Hadi hayırlısı olsun, aracın durumu nedir?
Printable View
Hadi hayırlısı olsun, aracın durumu nedir?
.................................................. .................................................. .................................................. ............................. İkİm
çok büyük geçmiş olsun kardeşim :( :( :(
Geçmiş olsun.En azından onarılmayacak bir hasarı yok. Bu bile sevindirici :)
bunu yapan da bizimle aynı havayı soluyor...
gözünüz aydın
aynı zamanda da çok büyük geçmiş olsun .....
Hadi gözünüz aydın gerçekten cok sevindim geçmiş olsun.
o.çocuğu dicem ama önce bütün o.çocuklarını bulup tek tek özür dilemek lazım buna o.ç demek için ..
geçmiş olsun bulunmasıda sevindirici
bulunmasına çok sevindim , hasar için geçmiş olsun arkadaşım en azından kavuştun bence bu şekilde düşün
Sen o kadar emek ver piçin biri gelsin bu hale soksun arabayı. Sonra gelde katil olma. Hadi geçmiş olsun yine yaparsın halledilmeyecek şeyler değil kardeşim.
bulunması sevindirici
yaptıgna bak kanı bozuk döl israfı işte beteri ondan cıkar merak etme
bununla geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın. ne diyelim böle huur çocukları aramızda maalesef.
Bulunması sevindirici gerçekten. Şerefsiz herifler yakalandımı acaba?
Büyük geçmiş olsun.
Allahım yarabbim yaa kafayı yiyeceğim, bir insan nasıl bir başkasının malını çalar, nasıl zarar verir, akıl almıyor ya derdin ne kardeşim, ne alıp veremediğin var üç günlük dünyada ? E şimdi bu bulunsa ne olacak ? Belki 3-5 gün yatıp çıkacak değil mi ? Bu nasıl bir iş, nasıl bir düzen. Lanetler olsun, kahırlar olsun.
çok geçmiş olsun bu şerefsizleri yakalayıp şişeye oturtmak lazım...yakalandılar mı acaba...
Etraftaki arabalardan bırakıp kaçtıkları gözüküyor şerefsizlerin. Hırsızlık yapacaksın çaldığın arabaya bak, bunlar hem ş.r.fsiz hem salak.
Çok büyük geçmiş olsun, çamurluk tampon düzeltilir, başının gözünün sadakası olsun. Sevindim bulunduğunu görünce.
kardeşim çok büyük geçmiş olsun
böyle karaktersiz,şerefsizlere söylenecek söz çok aslında da ahh ah söylediğimiz fayda etse
Cok sevindim bulunmasina. Allaha sukur.
Hasar icin de gecmis olsun, belki kaza yapip bu hale sen sokacaktin kardesim canini sikma. 20 yasinda adamlariz calisip yerine konur mal. Canina gelmemis cok sukur. Ve malesef evet 3 5 gun yatip cikacaklar, o bile muamma..