zor tutuyorum kendimi gidip almamak için,çokta düzgün duruyor.
Connecting site...
zor tutuyorum kendimi gidip almamak için,çokta düzgün duruyor.
Connecting site...
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
adminlerden şu mesajın forumun girişine biyere asılmasını talep ediyorum![]()
![]()
bu lakayıtlıgımın sebebi , bu tip araçların hakettiği ilgiyi/değeri alamamasına duyduğum sitemden kaynaklıdır, bu aracı öven birini görünce sevindim açıkcası, kullanmışlığım bile yoktur ama, çok hoşuma gider, güzel açıklamışsın abi eline sağlık
323f lantis practica 121 .... severim![]()
Ekonomik ve sevimli bir araç. İlanlardaki diğer Twingo'lara nazaran da daha diri duruyor. Yerinde olsam düşünürdüm.
Connecting site...
İlan işine pek girmek istemiyordum aslında parayı cebime koymadan ama şunu görünce içim gitti ah dedim 1 sene bekleseve eminim ki bu araba satıldıktan sonra yeni sahibi 13'den aşşağı kapı açmaz ;
ilan
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
cebinizde olmayan paranın muhasebesini yapmayın yok yere, 1 sene içinde 20 kere takla atar bu memlekette araba piyasası. ilerde şundan alcam dersin, iki katına çıkar fiyatı. ilanları açıp açıp iç geçirmenizin, moralinizi bozmanın gereği yok.
Paran hazir olmadigi icin motoru cok ölü olmayan bi 124 alip yavas yavas restore edebilirsin.toplamda 10 liraya a dan z ye yenilenmis klasik bi aracin olur![]()
![]()
Bende senin gibi başlamıştım yola staj yaparken paramı biriktirdim , biriktirdim derken anneme verdim altın almış 3 yılda altın güzel değerlendisonra üni.ye gittim yemedim içmedim biriktirdim haftasonları geldim çalıştım hafta içinde müsait olduğumda akşamları çalıştım yeri geldi boğazımdan kıstım biriktirdim ilk baktığım araba citroen saxo oldu sonra her kafadan bi ses çıktı yok şöyle yok böyle 106 baktım yine saxoya yapılan muhabbetler i20 baktım ailem çok küçük biraz daha biriktir daha iyi bişey al dedi birike birike 25 bin oldu megane 2 aldım sana tavsiyem çok iyi araştırıp bi albea al arkadaşım aldı 2005 model 1.3 mj dizel 160 binde komple boyalı 11 bin tl ye buldu şimdi ufak tefek şeyler yaptı 15 veriyolar arabasına 4 kapı dizel öyle ahım şahım gidişi yok ama yakıtıda yok gibi bişey 23 kuruş yakıyo
özet geçiyorum: albea
Aylık 150 Lirami bende uni okuyorum ve 300 lira alıyorum fakat aldıgım hafta bitiyor varsa bi taktik bizde bilelim ? Uno bakabilirsiniz ılk arabam 17 yasında aldım 95-96 70S Tavsiye ederim 2 yıldır bende 40 liraya 220 km sehir dısı 20 liraya 85 km sehir içi benimde degistirmeye niyetim var
Neye karar verdin?
SKODA SIMPLY CLEVER
Takipteyim konuyu bende aynı durumdayım baktığım arabalar palio megane coupe fiesta ford ka clio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)