5 kuruş biriktir belkide borç harç toparlayarak araba al özene bözene uğraş emek harca bi kansızın teki gelsin arabayı bu hale soksun yazık günah ya edilen küfüre bile yazık günah !!
Büyük geçmiş olsun, neyseki çok fazla bi hasarı görünürde..
Boyle bulunmasinada sukur, cok sevindim . Detay alabilirmiyiz nerede kim buldu ?
Kardesim gecmis olsun . Gene bulabilmisin araci buna da sukur . O ....... larini saglam bi sopalamak lazim bulduysan kim oldugunu
nerede ve nasıl bulundu geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Hasar, aracın sahibinin cebinden çıkıyor da hırsızlar bulunduktan sonra aracın hasarı nasıl karşılanıyor ?
Allah korusun başıma gelse yaptırır satarım. Mide bulandırıcı iş.
Önlem için de sökülebilen direksiyon alınır herhalde.
Bunlarda vicdan Allah kitap korkusu kalmamış bakın İran'a direk el veya parmaklar ibret olsun diye kesiliyor hadi yapsın bir daha...
geçmiş olsun inşallah bulursunuz dicek bişey yok iyi cezalar verilmedikçe hırsızlık vakaları artıyo
Geçmiş olsun hasar onarılır önemli olan bulunmasıydı.
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun :/
Allah hepinizden razı olsun.Sokak sokak dükkan dükkan geze geze bulduk aracı.4 ay gece gündüz uğraştım yaptım,bir 4 ay daha çalışır uğraşır gene yaparım.En azından ne denli hoş bir araç yapmışım onu anladım.Aşırı ağır bir hasar yok fakat insanın hevesi kırılıyor bir kere.Hepinize sonsuz teşekkrüler.Biz araba ile uğraşan insanlar kocaman bir aileyiz ve bu aile sıcaklığını bana yaşattığınız için sizlere tekrar tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum.Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın.