3-5 birayla gidenlerle sakın absent içmeyinUyuşturucu misali devamlı yüksek doz isteyenlerin işi. Genelde alkolikler lıkır lıkır içer, rakı gibidir. Tr de gerçek absent yok ve alkol oranı düşük. GErçek absentte thujon (pelin otu) denilen madde vardır ve halisünasyon görmemizi sağlar. BEn %89 luğunu içtiğimde ilk bardakta ağzım ve iç yorganlarım yanmaya başladı. 6. bardağı zor içtim ve kafam gerçekten 10 numara oldu. Halisünasyon görmedim ama içtiğimizde 5. kattaydık ve bir arkadaşım wc ye gidiyorum diye çıktı meğersem diğer odaya geçmiş pencereden ayaklarını aşağı sarkıtmış helikopterle annem babam beni almaya geldi, burdayım diye bağırıyordu(kendisi üni öğrencisiydi)
Gelen sese irkildik ve durumu görünce çocuğu hemen içeri aldık. Biraz daha geç kalsaydık nolurdu bilemiyorum
Absent ortam içkisi değildir, bu dünyada onunda tadına bakalım diyen alkoliklerin işidir. Çünkü içerken kendinizi çok zorlayıp acı çekiyorsunuz. Ben denk geldikçe içiyorum ama 3 ten fazla değil
Dipnot: Ortamda mutlaka ayık biri olmalı, her adamla içilmemeli, gerçek absentten uzak durulmalı.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
bahsettiğin en yüksek dozajlısını bilmeden içtim ben tekirdaglıyım ya ne olur dedim bir iki..derken beş tane küçük küçük shot yaptım..bahsettiğin yanmayı tüm organlarımda hissettim bi 5-6 km araç kullandım o şekilde daha sonra sağa çektim arkadasıma verdim ve sunroofdan cıkıp uzerimdekileri çıkarmısım yangın tüpünü etrafa sıkmısım bağırmalara çağırmalar..o günden sonra ne agzıma sürdüm nede bulundugu ortama girdim![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ahhaahahahÇok büyük tahribat yapıyor iç organlarda, bünyesi alkole alışkın olmayanın komaya bile girdiğini gördüm. BEn denk geldikçe kendimi sağlama alarak içiyorum ama ertesi gün yataktan dahi kalkamıyorum
Bu arada arkadaşlar lütfen bu içkinin gerçeğini bulmaya çalışmayın, merdiven altı üretimide var. Anında kör edebilir ya da öldürebilir çünkü alkol oranı yüksek. ÇOk güvendiğiniz biri yurtdışından getirirse öyle için, bazı ülkelerde box set olarak satılıyor yanında pelin otuda var. Diğer türlü uzak durmanızı tavsiye ederim.
Fantezi aramaya gerek yok bence. Rakı Candır...![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Migrostada satılıyor bunlar, biz orjinalinden bahsediyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)