dogru tahmin etmişim 335 diye goruyodum bayadır canlı .nedendir anlamadm ama rolantide ve ortalara dogru sesi cok kotu geliyor
Printable View
binngiğiniz araba ve alternatifler güzel..
ancak elinizin altında her zaman bi 4 çeker seçeneği olması ayrı bir güzellik...
sti :icon_tup:
S3 u canli gÖrmÜŞtÜm bence mÜkenmel hİÇ gerek yok
polislerle köşe kapmaca oynamaya bişey demiyosan her çevirme noktasında soğuk terler dökmeye bişey demiosan evet sti sadece kullanım zevki açısından daha iyidir. Ama kalite ve rahatlığı inan ararsın. Trafiğe girdiğin zaman isterse altında 900 hp sti olsun. O yol sana ızdırap olur. Megane RS i satıp Audi almamın nedeni standart olmasına rağmen megane artık batıodu konfor olarak. Daha yavaş A6 aldım ama yavaş yavaş hızlandırıyorum. Bütün parçalarım hazır turbolarda takıldıktan sonra megane kadar hızlı olur. Arabada komple egzoz var gürül gürül ötüyo bi tane polis laf etmedi çevirmede. Bunları da düşün bence.
Valla HB sti lar gayet konforlu ve polisler tarafından daha ılımlı yaklaşıyolar. Özellikle greddy egsoz takılınca tam tadımlık oluyo, polislerin dikkatini bile çekmiyo.
STI aklına düştüyse abi kesinlikle binmelisin 335 i ileride biraz daha yaş artınca kullanırsın elbette imkan varsa. Ama S3 durup STI alınmaz onun yanına 335 alınır o zaman.
Benimi görmüştünüz? Bu arabayla maslağa gelmişliim var birkaç sefer. İyi tesadüf olmuş o zaman. Bir dahaki sefere tanışalım:icon_tup:
Yazdıklarınıza katılıyorum. Yalnız benim arabada iç konforu dışında oldukça sertleşti.
Özellikle sachs baskı balata sonrası debriyaj oldukça ağırlaştı. Ama yinede eski Mini nin pedaldan daha yumuşak. Kısaca yürür dışında arabanın içide yazdığınız gibi önemli. Sizin 2.7T Audi'lerede baktım ama ço fazla seçenek yok gibi. 4.2 rs4'ünde vergisi mantıksız. O yüzden maks 3 litre birşey alırım.
Polis olayına gelirsek herhalde son 5 senedir radar çevirmesi dışında polise, çevirmeye denk gelmedim. Belki benim güzergahdan belki çalışma saatlerimden. Ama bu konuda şanslıyım gibi geliyor. Hatta bir keresindeTem'de 210 la makas atarken polis radarına girdim ama plakamı okuyamadıkları için, doktor bey hastaya yetişiyormuş diye ben birşey demeden göndermişti:D:D:D
Sertaç abicim senin arkadaşlar o 335 le fırfır dönmüşlerdir. Düz gitmez o araba:)) İşin şakası bir yana 100000 binin üzeri araba çok düşünmüyorum. Çok saol.
Yok abi ya Emre duzgun kullanir benim gibi firfir donmez :)
100 km ustu olmayan en iyisi bu 130lu rakamlara bitirirsen sahane olur
Kombinasyon benimkiyle ayni tek ekran yok
Connecting site...
Bide ss de yamuk araba olmaz
Bence degistirilebilir farkli arac farkli heyecanlar demektir
A6 2.7 sadece motor bakımından seni tatmin eder. İstediğin gibi yükle kıramıosun istersen çift gt28 koy gene kırılmıo. Ama çok ağır ve hantal. Esneme çok fazla. Direksiyon tepkisi geç. S3 ün yanına yaklaşamaz o yönlerden. All time quattro ama ağırlıktan dolayı haldex gibi kafadan kayma çok. Daha zorlayamadım. Piste çıkarmadan da şehiriçinde zorlamam. Motor çok önde. Ama rahatlık inanılmaz. Ankaradan çık G.antep e git evde telefonu unuttum hadi gidip alalım dersin.